Ga-Rei -Zero-

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Ga-Rei -Zero-

Žanras: mistika, drama, veiksmo, romantika (Yuri)
    Formatas: TV (12 ep), 25 min.
    Transliacija: nuo 06.10.2008 iki 22.12.2008
    Režisierius: Ei Aok
    Studija: AIC / asread
    O tu galėtum nužudyti mylimą žmogų iš meilės?

Kagura ir Yomi yra panašaus likimo mergaitės. Yomi, našlaitę, įdukrino Isayama Naraku, garsios egzorcistų šeimos galva. Nors Yomi tik įdukra, bet labai gera kovotoja ir patėvis tikisi perduoti jai šeimos galvos pareigas. Kagura yra irgi garsios egzorcistų šeimos palikuonė. Jos motina žūva, o tėvas per daug užsiėmęs, todėl laikinai mergaitę apsiima globoti Isayama šeima. Jei konkrečiau - Yomi. Mergaitės labai susidraugauja. Deja, idilija trunka neilgai. Blogio jėgos vis labiau aktyvėja ir darosi sunkiau suvaldomos.

Serialo pradžia maloniai šokiruoja. Ne dažnai pamatysi kaip blogiečiai taip smagiai žudo geriečius. Va trečia serija šokiruoja blogąją prasme. Pasirodo, kad pradžia buvo spoileris. Tipo prieš tai parodėm kaip visiems vamzdiec, o dabar parodysim didelį flashbeką kaip tas vamzdiec atsitiko. Ginčytinas sprendimas. Vietoj žiauraus karo su piktosiomis dvasiomis - mokykla, truputi komedijos, fanserviso, romantikos, draugystės ir pamojavimo katanomis. Tas nėra blogai, tiesiog pasikeitimas labai staigus. Bet apie vidurį man pavyko įsijausti. Labai jau graži ir dramatiška Kagura ir Yomi draugystė su stipriu yuri prieskoniu. Dar galima pridėti Kaguros sužadėtinį kaip įrodimą, kad ji yra biseksualini.^^ Daug smurto, bet jis visiškai motyvuotas ir sukuria reikiamą atmosferą. Nupiešta gražiai. Nebent didelis kompiuterinis "krokodilas" atrodo kvailokai. Kovos pakankamai dinamiškos. Muzika nebloga. Atsidaro vietos ir šiokiam tokiam moralui. Kūrėjai nepersūdė su patosu, kas retai pasitaiko. Stipri dramatinė serialo sudedamoji retą paliks abejingu.

Reziumė: 8 balai. Stebėtinai neblogas anime pagal tokią labai banalią temą kaip mergaitės su katanomis kovoja prieš blogį grasinantį sunaikinti žmoniją. Aš manau didžiausia šio anime bėda yra spoilerinė antra serija kurią geriau nežiūrėti, nes 10 serija ir taip ją atpasakos. Pirma serija apskritai lieka kyboti ore. Šis anime buvo planuotas kaip atskira istorija pagal motyvus, bet gavosi mangos priešistorė. Ir neblogai gavosi. Nebūčiau prieš pratęsimą nors ir, pagal daugelio skaitytojų nuomonę, manga labai vidutiniška.
    Papildomos nuorodos: Linkomanija /\ Torrent /\ OP /\ ED /\ Promo for fun /\ Super parodija /\ AMW /\ Geriausia anime vieta^^
    67
    5
    58.21%
    39
    4
    28.36%
    19
    3
    7.46%
    5
    2
    0%
    0
    1
    5.97%
    4
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Na kaip ir pritariu, geras tikrai dramatiškos istorijos anime pavyzdys. Nors nepasakysi kad neturi erzinančių dalykų - čia aš apie tuos cg ir "krokodilus". Yuri aš čia kažkaip nelabai įžvelgiau. Tiesiog kad nėra stiprios romantinės linijos ir pakankamai didelių vyrų vaidmenų - čia jie vos ne tik bukam apsišaudymui su monstrais egzistuoja. O tarp mergaičių tai šiaip giminystės tokia ten meilė, tiesiog kad uždramatizuota gerai. Anyway, kurinys vertas dėmėsio jei bandyt kažką išskirt iš demonų taškymo tipo animų.

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius Sable
      Yuri aš čia kažkaip nelabai įžvelgiau.
      Yra yuri, yra.... Aišku nėra didelio skirtumo kaip tai pavadinsi. Graži draugystė ar meilė....čia jau nuo iškrypimo laipsnio priklauso. Bet matyt ne veltui šaltiniai tai pažymi.

Comment

• amidau
        ☣☠☣

• 2007 04 25
        • 1384

Tikrai neblogas anime, gražus piešimas, nustebinusi pradžia, įdomūs veikėjų naudojami ginklai. O ir keletas visai vykusių komedijos elementų buvo, vien žodžiu man patiko. +8/10

Comment

• dreamygirl
          sweet taboos
          • 2008 10 18
          • 31

man labai patiko. is 10 balu duociau 9-10 ^^
          kazin tesinys bus?

