Tikrai vienas geriausiu mano matytu anime, ir netodel, kad tik mane isvyde kaikurie zmones prilipina Triguno etikete, ir kaikurie net vardo mano nepamena , bet del nuostabaus siuzeto, veikeju muzikos ir veiksmo ir dar daugelio savybiu kurias butu sunku ivardinti. 2x po 5!
Trigun
Collapse
X
-
4 balai ir nedaugiau. Pagrindinis herojus 90% viso anime elgiasi kaip imbicilas. Perdetas emociju rodymas man per vaikishka. Tik tiek kad originalus....Love&Peace!!! Ir dar su tokia roza pasake kad griuvau po stalu.
Gal tiesiog musu poziuriai nesutampa. Zmones jis gi zude kruvomis. O tiesiogiai ar ne....koks gi skirtumas?!Comment
-
My name is.... VASH THE STAMPEDE!!! Forgive the lack of warning, but it's time for my
daily massacre! If you do not believe I am the real thing, take a good look at me and
start freaking!
Hehe, labai daug maloniu kadru is to Trigun..
Muzika labai puiki, gitara labai tinka dykumu atmosferai, toki vienisiaus ispudi sudaro. Vienas didziausiu privalumu - tai nuostabus humoras, gerai suderintas su veiksmu. Labai didelis pliusas, kad pirma serija tokia super-juokinga, kupina dinamikos, kad suintriguoja ziurova ir privercia ji noreti daugiau. Smagu ziureti, kaip laipsniskai, po truputi, atsiskleidzia tas tikrasis, vidinis Vash charakteris, jo vertybes, dorybes. Pati ideja labai nice:miestu pavadinimai, Gung-Ho-Gun (ar kaip ten jie), Vash ir pacios zmonijos toje planetoje atsiradimas, dvieju broliu keliu issiskyrimas. Netruksta fantazijos, taciau nenusivaziuojama ne kiek Pabaiga vis delto labai true: tai, kad geris nugalejo, ne kiek nesublogino, o sudare toki "You get what you deserve" ispudi, t.y. Justice Prevails!
Na, is esmes ta pabaiga irgi nera tokia tipiska ir stereotipine netgi. Nors justice prevails, bet jis savo brolio nei nuzude, nei kur uzdare, nei nieko nepadare. Vistiek kaip sakant draugiskai sugyveno Nereali pabaiga, kaip ir visas anime
4 balai ir nedaugiau. Pagrindinis herojus 90% viso anime elgiasi kaip imbicilas. Perdetas emociju rodymas man per vaikishka. Tik tiek kad originalus....Love&Peace!!! Ir dar su tokia roza pasake kad griuvau po stalu.
Gal tiesiog musu poziuriai nesutampa. Zmones jis gi zude kruvomis. O tiesiogiai ar ne....koks gi skirtumas?!Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-02-05, 15:55.Comment
-
Gal tiesiog musu poziuriai nesutampa. Zmones jis gi zude kruvomis. O tiesiogiai ar ne....koks gi skirtumas?!Comment
-
Na, is esmes jis nenorejo nuzudyti nei vieno zmogaus, tiesiog tas brolis, noredamas jam sukelti daugiau skausmo, zude zmones, o Vash kaip tik norejo jiems padeti.Spoileris:Nenorejo bet zude. Ir toliau zudys. Jis, brolis.....Jokios skirtumo. Faktas kad per ji. Reikejo i galva saut o ne i koja kai buvo proga. Sventika tikrai jis galima sakyt savo rankomis nuzude. Niekad to jam neatleisiu .Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-05-25, 04:50.Comment
-
smagus toks, man visai patink tokie senesio piesimo anime, tik kartais uzknisdava, galedava tiesiog issitraukt ta sautuva ir nudobt visus o isai graziai bande, nu "love & peace". Gerai buva kai isai ten prigeres noreje pasakyt tam ginklu meistrui kas is tikruju yra, bet vemt pradejeSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Tikrai rimtai pasakysiu - dedu Trigun dvd greta Cowboy Bebop ir vel ziuresiu, kai isbles prisiminimai. Del ko? Del nestandartisko anime bei neblogu jame pasleptu minciu. Idomiai viskas pasisuko: nuo vesternisko anime prie sci-fi, o tai maloniai nustebino, nes perejimo net nesijaute. Tarsi taip ir turejo buti. Vash personazas tikras pacifistas ir elgiasi pagal tokia universalia tiesa - "laugh till you have a moment". Buvo malonu skirti laika tokiam anime, kur komedijiniai elementai nemaiso veiksmui, rimtiems momentams. 5 balai ir ne maziau
Killerbee, galetum ta pati pasakyti ir kokiam ginklu prekeiviui - tu nezudai, bet tavo parduoti ginklai zudo . Tas pats, ar ne?
Be to, juk zmones patys renkasi, ka jie nori daryti. Mr. Wolfwood turejo daug progu neiti kartu su Vash, bet jis ejo iki pat savo keliones pabaigos. Milly su savo kompanione (o ji buvo tikra cute, nors ir kaimietisku manieru ) taip pat niekas uz apynasrio netempe...
Tuo visa istorija ir issiskiria: kurejai tikrai sugebejo perteikti dideli kasni tiesos, kuria pamateme per kitokio asmens, humanoido, akis - zmones yra gobsus, ziaurus ir mastantys tik pagal save. Taciau Vash izvelge giliau - juk zmones ne visi tokie ir moka dziaugtis bei padeti kitiems...Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2007-05-25, 04:51.Comment
-
Autorius KatsuCia toks zmogiskas (!) ir logiskas pasakymas . Tik prisiminus, kad Vash nebuvo toks human being, tai jo nusistatymas - kiek galima isvengti zmoniu mirciu - nekelia nuostabos ar pasipiktinimo.
