H2O ~Footprints in the Sand~
Collapse
X
-
Aha, mesti pagaliau tą anime ir susirasti normalų hobį.
O tu ką čia dabar darai? Kokį haremą gali žiūrėti belekokį, svarbu kad smegenis gerai atpalaiduotų. Va romantika mėgstu kokybišką. Aišku gal ir nėra gerai mesti po pirmo ep, bet kaip taisyklė į pradžią kūrėjai daugiausia darbo įdeda. Jei pradžia manęs neužkabina mano galvoje įsijungia cinikas ir įsijausti jau nebegaliu.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Spoileris:va prašau , ai dar matai ant rankos yra tas pakabukas , paskutinemia epe Maki laiko jo sūnu o sūnus pakabuka.
Paskutinis pakeitimas nuo Parade; 2009-01-22, 17:25.Comment
-
Ir dar vienas anime kuris kaip reikiant susuko galva... :dizzy: Istorija puiki, tik su ziaurumais truputi persudyta...Spoileris:kaip bernas gali musti merga ir dar nevienas, o su drauguSpoileris:damn jau penktas serijalas is eiles, su bloga pabaiga, nors sito pabaiga tokia su klaustuku, kai paziurejas visa serijala saves klausi: what the ********? As nezinau, ar cia tik man taip atrodo, ar istikruju siemet padaugejo anime su bad endingais? Na Japonai tikriausiai megsta sielvartauti ^^'Comment
-
Ir dar vienas anime kuris kaip reikiant susuko galva... :dizzy: Istorija puiki, tik su ziaurumais truputi persudyta...Spoileris:kaip bernas gali musti merga ir dar nevienas, o su drauguSpoileris:damn jau penktas serijalas is eiles, su bloga pabaiga, nors sito pabaiga tokia su klaustuku, kai paziurejas visa serijala saves klausi: what the ********? As nezinau, ar cia tik man taip atrodo, ar istikruju siemet padaugejo anime su bad endingais? Na Japonai tikriausiai megsta sielvartauti ^^'Comment
-
Comment
-
Kai man buvo pusmetis uzsiciklinimo ant romance anime tai sis yra vienas is mano fav'u.lol. Man patiko tas skausmas, tragedija, smurtas, depresuota aplinka, saltis, lietus, pesimistiskos mintys. : DComment
-
Gražus šitas anime. Į Myself;Yourself panašus šiektiek. 11 epizode jau galvojau, kad galas bus beveik kaip school days, bet ne, gražią pabaigą padarė.
Iš pradžių nieko beveik nesupratau, kaip ten su ta rega jo, bet ant galo viskas paaiškėjo. 9/10 arba 5/5. :]Comment
-
Man anime visai patiko...pati istorija is pradziu pasirode gan ziauri, nes taip engti viena zmogu tikrai negalima ir net ne del jo paties nuopelnu, o del seimos padarytu klaidu...Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...
Comment
Comment