Comment

• migliute
            start wearing purple

• 2008 08 23
            • 51

Geras aprasymas tiesiog atspindi manos pacios nuomone.
            Tik vat ties kokiu 7 ep galvojau, kad susipainiojau ir kazka praleidau... nejaugi galima ikisti tokio ilgio Flashback'a?!?
            Bet ziureti buvo smagu. Kartais tas school life bullshit nervuodavo, bet kraujas pasirodydavo ir viska grazindavo i savo vietas
            8/10. Bet nemanau, kad dar kada nors ziuresiu...visas anime apie mergas, tiesiog ne man.
            Whoop-de-fuckin'-do

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

Dėkui už aprašymą, galvojau ar verta tęst žiūrėjimą, po tavo aprašymo nusprendžiau, kad dar nemesiu
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Sable
                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                • 1530

Nėra ten yuri. Bent ne pagal yuri apibūdinimą. Ten tik 'galėtų būt išvystytas' yuri, bet nėra..
                Flashback'as ten nelabai ir flašbakas, nes tai tėra chronologinis toks pastatymas. Paaiškinama kaip atsitiko kas atsitiko.

Comment

• Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                  • 2910

Autorius Sable
                  Nėra ten yuri. Bent ne pagal yuri apibūdinimą. Ten tik 'galėtų būt išvystytas' yuri, bet nėra..
                  Flashback'as ten nelabai ir flašbakas, nes tai tėra chronologinis toks pastatymas. Paaiškinama kaip atsitiko kas atsitiko.
                  Terminologija yra slidus dalykas. Kaip pastebėjau shoujo-ai terminas retai kur benaudojamas ir jį išstūmė yuri. Gal ir gerai.....mažiau terminų - mažiau ginčų.

Comment

• Sable
                    The Hitchhiker

• 2005 03 11
                    • 1530

Autorius Killerbee
                    Terminologija yra slidus dalykas. Kaip pastebėjau shoujo-ai terminas retai kur benaudojamas ir jį išstūmė yuri. Gal ir gerai.....mažiau terminų - mažiau ginčų.
                    O man tai čia nematyti nieko slidaus. Shoujo ai yra tiesiog merginų svaigimas vienos nuo kitos, yuri tai jau taip sakant ėjimas prie reikalo pradedant bučiniais. It's kinda clear as day for me at least.

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Autorius Sable
                      O man tai čia nematyti nieko slidaus. Shoujo ai yra tiesiog merginų svaigimas vienos nuo kitos, yuri tai jau taip sakant ėjimas prie reikalo pradedant bučiniais. It's kinda clear as day for me at least.
                      Tai ir man viskas aišku, bet ANN rašo yuri ir nebesiparina yra ten bučiniai ar ne. Beje, bučinys čia buvo.

Comment

• Sable
                        The Hitchhiker

• 2005 03 11
                        • 1530

Autorius Killerbee
                        Tai ir man viskas aišku, bet ANN rašo yuri ir nebesiparina yra ten bučiniai ar ne. Beje, bučinys čia buvo.
                        Na bet matai tavo supratimas yurio labiau softkorinis maniškis hardkorinis, tai ir nedatempia kažkaip pagal mane ant yurio.

Comment

• FantasyBeast
                          Huzzuh!!

• 2007 06 18
                          • 101

Autorius Sable
                          Na bet matai tavo supratimas yurio labiau softkorinis maniškis hardkorinis, tai ir nedatempia kažkaip pagal mane ant yurio.
                          Galima sakyti sable maziau iskrypes nei killerbee

O jei apie anime tai pazejus kolkas 7 serijas galiu pasakyt,kad pirmos serijos veikejai mane labiau sudomino..ir jei butu vystitos ju istorijos,o ne mergaiciu gal ir butu buve idomiau ..Gal net ir daugiau seriju butu iseje. Tik kad vienas blogas dalykas,ta pirma serija pritraukia prie pacio anime,o nuo 3 serijos tikiesi kad bus pratesta pirmos serijos istorija..kazkas panasaus.(nu bent man).,bet perzesiu visas serijas,gan sudomino ir ta mergaiciu istorija ..
                          Everyone knows this is a lie but a lie wont start without truth...

Comment

• NETRiP26
                            Narys
                            • 2007 07 22
                            • 45

Kam Elfen Lied patiko tai ir šitas turėtų patikti. Vien žiūrint Ga-Rei Zero gali pastebėti, kad šis anime panašus į Elfen Lied vien dėl nutrauktų galūnių, pagrindinis vaidmuo sukasi vien ant moteriškos lyties atstovių, ne daug ecchi, super galios ir specialios pajėgos. Nutrauktas galūnes galima pamatyti tik UNCENSORED versijoje. Ga-Rei Zero yra manga pradžia (prequel) tai ne veltui pavadinime yra žodis „Zero“. Jeigu būtų anime tęsinys, tai tik manau, kad jau kurtų animuotą mangą, nes paskutinės serijos kelios minutės yra manga pradžia.

Comment

• GranRey
                              Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                              • 91

Pilnai pritariu FantasyBeast. Pirmos serijos personazai kazkaip man irgi labiau patiko. Bet vistiek pats anime idomus, manga irgi paskaitysiu. 9/10

EDIT: Mangą skaitau, tai galiu pasakyt, kad joje man Kagura labiau patinka. Anime kaip ir priešistorė, bet ne visi dalykai rišasi.
                              Ir mangos main char'as geriau man limpa.
                              Paskutinis pakeitimas nuo GranRey; 2009-01-11, 22:26.

Comment

Working...