Ga-Rei -Zero-
Collapse
X
-
Ir už ką taip žiauriai? Tave irgi rudeninė depresija kankina?
Ga-Rei Zero tiesiog yra kvailas, nuobodus ir visad bandantis būti tuo kuo niekad nebus. Beveik visi veikėjai neatskleisti = jų mirtys man nieko nereiškia. Anime bando būti ant tiek rimtu ir tragišku kad net juokinga, ypač kai ekrane stovi jis. O kai to per mažai - kodėl gi ne įkišti scena kur mergina su lygintuvu kapoja monstrus? O gal dar ta scena su bike-fu? Sewious business. Pagrindinis antagonistas labai negražiai nurautas iš trečios Personos ir apie ji nieko beveik nežinoma. Bet iš kitos pusės, do we care?
Galų galiausiai - su drama fail, su siužetu fail, veikėjai absoliučiai neidomūs, veiksmas kartais būna geras bet gadinamas kvailais sprendimais (bike-fu, lygintuvai ir t.t.), kas gi lieka? Fan service. Vienintelis dalykas kuris galėjo ištempti serijalą ir netgi jis suglamžytas ir neidomus. 2-3 scenos per serijalą - kas čia per servisas toks? Iš tikrųjų aš labai nustebęs iš saves tai girdėti, bet rimtai, reikalauju daugiau serviso iš anime kad bent koks nors jo aspektas galėtų būti geras. Bet ir čia nieko negaunu.
Kaip sakiau - būtų 2/5 už kai kurias kovas ir piešimą, bet visas išpompavimas privertė mane laukti kažko gero, ko taip ir negavau. Dėl to - žemiausias balas AZ'e. O taip - 2,5/10.Comment
-
Kaip supratau iki galo pažiūrėjai? Ant kiek reikia save nemylėt, kad pražiūrėt 2,5 vertą anime... Jei rimtai tai vien piešimas ir kovos verti bent jau 4 balų. Iš 10 aišku...Comment
-
Nope, jaučiuosi kuo puikiausiai (:
Ga-Rei Zero tiesiog yra kvailas, nuobodus ir visad bandantis būti tuo kuo niekad nebus. Beveik visi veikėjai neatskleisti = jų mirtys man nieko nereiškia. Anime bando būti ant tiek rimtu ir tragišku kad net juokinga, ypač kai ekrane stovi jis. O kai to per mažai - kodėl gi ne įkišti scena kur mergina su lygintuvu kapoja monstrus? O gal dar ta scena su bike-fu? Sewious business. Pagrindinis antagonistas labai negražiai nurautas iš trečios Personos ir apie ji nieko beveik nežinoma. Bet iš kitos pusės, do we care?
Galų galiausiai - su drama fail, su siužetu fail, veikėjai absoliučiai neidomūs, veiksmas kartais būna geras bet gadinamas kvailais sprendimais (bike-fu, lygintuvai ir t.t.), kas gi lieka? Fan service. Vienintelis dalykas kuris galėjo ištempti serijalą ir netgi jis suglamžytas ir neidomus. 2-3 scenos per serijalą - kas čia per servisas toks? Iš tikrųjų aš labai nustebęs iš saves tai girdėti, bet rimtai, reikalauju daugiau serviso iš anime kad bent koks nors jo aspektas galėtų būti geras. Bet ir čia nieko negaunu.
Kaip sakiau - būtų 2/5 už kai kurias kovas ir piešimą, bet visas išpompavimas privertė mane laukti kažko gero, ko taip ir negavau. Dėl to - žemiausias balas AZ'e. O taip - 2,5/10.Comment
-
Kaip supratau iki galo pažiūrėjai? Ant kiek reikia save nemylėt, kad pražiūrėt 2,5 vertą anime...
Jei rimtai tai vien piešimas ir kovos verti bent jau 4 balų. Iš 10 aišku...
Nes paziurint kai ga-rei zero gauna 2.5, o kiti tokie *imo meeh* zymiai didesni bala gauna, tai...Comment
-
Normaliai duodu už išorę jei vidus bent bent jau pusėtinas. Su prastu piešimas ir be jokios minties kas antras tai ne gaila.
Mm.. na mano atveju galima būtų pavyzdį kur duočiau "meeh" anime daugiau negu jis vertas?Comment
-
Gerai. Gal ir persistengiau su "meeh" gauna geresni bala, o gal tiesiog nemates daugeli is tavo geresniu. Bet pavyzdziui nors deadman wonderland ir nera blogas, bet jai jam duodi 9/10 tai nematau kaip tau butu imanoma neduoti BENT 7/10 ga-rei zero, ir cia jau iskaitant nuomoniu skirtuma. Pagal mane jie laisvai yra lygus, nedgi IMHO ga-rei zero yra geresnis, bent jau tiek kiek abu anime pasiule neskaitant mangos ir kas bus toliau.Comment
-
Pardon, štai.
Na o dėl patikusių dramų, tai jų ne įtin daug - Rainbow; Aoi Bungaku Series: Ningen Shikkaku; Monster; dalinai Kids on the Slope; abu Ef; ToraDora!; Beck.
