Ga-Rei -Zero-

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius Draconica
    Kliuvo man KillerBee aprašyme žanras yuri. Nu nežinau kur tu jį pamatei, bet aš net ir stengdamasi pamatyti neišvydau.
    Aš mačiau, tu nematei....argi tame esmė? Va man užkliuvo tavo įvertinimas - minusai rimti, o vis tiek 5 iš 5.

Comment

• Draconica

Ne, aišku ne, tiesiog pastebėjimas buvo, o ne iššūkis
      O pliusai man atpirko minusus.

Comment

• Squalleh
        .MØNSOON.

• 2009 01 12
        • 1892

Oh come on, ir tau jis patiko? >.>

Comment

• Draconica

Jis man patiko taip labai, kaip labai nepatiko Monster

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Autorius Draconica
            Ne, aišku ne, tiesiog pastebėjimas buvo, o ne iššūkis
            O pliusai man atpirko minusus.
            Labai jau dideli pliusai turi būti, kad atpirktų maksimalų įvertinimą. 5 (10) čia gi blyn šedevras...

Comment

• Draconica

Tiesiog esu mačiusi prastesnių anime. Minusai. Jų buvo. Tobulų nėra, bet jie man nebuvo tokie masyvūs, kad kaip nors paveiktų vertinimą. Beto, aš vertinu ir pagal tai, ko tikėjausi. Tikėjausi nedaug, o iš tiesų sudomino, nustebino ir nors siužetas buvo numanomas, man jo pateikimas tiko. Kaip minėjau, toks dėstymas man pliusas. Nenorėjau šiame anime nei pasaulio gelbėjimo, nei dar kokio pop mėšlo. Paprasti dviejų žmonių jausmai visai čia tiko. Visa kita iš tiesų neverta minusų vardo. kažkaip ir kažkodėl man suėjo viskas ką pateikė. Ko bežiūrėdama norėjau iš šio anime, tas ir buvo (pasijaučiau net kaip kokia ekstrasensė). Tai kodėl turiu vertinti mažiau nei aukščiausiu balu? Na, taip nėra jis nuostabus, blizgantis kaip naujas pinigėlis, bet hey, tikrai yra š*dinesnių darbų (man), kuriuos kiti aukština. Kiekvienas ieško to kas patinka.

EDIT: Aukščiausio mano skiriamo balo anime verti jau vien dėl to, kad iki galo sužiūriu : D Mano susidomėjimą sunku išlaikyti.

Comment

Working...