Aachi & Ssipak

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣

• 2007 04 25
    • 1384

Aachi & Ssipak

Aachi and Ssipak
    アチ&シパカ

Išleidimo data: 2006-06-28
    Direktorius: Jo Beom-jin
    Žanrai: Komedija, veiksmas, mokslinė fantastika, smurtas
    Trukmė: 1 val. 28 min.
    Studija: Studio 2.0
    AniDB reitingas: 6.91
    Amžiaus reitingas: R+ [18+]

YouTube resursai:
    Traileris || AMV || AMV

Ateityje pasauliniai energijos ir kuro šaltiniai išseko. Tačiau žmogus negalėtų vadintis Homo sapiens, jei nesugalvotų kaip išspręsti šią problemą. Taigi buvo sukurtas būdas leidžiantis žmogaus ekskrementus panaudoti, kaip kurą. Netrukus miestuose pridygo naujos kartos viešųjų toletų, kurie surenka naujai atrastą kuro šaltinį. Kaip bebūtų kaista tačiau valdžia net atsidėkoja žmoniems už jų išmatas. Atlikęs "reikalą" žmogus gauna "Juicybars", tai tarsi mėlyni ledai ant pagaliuko, tik su priklausomybę sukeliančiomis priemaišomis, taip pat "Juicybars" veikia tarsi vidurius laisvinantys vaistai.<hr>

Aachi ir Ssipak gatvės chuliganai, kurie vagia "Juicybars" ir parduoda juodojoje rinkoje. Vieną dieną jie sutinka merginą kuri pasinaudojusi toletu gauna daug daugiau "Juicybars", nei kiti žmonės. Užuodę pinigus Aachi ir Ssipak ir naujoji jų verslo partnerė pradeda dideliais kiekiais pardavinėti "mėlynuosius ledus", užsikalę daug pinigų jie pradeda mėgautis greitai ir lengvai gautais turtais. Ilgai jų laimė netrunka nes juos pradeda medžioti mutantų gauja pasivadinusi "Diaper Gang", žinoma policija taip pat nelieka nuošalyje kai iš valstybės tokiais mastais vagiami gardieji "Juicybars", todėl ilgai nelaukusi policija pradeda medžioklę, ypač tuo susidomėjęs robotas policininkas Geko.

Šis anime pasiūlo įdomiai interpretuotą ateities pasaulio viziją, kurią dar realesnę padaro mieste, matomos smegenis plaunančios reklamos ir įvairūs gatvėse stovintys ir kabantys ženklai. Filme matomos transporto priemonės, kaip ir dera ateityje, nors ir prifarširuotos įvairios technikos, tačiau kūrėjai nepersistengė, jie sukūrė realiai atrodantį, neseniai iš katastrofos išlipusį pasaulį, kuriame nerasime kažkokios tai išsvajotos utopijos. Gatvėmis šmirinėja nuskurę žmonės, gaujos tarsi šių laikų skurdieji rajonai. Ko gero ateitis labiausiai palietė policiją, pareigūnai neįprastomis uniformomis, bet labiausiai nustebino, policininkas kyborgas, kuris demonstruoja ne tik ateities ginklus, bet ir akis prikaustančius susišaudymus.

Piešimo stilius ir jo sukuriama atmosfera primena kitą puikų anime Tekkon Kinkreet. Aplinkų piešimas labai detalus, matomi sienų įtrūkimai, ženklai ant sienų, tiesiog puikus miesto aplinkos vaizdavimas. Veikėjai atrodo keistai, labiausiai į akis krenta neproporcingai didelės galvos ir siauras liemuo. Taip pat į akis krenta siauros veikėjų akys, Korėjiečiai nusprendė nepaisyti klasikinių anime standartų ir veikėjų veidus kūrė pagal save.

Garso takelis nors ir nėra kažkuo labai ypatingas, tačiau jis gerai dera prie aplinkos, o ypač sunki muzika kuri puikiai nuteikia per veiksmo scenas.