Dėl listo gal labai nesigilinsiu, visai offtopikas bus, bet pagal jį matosi, kad irgi esi gerą piešimą mėgsti.....Comment
-
Negaliu, patikėt forumo senbuviai ginčyjasi dėl skonio. Koks skirtumas kaip kas įvertina anime, kiekvienam savo. Svarbu ar tau pačiam patinka ką žiūri. O jei kas nors kitas įvertina animes vis skirtingai nei tu pats įvertintum, tesiog nebepasiliauji to žmogaus atsiliepimais. Jei pagal juos bandai nusprest ar verta žiūrėt koki anime ar ne.Comment
-
Shenn tada kam forume kurti gijas kur negalima padiskutuoti?
bet pagal jį matosi, kad irgi esi gerą piešimą mėgsti
Bet pavyzdziui nors deadman wonderland ir nera blogas, bet jai jam duodi 9/10 tai nematau kaip tau butu imanoma neduoti BENT 7/10 ga-rei zero
DW turi idomus veikėjus. Daug idomų veikėjų. GRZ irgi turi pakankamai idomų veikėjų. Skirtumas tame, kad DW per 12 epizodu jie pilnai atsiskleidžia ir nedaro kvailių dalykų. GRZ to nėra.
DW man labiau patinka muzika, bet čia aišku skonio reikalas.
Drama. Abu turi mielų momentų, bet DW neturi visos tos klounados, kuri tiesiog pilnai man gadina visa GRZ rimtumą. Nors pagal logika, taip, pagal drama jie šiaip turėtų būti vieno lygio. Bet galutiniai rezultatai - ne.
Action'as - DW iškart rodoma, kad veikėjai turi mistinės galias ir paaiškinta kaip viskas veikia. GRZ irgi yra galių - bet jos tiesiog all over the place: demonai, kardai, ginklai, magija, drugeliai visokie, kovojantys invalidai ir taip toliau. GRZ visad kai atsiranda kažkas neaiškaus, visi aplinkui ten reaguoja taip, kad tai yra normalu. Ir žiūrint ji visad galvoji kad praleidai kažka. Tai nėra siurprizai, tai tiesiog yra bloga režisurą.
Siužetas. Abu prasideda idomiai, abu turi idomių sprendimų. Bet DW viskas yra aišku - yra kalėjimas, yra kovos, yra noras pabėgti iš kalėjimo, yra Red Man kuri nori nužudyti pagrindinis veikėjas. Viskas aišku. Su GRZ to nėra - kas blogietis? Ko jis nori? Iš kur tie demonai? Kas per bike-fu (I just can't get over this)? Kas per anti-demoninis lygintuvas? Kodėl? Kas? Kaip?
Štai ir išeina.Comment
-
Negaliu, patikėt forumo senbuviai ginčyjasi dėl skonio. Koks skirtumas kaip kas įvertina anime, kiekvienam savo. Svarbu ar tau pačiam patinka ką žiūri. O jei kas nors kitas įvertina animes vis skirtingai nei tu pats įvertintum, tesiog nebepasiliauji to žmogaus atsiliepimais. Jei pagal juos bandai nusprest ar verta žiūrėt koki anime ar ne.
ToraDora man visada komedija buvo. Jei jau imti mokyklines tai koks nors True Tears penkiagubai geresnis, bet galiu lažintis, kad tau nepatiks.Comment
-
Na visai neblogai jis, bet man tai kazkaip keistai susiziurejo. Manau priskirsi ji kaip ir anohana prie anime kurie daro drama is nieko. Anohana bent jau suprantama nes zmogus mires yra tai gali tokias emocijas sukelt pamatydami ji kaip vaiduokli, bet cia mokykline drama tai :/ Anyways neisiu cia i offtopic perdaug, idomu bus paziuret ka pasakysi apie ji kai paziuresi taigi lauksiu komentaro jo aprasyme xDComment
-
Na ką, per dvi dienas man šis anime susižiūrėjo.
Pliusai
Patiko piešimas, akių nebadė. Yomi, kaip bebūtų keista, irgi patiko. Kovos trumpos, bet gan gražiai ir atidžiai animuotos. Siužetas lipo, kaip išdėstyta istorija sugebėjo išlaikyti mano dėmesį iki pat galo. Mėgstu tokio tipo siužeto dėliojimą. Kas dar. Na, sacred beasts visai nieko, ha ha.
Minusai
Kagura kaip pagrindinė veikėja, man pasirodė per silpna. Vizualiniai sprendimai iš pradžių atrod idiotiškai, bet mtyt vėliau pripratau, nes nebekreipiau dėmesio. Naru-chan (taip sakant) erzino mane, nors iš pradžių visai gal ir nieko. Pabaiga kvaila.
Iš esmės nebuvo bloga istorija, kad dvi merginos tiesiog turi viena kitą. Kliuvo man KillerBee aprašyme žanras yuri. Nu nežinau kur tu jį pamatei, bet aš net ir stengdamasi pamatyti neišvydau.
Argumentas kodėl:
Spoileris:Tike Yomi, tiek Kagura viena kitą matė kaip vienintelę tikrą (nu tarkim) šeimą. Pabaigoje gal kiek perdramatizuota, bet juk jos liko be nieko. O jausmai. . . Normalūs sakyčiau. Yomi tiesiog reikėjo kažkuo rūpintis ir tuo rūpesčiu tapo Kagura. Motinos/dukros greičiau jausmai man atrodė, o ne yuri ar draugių. Bet tebūnie čia grynai asmeniniai pagalvojimai
Tiesa, minėjau, kad pabaiga kvaila. Nežinau, aš tikėjausi kažko kito. Bent jau iš Kaguros kažko kito tikrai tikėjausi. Palikta klaustukų, bet man kažkaip į juos nusispjauti ir antro sezono matyti nenorėčiau (gerai, kad jo ir nėra).
Trumpai tariant, daviau 5/5. Nes susižiūrėjo skaniai, vienoje vietoje net nusijuokiau, kovų gavau, kraujo gavau, šiek tiek padoresnį siužetą gavau, o daugiau iš šio anime nieko ir nesitikėjau, tad jis pateisino ir net pranoko mano lūkesčius. Good job.Comment
Comment