H2O ~Footprints in the Sand~

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ewlds
    hard to understand
    • 2009 02 14
    • 120

Gana nieko toks, bet kazkaip norejosi kad butu labiau rimtas, i EF panasesnis, butu daug geriau sisiziureje, nes tikrai nebloga drama gadino tie kvaili echi elementai ir nelabai vykusi komedija aisku kiekvienam savo, gal kazkam kaiptik patiko vertinciau stipriam 3/5, taciau pabaiga maloniai nustebino tai 4/5
    ^_^

Comment

• ciombiukas
      Forumo maniakas

• 2009 09 18
      • 463

Tikrai labai geras anime, patiko man labai. Pabaiga ypac gera, siuzetas labai idomus, piesimas irgi geras, iki pat pabaigos negalejai nuspeti kas gali atsitikti. Tikrai labai vertas ziurejimo anime.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• zeke
        trust me i'm engineer

• 2009 01 02
        • 392

Autorius ciombiukas
        Tikrai labai geras anime, patiko man labai. Pabaiga ypac gera, siuzetas labai idomus, piesimas irgi geras, iki pat pabaigos negalejai nuspeti kas gali atsitikti. Tikrai labai vertas ziurejimo anime.
        Del nuspejimo 100% teisus. Pats negalvojau kad taip gali but, bet taip yra.
        Manau pora scenu galėjo ir neidėti, bet viskas puiku. 5/5 mažiau negaliu duot. puikus anime(piešimas gražus, istorija atitinka realybe(
        Spoileris:
        kas matėt pripažinkit taip buna išskyrus kelias scenas.
        )).
        S_T

Comment

• ciombiukas
          Forumo maniakas

• 2009 09 18
          • 463

Autorius zeke
          Del nuspejimo 100% teisus. Pats negalvojau kad taip gali but, bet taip yra.
          Manau pora scenu galėjo ir neidėti, bet viskas puiku. 5/5 mažiau negaliu duot. puikus anime(piešimas gražus, istorija atitinka realybe(
          Spoileris:
          kas matėt pripažinkit taip buna išskyrus kelias scenas.
          )).
          Taip, tikrai sutinku su tavimi, kaikurios scenos nesutampa su realybe, bet visa kitai tikrai gali buti realu.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Denixe
            Naujokas
            • 2009 11 19
            • 10

Šis anime buvo tikrai vertas dėmesio... Pabaiga šokiravo, bet labai patiko 10/10

Comment

• shikigamijako
              Narys

• 2010 05 31
              • 93

grazi pradzia, bet pabaigos tai nesupratau. Silnas mano anime suvokimas...

Comment

• Aramis

Esmė ne anime suvokime, bet pasaulėžiūroje.

Peržiūrėjau, pradžia nelabai kabino, bet vėliau įtraukė. Matyt cinikas tuo metu miegojo. Anyway, nesijaučiu laiką išvaistęs - ne toks geras kaip EF ar Clannad, tačiau už Kobato. mano sąraše aukščiau stovi, kažkur prie Uta Kata

Comment

• mishan
                  ლ(╹◡╹ლ)
                  • 2009 06 08
                  • 69

Tokios nesamoningos pabaigos senai nemaciau. Pats anime skystokas ir iki sedevro jam tiek pat kaip nuo zemes iki saules.
                  Spoileris:

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Keistas anime. Įstorija įdomi iki tam tikros "nerealios" vietos. Matę tą anime supras apie ką kalbu. Pabaiga durnoka sakyčiau. Aš išvis nesu romance mėgėja, bet... Pati istorija kaipo istorija realistiška, bet irgi tik iki tam tikros vietos.

Comment

• Akade
                      Rimtas forumo narys

• 2008 12 30
                      • 165

Labai patiko sis anime vertas demesio. 10/10 ^_^

Comment

Working...