Tikrai dėmesio vertas filmas, kuris sugebėjo nekartą mane nustebinti, keistais veikėjų poelgiais. Ko gero didžiausiasšio filmo pliusas būtų, dabar retokai sutinkami, aspektai, tokie kaip vulgari kalba, smurtas ir gražios susišaudymų scenos, kurias dar labiau pagražina vaizdo sulėtinimas. O jei tai ir pamatai kitur neretai geriausios vietos būna negailestingai nuniokotos cenzūros. Duodu 9/10.

26
    5
    53.85%
    14
    4
    38.46%
    10
    3
    7.69%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • PaperAngel
    (V)(;,,,;)(V)

• 2008 12 01
    • 249

Man ipratusiai ziuret tuos standartinio piešimo animus buvo sunkoka priprast prie šio piešimo..Šeip gan neblogas man visai patiko
    Duočiau kokius 8/10.
    Spoileris:

Comment

• bushwacka
      toks mldc

• 2006 10 31
      • 78

anus rules the world :-)
      “Society, my dear, is like salt water, good to swim in but hard to swallow.” - Arthur Stringer

Comment

• slicKrox
        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
        • 2161

Beprotiškas korėjiečių anime filmas. Tikra šviežiena, laužanti visus anime standartus, lyg GAINAX 2. Senai koks veiksmo anime man buvo sukėlęs tiek juoko ir pasimėgavimo bežiūrint. Sukurtas ateities pasaulis ir savotiška parodija taip pat aukštumoje.
        Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-15, 23:39.

Comment

• Mahiko
          Its pain time

• 2009 04 12
          • 71

Imba ! Tiesiog Puikus.O ypac Piesimas :>

Comment

• demoniacman666
            Forumo vilkas

• 2008 04 16
            • 368

Tikrai kokybiskas ir smagus anime. Viskas nupiesta labai detaliai, ypac kovu scenos, bet zmoniu piesimas nepatiko (perdaug priprates prie standartu), bet gal kaip komedijai ir visai nieko. Gan keista ir originali ateities vizija su daugybe smurto gan smagiai ziurisi. Netgi siek tiek turi panasumo su South Park humoro tema bet siaip labai iskirtinis. Kadangi nesu komediju megejas tai duodu 4/5 o ir tu veikeju isvaizda...

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• mariux9998
              Labas.

• 2008 06 20
              • 434

Labai patiko nestandartinis piešimas, veiksmas, ir "Diaper Gang"
              4/5.

Comment

• Aramis

Niekaip negaliu įprasti prie piešimo, iš anime tikiuosi didelių, gražių akių, bet ne tokių kaip pas Gražuolę. Be to, pati istorija dvelkia nenuoširdumu, piešimas nors ir detalus, bet mano akimis žiūrint trūksta detalumo veikėjams. 3/5

Comment

• amidau
                  ☣☠☣

• 2007 04 25
                  • 1384

Autorius pilkasis_kardinolas
                  Be to, pati istorija dvelkia nenuoširdumu
                  Gali konkrečiau?

Comment

• Aramis

Autorius amidau
                    Gali konkrečiau?
                    Kodėl gi ne?
                    Spoileris:
                    • Diaper gang vadas - psichopatas, tačiau visi vistiek seka juo;
                    • Iš kažkur nukrenta Gražuolė, dar tas alia transvestitas režisierius, nors ten nesuprasi kas jis per vienas;
                    • Geko kovos tikrai gražios, bet tas momentas kai kovojo Geko ir tas apsimetėlis vadas viskas atrodė tarsi siekis ištęsti anime;
                    • Diapers gang buvo reikalinga mergina, tačiau kažkodėl nei iš šio nei iš to vadas ją nusprendė pribaigti (nors ji jam turtus krovė);
                    • Detali aplinkos animacija verčia veikėjų piešimą atmestinu (kai gali matyti vos ne kiekvieną vieną kelio duobelę/įlinkimą veikėjai atrodo nieko verti)
                    • Pati pabaiga, kai tas režisierius atgavo savo atmintį (alia žmogumi tapo) buvo toks nei į tvorą nei į mietą.