Killerbee, galetum ta pati pasakyti ir kokiam ginklu prekeiviui - tu nezudai, bet tavo parduoti ginklai zudo . Tas pats, ar ne?
Be to, juk zmones patys renkasi, ka jie nori daryti. Mr. Wolfwood turejo daug progu neiti kartu su Vash, bet jis ejo iki pat savo keliones pabaigos. Milly su savo kompanione (o ji buvo tikra cute, nors ir kaimietisku manieru ) taip pat niekas uz apynasrio netempe...
Tuo visa istorija ir issiskiria: kurejai tikrai sugebejo perteikti dideli kasni tiesos, kuria pamateme per kitokio asmens, humanoido, akis - zmones yra gobsus, ziaurus ir mastantys tik pagal save. Taciau Vash izvelge giliau - juk zmones ne visi tokie ir moka dziaugtis bei padeti kitiems...
Ir neverta su manimi gincytis. Shitas anime ne man. Jo gili mintis man nepriimtina. Pagrindinis herojus kvailys. Ir man nesvarbu zmogus jis ar ne. Stebiuosi kad net 4 balus daviau. Jei buciau ziurejes dabar duociau max 3(6).Comment
-
Anime geras, bet jau daug kur pradėjo po to nervint tas Vash besaikis gerumas. Pabaiga ypač apgailėtina, tad 4. Šiaip geriau galėjo išplėtot tą post apokaliptinio pasaulio vaizdą, nes tos paprasčiausiso dykumos labai jau buvo populiaru ir gan pabodę >.>Comment
-
Man labai patiko sitas anime, irgi buvo vienas is tu, kurie buvo pirmieji mano matyti... Ech, nostalgija suima apie ji vel pagalvojus. Siuzetas man patiko, ideja tokia nzn, nera labai originali... tu broliu, kurie vienas gerietis, kitas blogietis ir siaip buna bet vistiek jega animeComment
-
Anime Trigun man visai patiko , nors 5 balu negaliu duot , perdaug tas Vash'as geras buvo , taip tikroveje nebuna . Bet vien del siuzeto ir linksmu juokeliu rasyciau tvirtus 4 balus , jei dar butu galima balsuoti ...
huh? pasirodo , kad dar galima balsuoti ...Paskutinis pakeitimas nuo Qadro; 2007-08-10, 21:28.sigpicComment
-
humaniskesnio anime nesu mates :] anime vertas desimties balu, vienas is tu, kuriuos ziurint nejauti kaip bega laikas ir epo pabaigoje apima liudesys, kad jis baiges :] pati Vash the Stempede istorija nera jau tokia ispudinga kaip galima tiketis taciau tai kad ji atskleidzia palengva labai domina :] pieismas puikus, taciau tik tokiam anime ir tinka. vienu zodziu daug pliusu muzika taipogi o db minusai.. asmeniskai mane uzknsidavo tas jo gerasirdiskumas, jei saugo zmones tai saugo bet kai nesugeba nugalabyti prieso, kuris yra visiskas blogiukas - nervina. pabaigoje man pasirode per daug dramos. verkia verkia verkia aa tiek daug zuvo ir viskas per mane bla bla na bet tos dramos reikejo turbut nors man geriau butu jei jos nebutu tiek daug. personazai lb originalus (cia jau vel pliusai) ypac pacio vashio isvaizda na blogiukai tipiski bet issiskiria na kvailokai atrode man ten tos gigantiskos bobos ar ju viena buvo nevermind. sio anime deka susidomejau revolveriais :] neseniai karo muziejui buvau tai negalejau atsigrozet..ypac tokiu astuonvamzdziu D maza rankenele ir didziulis barabanasPaskutinis pakeitimas nuo ramzas; 2007-08-11, 00:47.sigpicComment
-
Patiko siuzetas, veikejai ir aplinka, nepatiko veiksmas, jo siek tiek permazai ir pats pagrindinis herojus toks neaiskus (mergaitiskas ) Siaip duodu 8/10 nes apokaliptine ateitis mane zaviComment
-
Liko 6 epizodai, kaip tik man įdomiausios serijos ;] Vash charakteris man patinka, neeilinis universalus zudikas, su saltu zvilgsniu, kuris neturi jausmu, nes vaikysteje uzaugo tarp kokiu vilku(Mauglis? ;D )
Kadangi dar nemaciau pabaigos, tai nevertinu balu sistemoje, taciau Anime saunus ;P Pradedu sypsotis ziuredamas jy ;PComment
-
Vakar pažiūrėjau pirmą seriją. Žinoma retkarčiais norėtusi, kad būtų nupieštas naujasniame stiliuje, tačiau susižiūrėjo visai neblogai (nors op. ir ed. tiesiog žudantys visomis prasmėmis. net padoriai negalėjau išklauyt ).
P.S. pastebėjau gerą komentarą dėl Alucard'i ir Vash panašumo
"Lol I just got the plot. Alucard felt bored so he decided to destroy a town. After drinking too much blood he lost his hat, his 454cassul and his hair turned blonde for some reason. when he wook up he had a blackout and 90 percent of his brain cells had been destroyed..."Paskutinis pakeitimas nuo Hellsing_lover; 2007-12-13, 13:26.Comment
Comment