Shikabane Hime: Aka
Collapse
X
-
-
Tiek Shikabane Hime: Aka tiek Ga-Rei -Zero meciau nebaiges net pirmuju epizodu . Anime vien tik apie mergas kazkodel manes visiskai netraukia , netgi atgraso.
Be to pati anime ideja irgi kaskokia keistoka . Kazkodel tikejausi kad rudens sezono anime bus labiau verti demesio , taciau cia jau 5 ar 6 anime kuri dropinu nebaiges ziureti
Bet štai Shikabane Hime visiškai nepatiko. Gražios merginos su ginklais, čia viskas OK. Bet pala, jos iš tikrųjų mirusios, o jų priest'ai visi kažkokie nekrofilijos praktikuotojaiPaskutinis pakeitimas nuo Petras; 2009-04-04, 02:36.Comment
-
Pagrindinė mano posto idėja buvo kad amine nėra š..das kaip tu gale parašiai ir viskas. Jei ir pats jam duodi 6 balus tai tikrai tada ne š.... nors ir nešedevras.Paskutinis pakeitimas nuo talismanas; 2009-04-15, 11:32.Comment
-
Comment
-
Ne šedevras čia 9 balai, 8 gerai, 7 vidutiniškai, o nuo 6 prasideda š...... Šita smirdanti substancija irgi visokia būna. Jei plačiau tai 6 balai yra blogai, bet kažkuom sudomino, kad priverstų dažiūrėt iki galo.Comment
-
Tik dėl idomumo galėtum paminėti anime kurį tu įvertinai 1 arba 2 na 3???? Būtų labai įdomu tokį palyginti su hime.Comment
-
-
Atrodė neblogai, plius žodelis "horror" dėl kurio praktiškai viską žiūriu kad tik paženklinta būna ir ką gavau? Slow paced trash. Piešimas - pusė velnio, kaip visada pagrindinis veikėjas man nelipo, o tie lavonai... Juokingi jie o ne kraupūs. Net mano penkiametė sesuo neišsigąstų, ką jau kalbėt apie rimtesnę auditoriją. Nusivyliau, bet vis tiek žiūrėsiu antrą sezoną nes tokia jau esu.Comment
-
Šitas visai nieko buvo, pora kartų net nustebino savo istorijos pavingiavimu, nes tikiesi vienaip, o gaunasi kitaip. Šeip piešimas patiko, poroje vietu itin geras buvo, istorija gan gera, o pabaiga tikrai netikėta, nustebino. 4/5 nes visai gerai susižiūrėjo.Comment
Comment