Kadangi vakar šį anime žiūrėjom, o po jo Garden of siners, šis pasirodė toks atmestinis. Žinau, kad juos lyginti yra tas pats kas DN su Naruto ar Bleach, bet... Mano nuomone kaip parodija jis per gerai padarytas, o kaip rimtam anime (komediniam) jam trūksta veikėjų charakterių augimo ir pan. Todėl ir sakau, kad nenuoširdus jis.
                    Tig gal ne taip pasakiau, ne tik istorijai trūksta to nuoširdumo.
                    Gal tai galima atleisti kaip "inovacijas", bet jis kažko naujo neatnešė...

Comment

• amidau
                      ☣☠☣

• 2007 04 25
                      • 1384

Kodėl gi ne?
                      Spoileris:
                      • Diaper gang vadas - psichopatas, tačiau visi vistiek seka juo;
                      • Iš kažkur nukrenta Gražuolė, dar tas alia transvestitas režisierius, nors ten nesuprasi kas jis per vienas;
                      • Geko kovos tikrai gražios, bet tas momentas kai kovojo Geko ir tas apsimetėlis vadas viskas atrodė tarsi siekis ištęsti anime;
                      • Diapers gang buvo reikalinga mergina, tačiau kažkodėl nei iš šio nei iš to vadas ją nusprendė pribaigti (nors ji jam turtus krovė);
                      • Detali aplinkos animacija verčia veikėjų piešimą atmestinu (kai gali matyti vos ne kiekvieną vieną kelio duobelę/įlinkimą veikėjai atrodo nieko verti)
                      • Pati pabaiga, kai tas režisierius atgavo savo atmintį (alia žmogumi tapo) buvo toks nei į tvorą nei į mietą.
                      Į šiuos argumentus nelabai galiu ką pasakyti, kadangi šį anime žiūrėjau gana senokai. Tik vat pasakysiu apie piešimą. Nors čia ir skonio reikalas, bet vistiek pasakysiu, jis puikus, aplinkos kaip ir sakei nepaprastai detalios, o veikėjai atrodo nupiešti atmestinai, sutinku taip ir yra, bet toks piešimo stilius suteikia kažką tokio, kas leidžia labai gerais sekti vykstančius įvykius bei matyti veikėjų emocijas. Kai minėjau aprašyme, šio anime piešimo stilius primena mano mėgstamiausią Tekkon Kinekreet, tad gal aš ir šąliškas, bet man atrodo kad toks stilius yra tobulas, dėl anksčiau minėtų priežasčių.
                      Kadangi vakar šį anime žiūrėjom, o po jo Garden of siners, šis pasirodė toks atmestinis. Žinau, kad juos lyginti yra tas pats kas DN su Naruto ar Bleach, bet... Mano nuomone kaip parodija jis per gerai padarytas, o kaip rimtam anime (komediniam) jam trūksta veikėjų charakterių augimo ir pan. Todėl ir sakau, kad nenuoširdus jis.
                      Mano galva kaip filmui charakterių "augimo" nelabai ir reikia, nes vistiek viskas sukasi tik apie pagrindine istorija, nenukrypstant per daug į charakterius ar pan, tai jau paliekama TV serijoms (tokių būtu visai neblogai suleukt).
                      Gal tai galima atleisti kaip "inovacijas", bet jis kažko naujo neatnešė...
                      Nevisai sutinku, mano nuomone jis atnešė, labai gerą dalyką, tai visisšką cenzūros nepaisymą, o to taip trūksta šiuolaikiniuose anime.

Comment

• silveris
                        Burma-Shave

• 2008 04 20
                        • 20

Magical Anus Ring!
                        Labai patiko, ir pasijuokt yra is ko, ir piesimas geras
                        and when they pulled her from the wreck you know she
                        still had on her shades
                        they say that dreams are growing wild just this side of
                        burma shave

