Shikabane Hime: Aka

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius talismanas
    perskaičius aprašymą anime šūdas.... taip nėra... pirmame sezone veiksmas vystosi lėtai bet antrame įsibėg. Kaip tokio stiliaus anime tikrai galima duoti 7/10. patarimas: neapsiriboti tik aprašymu ir pabandyti sį anime pačiam... gal tada susidarysite savo subjektyvią nuomonę (nes ir aprašyme tokia pateikta
    )
    O trečiam turbūt išvis šedevras bus? Tik tie tavo 7 balai irgi ne ką daugiau už mano 6 ir čia su "įdomesniu" antru. Ypač nesupratingiems paminėsiu, kad aprašytas pirmas sezonas.
    Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-04-01, 18:28.

Comment

• leninas669
      Naujokas
      • 2009 03 19
      • 18

daug lavonu , a galima ziureti

Comment

• Petras
        Senjougahara Fascination
        • 2008 04 12
        • 38

Autorius inkognito
        Tiek Shikabane Hime: Aka tiek Ga-Rei -Zero meciau nebaiges net pirmuju epizodu . Anime vien tik apie mergas kazkodel manes visiskai netraukia , netgi atgraso.
        Be to pati anime ideja irgi kaskokia keistoka . Kazkodel tikejausi kad rudens sezono anime bus labiau verti demesio , taciau cia jau 5 ar 6 anime kuri dropinu nebaiges ziureti
        Asmeniškai man Ga-Rei Zero labai patiko. Manau po pirmųjų epizodų istorija daug geresnė ir logiškesnė, nei gali pasirodyti mačius tik pirmuosius 2.

Bet štai Shikabane Hime visiškai nepatiko. Gražios merginos su ginklais, čia viskas OK. Bet pala, jos iš tikrųjų mirusios, o jų priest'ai visi kažkokie nekrofilijos praktikuotojai
        Paskutinis pakeitimas nuo Petras; 2009-04-04, 02:36.

Comment

• talismanas
          Narys
          • 2008 07 03
          • 36

Autorius Killerbee
          O trečiam turbūt išvis šedevras bus? Tik tie tavo 7 balai irgi ne ką daugiau už mano 6 ir čia su "įdomesniu" antru. Ypač nesupratingiems paminėsiu, kad aprašytas pirmas sezonas.
          Kad aprašymas apie pirmą sezoną supratau
          Pagrindinė mano posto idėja buvo kad amine nėra š..das kaip tu gale parašiai ir viskas. Jei ir pats jam duodi 6 balus tai tikrai tada ne š.... nors ir nešedevras.
          Paskutinis pakeitimas nuo talismanas; 2009-04-15, 11:32.

Comment

• Piano4rest
            ...
            • 2009 04 14
            • 65

Hm. Aprasymas nuo anime atbaido. Bet vistiek uzmesiu aki.
            Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius talismanas
              Kad aprašymas apie pirmą sezoną supratau
              Pagrindinė mano posto idėja buvo kad amine nėra š..das kaip tu gale parašiai ir viskas. Jei ir pats jam duodi 6 balus tai tikrai tada ne š.... nors ir nešedevras.
              Ne šedevras čia 9 balai, 8 gerai, 7 vidutiniškai, o nuo 6 prasideda š...... Šita smirdanti substancija irgi visokia būna. Jei plačiau tai 6 balai yra blogai, bet kažkuom sudomino, kad priverstų dažiūrėt iki galo.

Comment

• talismanas
                Narys
                • 2008 07 03
                • 36

Autorius Killerbee
                Ne šedevras čia 9 balai, 8 gerai, 7 vidutiniškai, o nuo 6 prasideda š...... Šita smirdanti substancija irgi visokia būna. Jei plačiau tai 6 balai yra blogai, bet kažkuom sudomino, kad priverstų dažiūrėt iki galo.
                Tik dėl idomumo galėtum paminėti anime kurį tu įvertinai 1 arba 2 na 3???? Būtų labai įdomu tokį palyginti su hime.

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius talismanas
                  Tik dėl idomumo galėtum paminėti anime kurį tu įvertinai 1 arba 2 na 3???? Būtų labai įdomu tokį palyginti su hime.
                  Argi sunku ant mano parašo paspaust? Ten viskas yra. 1 ir 2 ten yra dropinti
                  Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-04-21, 17:47.

Comment

• Mendeks
                    Rimtas forumo narys
                    • 2008 01 21
                    • 117

nu dar anime kaip anime kaip sakoma yra didesnio sudo anime negu sitas tai dar cia pakenciama palyginus kokio sudo dar buna

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Mendeks
                      nu dar anime kaip anime kaip sakoma yra didesnio sudo anime negu sitas tai dar cia pakenciama palyginus kokio sudo dar buna
                      Gainax ne Gonzo, todėl jiems ir reikalavimai kiti.

Comment

• Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                        • 2910

Paredagavau aprašymą ir papildžiau antru sezonu. Skanaus....

Comment

• Zx-Shade
                          digital existence

• 2009 03 14
                          • 725

Visai neblogas atrodo.

Comment

• ~Madara Phantomhive~

Atrodė neblogai, plius žodelis "horror" dėl kurio praktiškai viską žiūriu kad tik paženklinta būna ir ką gavau? Slow paced trash. Piešimas - pusė velnio, kaip visada pagrindinis veikėjas man nelipo, o tie lavonai... Juokingi jie o ne kraupūs. Net mano penkiametė sesuo neišsigąstų, ką jau kalbėt apie rimtesnę auditoriją. Nusivyliau, bet vis tiek žiūrėsiu antrą sezoną nes tokia jau esu.

Comment

• ciombiukas
                              Forumo maniakas

• 2009 09 18
                              • 463

Šitas visai nieko buvo, pora kartų net nustebino savo istorijos pavingiavimu, nes tikiesi vienaip, o gaunasi kitaip. Šeip piešimas patiko, poroje vietu itin geras buvo, istorija gan gera, o pabaiga tikrai netikėta, nustebino. 4/5 nes visai gerai susižiūrėjo.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...