Video Girl Ai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2910

    Video Girl Ai



    Žanras: komedija, romantika, drama, erotika
    Formatas: OVA (6ep.), 29 min.
    Transliacija: nuo 27.03.1992 iki 28.08.1992
    Režisierius: Mizuho Nishikubo
    Studija: Production I.G

    Yra toks reiškinys - meilės trikampis. Ši geometrinė figūra dažnai susidaro kai žmonės myli ne tuos žmonės arba apskritai nežino ką myli. Yota Moteuchi myli Moemi Hayakawa. Jausmai paaugliški, bet padorūs ir, pagal amžių, rimti. Mergaitė irgi visai verta nuodėmės. Deje, Moemi myli kitą - gerą Yotos draugą Takashi Niimai. Pats Takashis nemyli nieko. Nebent save ir savo keistą šukuoseną. Tarp berniukų konkurencijos kaip ir nėra. Mat vienam berniukui mergaitė nerūpi, o kitas yra ant tiek geras, kad net sutiktų nušokti iš penkto aukšto jei tik mergaitei nuo to būtų geriau. Yota yra ant tiek geras (o gal tiesiog durnas), kad ne tik nekonkuruoja, bet dar ir tiesiog stumia Moemi į Takashi glėbį.
    Viena vakarą Yota sliūkino gatve visas toks supykęs ant visų, o pirmiausia ant savęs, kai staiga užklydo į kažkokią pogrindinę video nuomą. Ant vienos kasetės dėžutės pamatė simpatišką mergaitę ir susigundė. Vargšą galima suprast, hormonus ir nervus tai reikia kažkaip nuraminti.^^ Parėjo namo ir nieko blogo neįtardamas įdėjo kasetę į savo palūžusi grotuvą. Turbūt sunku įsivaizduoti koks buvo berniuko nustebimas kai mergaitė iš video staiga atsirado jo kambaryje. Deja, kadangi grotuvas buvo pagedęs, o gal tiesiog rusiškas, tai ir mergaitė gavosi truputi brokuota. Tai pirmiausiai pasimatė krūtinėje. Truputi vėliau paaiškėjo, kad nukentėjo ir smegenis. Nepaisant to video mergaitė sąžiningai stengėsi visaip Yota palaikyti ir linksminti.

    Video Girl Ai man labai priminė DNA2. Nenuostabu, mangaka tai tas pats. Tokios pat simpatiškos mergaitės. Tiesa, mano nuomone, savo charizmatiškumu stipriai nusileidžia DNA2 mergaitėms. Pliusai čia tie patys:
    + piešimas - 9x kawajus. Kuo daugiau žiūrių šiuolaikinių anime tuo labiau vertinu.
    + romantika - berniokiška, bet visai rimta.
    + dramatizmas, erotika ir humoras - gerai suderinti. Ypač pavyko trumpi jumoristiniai klipukai pabaigoje. Beje, eina jie po sekančios serijos spoilerių todėl nepražiopsokit. Drama pabaigoje, nors kažkiek iškrenta iš bendro konteksto savo žiaurumu ir mistika, bet tikrai labiau vykusi nei DNA2.
    Minusų nedaug, bet jie dideli:
    - Ai tikrai ne Karin-chan. Taip, miela būtybė, bet nedatraukia nei išvaizda nei charakteriu.
    - anime per trumpas. Tik šešios serijos ir tos, išmetus jumoristinius ir piarinius klipukus, neilgos. Nors kūrėjai koncentravosi ties romantika, bet vis tiek viskas įvyko per greit ir chaotiškai. Kažko trūko, kad rimtai užkabintų. O medžiagos normaliam serialui tikrai pakako.

    Įvertinimas: Ranka nekyla duoti daugiau nei 7. Priežastis ta pati - Karin-chan.^^ Graži pasaka ir kartu mangos reklama. Kita vertus romantikos ir jumoro mėgėjai tikrai nebus nuvilti.
    Papildomos nuorodos: Torrent /\ OP /\ ED /\ AMW /\ AMW /\ AMW
    9
    5
    22.22%
    2
    4
    55.56%
    5
    3
    11.11%
    1
    2
    11.11%
    1
    1
    0%
    0
  • Shaka
    Dancing Samurai

    • 2010 03 05
    • 295

    #2
    puse velnio... nieko baisiai ypatingo, bet ziurejosi smagiai. nors jei butu ilgesnis, manau, buciau metus
    ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

    Comment

    Working...