Comment

• Aramis

Autorius amidau
                          Spoileris:
                          Į šiuos argumentus nelabai galiu ką pasakyti, kadangi šį anime žiūrėjau gana senokai. Tik vat pasakysiu apie piešimą. Nors čia ir skonio reikalas, bet vistiek pasakysiu, jis puikus, aplinkos kaip ir sakei nepaprastai detalios, o veikėjai atrodo nupiešti atmestinai, sutinku taip ir yra, bet toks piešimo stilius suteikia kažką tokio, kas leidžia labai gerais sekti vykstančius įvykius bei matyti veikėjų emocijas. Kai minėjau aprašyme, šio anime piešimo stilius primena mano mėgstamiausią Tekkon Kinekreet, tad gal aš ir šąliškas, bet man atrodo kad toks stilius yra tobulas, dėl anksčiau minėtų priežasčių.
                          Mano galva kaip filmui charakterių "augimo" nelabai ir reikia, nes vistiek viskas sukasi tik apie pagrindine istorija, nenukrypstant per daug į charakterius ar pan, tai jau paliekama TV serijoms (tokių būtu visai neblogai suleukt).

Nevisai sutinku, mano nuomone jis atnešė, labai gerą dalyką, tai visisšką cenzūros nepaisymą, o to taip trūksta šiuolaikiniuose anime.
                          Aš tikrai gerbiu Tamstos nuomonę, kaip ir minėjau, tai tik mano nuomonė. Tiesiog yra taip, kad kai noriu atsipalaiduoti, tada žiūriu Bleach/Naruto, nes ten jų juokeliai yra, kaip čia pasakius, na, apsieinantys be dogmų laužymo. Tiesiog aš noriu pasakyti, kad iš žanro pradininko tikiuosi kažko naujo, ne realybės perkėlimo į ekraną. Sakykime dabar tikrai jaunimui (7-16 metų) "nenulipa nuo lūpų" ir už tą patį "shit" negražesni žodžiai, nuo ko man tikrai norisi pabėgti. Gal prieš porą metų toks cenzūros nepaisymas ir būtų atnešęs perversmą, o dabar...
                          Dar dėl piešimo... Pagalvojau kodėl tokie ryškūs veikėjai (spalvos ryškios). Kitu atveju jie ištirptų detaliame fone... O juk anime ne apie tą kelią, arba sieną. Jei kuri veikėjus, pagalvok kaip juos išskirsi iš aplinkos, o dabar toks jaumas, kad nupiešė foną, pagalvojo "nesimato veikėjų, tai ištampom juos ir ryškiai nuspalvinam"...

Comment

• amidau
                            ☣☠☣

• 2007 04 25
                            • 1384

Aš tikrai gerbiu Tamstos nuomonę, kaip ir minėjau, tai tik mano nuomonė. Tiesiog yra taip, kad kai noriu atsipalaiduoti, tada žiūriu Bleach/Naruto, nes ten jų juokeliai yra, kaip čia pasakius, na, apsieinantys be dogmų laužymo.
                            Mūsų požiūriai į atsipalaidaimą skiriasi, todėl čia net neverta diskutuot.
                            Gal prieš porą metų toks cenzūros nepaisymas ir būtų atnešęs perversmą, o dabar...
                            Ankstesniame poste netinkami išsireiškiau, norėjau pasakyti kad mene sužavėjo tas cenzūros nepaisymas ir labai norėčiau kad kurtų daugiau tokių anime. Neturėjau galvoje jokio perversmo
                            Dar dėl piešimo... Pagalvojau kodėl tokie ryškūs veikėjai (spalvos ryškios). Kitu atveju jie ištirptų detaliame fone... O juk anime ne apie tą kelią, arba sieną. Jei kuri veikėjus, pagalvok kaip juos išskirsi iš aplinkos, o dabar toks jaumas, kad nupiešė foną, pagalvojo "nesimato veikėjų, tai ištampom juos ir ryškiai nuspalvinam"...
                            Gera teorija, ir ji išties logiška. Jei viskas būtų perteikta taip detaliai tikrai visas tas veiksmas būtų ištirpęs bendrame vaizde ir nebebūtu to efekto.

Comment

• mariux9998
                              Labas.

• 2008 06 20
                              • 434

Tas cenzūros nepaisymas netrukdo žiūrėt. Kažkaip jau įpratęs, per TV dar ne taip kartais pašneka
                              Dar prisimenu prieš žiūrint, Kea pasakė : "Amžiaus reitas", nes buvo 3 underaged teenagers. Visi tik susižvalgė, bet nieko nedarė, tai thanks for that

Comment

Working...