Hyakko

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣

• 2007 04 25
    • 1384

Hyakko

Hyakko
    ヒャッコ

Transliacija: nuo 2008-10-02 iki 2008-12-25
    Istorijos autorius: Haruaki Katoh
    Žanrai: Komedija, gyvenimškas
    Tipas: TV
    Trukmė: 13 x 24 min.
    Studijos: Nippon Animation
    AniDB reitingas: 7.97
    Amžiaus reitingas: PG-13 [13+]

YouTube resursai:
    OP1 || OP2 || OP3 || ED1 || ED2

Veiksmas vyksta Kamizono akademijoje, tai didžiulė privati mokykla, kuri siekia išugdyti talentus visose srityse. Veiksmas prasideda vieną iš pirmųjų mokslo metų dienų, kai keturios naujai perkeltos mokinės, netikėtai susitinka ir prasideda jų nuotykiai naujoje mokykloje. Netrukus naujokės drauge susipažįsta su mokyklos aplinka ir kitais mokiniais.

Torako Kageyama
    Tatsuki Idzuka
    Suzume Saotame
    Ayumi Nonomura

Judri ir spontaniška mergina, dažniausiai atpažįstama iš juodų marškinių ir oranžinio kaklaraiščio. Ji ir yra tas žmogus kuris kursto, naujai susidariusią, naujokių ketveriukę vienaip ar kitaip pasielgti. Torako tipiška tvarkos pažeidėja, kuri savo tikslo siekia eidama tiesiai per visus.

Vienos iš didžiausių elektronikos kompanijos prezidento duktė. Ji gyvena su kambarine, atskirai nuo savo tėvų, dėl jos tėvo darbo. Tatsuki rimta, ir susikaupusi mergina, kurią neretai erzina Torako būdas ir žinoma jos netipiškas būdas.

Torako vidurinės mokyklos draugė. Ji dažniausiai labai rami, bet taip pat turi siaubingą jėgą ir didžiulį apetitą. Atrodo, ji neturi jokio gėdos jausmo, o jos elgesys psižymi nepastovumu, toks nepastovumas, neretai ketveriukę išveda iš pusiausviros.

Populiari tarp vaikinų, dėl savo naivios asmenybės ir žinoma dėl 90-56-85 išmatavimų. Jos fotografijos tarp mokinių paklausiausios. Ayumi dėl savo didžiulio drovumo, sunkiai rasdavo draugų, taipogi ji dažniausiai tampa išdaigų ir kitokių piktadarybių auka.

Anime istorija sukasi vien tik apie veikėjų charakterius ir jų poelgius. Pamažu susipažįstame su vis kitais Kamizono akademijos mokiniais, kurie vienas už kitą keistesni. Ko gero veikėjų charakteriai ir yra didžiausias šio anime pliusas, kiekviena serija supažindina vis su naujais veikėjais ir tuo pačiu dar labiau atskleidžia jau pažįstamų personažų charakterius.

Dar vienas pliusas šiam anime atitektų už vykusį humorą, žinoma kad visiems jis patiks aš negarantuoju. Čia sutiksime ir labai paprastų komiškų situacijų, tokių kaip netyčinis kamuoliuko metimas kitam į galvą. Bet dažniausiai sutinkami kiek subtilesni pokštai, į kuriuos įeina tiek netikėtos ir labai įdomios veido išraiškos, tiek jų poelgiai. Tačiau mane labiausiai nustebino netikėtai aptiktas nedidelis absurdo prieskonis.

Piešimas puikus, jo stilius šiek tiek priminė kitą šių metų anime, tai Soul Eater, aplinkos pavaizduotos labai detaliai ir realistiškai. Išsikraipiusios šaligatvių plytelės, suskeldėjusi palangių mediena, nelygios ir suskeldėjusios sienos, tai tik dalis realistiškumo pavyzdžių. Veikėjų vaizdavimas taip pat gražus, išraiškingos akys, stilinga apranga, kurią dar pagražina oranžinis mokyklinių uniformų motyvas.

Anime eigoje skamba įvairios instrumentinės melodijos, kurios puikiai atspindi matomus įvykius. OP‘ingai nors ir paprasti tačiau nesinorėjo jų nei karto prasukti, ED‘ingai ramūs ir paprastai tačiau taip pat netrukdo.

Paieškojus minusų pirmiausiai į galvą šauna pirmasis ep‘as kuris gali ir atbaidyti, tačiau ir jo gale yra keli įvykiai kurios pamačius išsižioji. Prie neigiamų šio anime detalių galėtų priskirti ir tokios kaip istorijos nebuvimą, dabar Hyakko atrodo, kaip kokios OVA‘os, supažindinančios su anime veikėjais ir nuteikiančios prieš tikrąją istorija. Būtent dėl šių minusų ir duodu 9/10.

Spoileris:
    13
    5
    61.54%
    8
    4
    0%
    0
    3
    30.77%
    4
    2
    7.69%
    1
    1
    0%
    0
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Gerai kad aprašymą padarei. Aš tikrai nebūčiau apsiėmęs.
    Kaip jau minėjau kitoje temoje nepakenčiu mergiotiškų anime, mergiotiško humoro, istorijų apie nieką ir visokių kitokių "Azumangu". Kadangi ir erotikos ten nėra tai į ką žiūrėt?
    Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-01-14, 21:40.

Comment

• shashke
      迷失

• 2007 12 15
      • 161

Na tiraki ne vaikunu animas kazkaip istempiau 5 epus ir meciau nes na tikrai atsiprasant uz***o tas beprasmiskumas 3 vien delto na nes na mano animas.

Comment

• Verdict
        Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
        • 95

Ugh... Jums gerai, jūs tik žiūrėjot. Aš tai šį anime QC'inau pas Mayu-Genjo. Na, kaip bebūtų, Hyakko yra ganėtinai neblogas... atsižvelgiant į tą faktą, kad jame absuliučiai nieko nevyksta
        3/5

Comment

• zeke
          trust me i'm engineer

• 2009 01 02
          • 392

duodu 5. man kaip tik tokie gyvenimiski anime patinka
          S_T

Comment

• elle05
            sacrifice .
            • 2009 01 28
            • 43

Man kazkodel primine Azumanga Daioh ,pradejau ziureti kadangi nebuvo nei apie ka ten mastyt tai daug demesio ir neskyriau.
            http://elle05.deviantart.com/

Comment

Working...