Chaos;Head

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Gvauz
    Naras
    • 2006 11 18
    • 271

    #46
    Autorius Squall
    Vienas blogiausių anime kuriuos mačiau. Blogiau netgi už Kara no Kyokai. Čia nesamonės apofeozė, kitų žodžių neturiu.
    Veikėjai absoliučiai neidomūs, 0 siužeto, 0 logikos, 0 idomumo ir 0 malonumo po peržiuros.
    man jei ne tie kardai, tai viskas ok būtų buvę. šiaip anime logikos beveik niekad ir nebuvo. pats anime užmiršau kaip užsibaigė, dėl veikėjų, tai negi pagrindinis nebuvo įdomus? siužetas, tai toks meh, o taip tai įdomus

    Comment

    • aKi
      Ruduo.

      • 2007 10 24
      • 289

      #47
      Duodu silpną ketvertą, dėl neišplėtotos istorijos. Šiaip gaila, nes potencialo buvo, tad galėjo giliau pasiknist į veikėju praeitį ir visą tą iliuzijų valdyma pateikti ne taip banaliai. Vat Steins;Gate jau žymiai geriau ir įdomiau gavosi, tikiuosi į galą nenusivažiuos.

      Comment

      • Squalleh
        .MØNSOON.



        • 2009 01 12
        • 1892

        #48
        Gerai, aprašysiu aiškiau.

        šiaip anime logikos beveik niekad ir nebuvo.
        Don't give me that. Šitas šlamštas bando būti tikroviškas, adresuodamas labai aktuali Japonų problemą. Tai kodėl negalima jį logiškai vertinti?
        tai negi pagrindinis nebuvo įdomus?
        Jis buvo idomus pirmus 2-4 epizodus, nes galvojau jog anime eis psichologinio trillerio link. Aišku kad taip neatsitiko.
        Jam isterika nuo visko. Ir sakant visko, aš turiu omeny VISKO. Ateina žinute kompe, ateina sms, ateina sesute pasvečiuot ir patikrinti ar jis dar gyvas, pamato peilį, pamato draugus/pažystamus - JIS VISADA VERKIA KAIP MAŽVAIKIS. Labai laukiau, kad atbėgs koks nors Kamina pas jį į ta konteinerį ir paduos jam gerą pamoką, šaukdamas "Man the fuck up!". Tai neatrodo tikroviškai ir tai labai knisa. Po to jis tiesiog nei iš šio, nei iš to pakeičia savo charakterį, gauna kardą ir išgelbėja pasaulį. Kas, kaip, iš kur? Niekas nieko nepaaiškina.

        Pats gi anime iš pat pradžios niekaip neapsisprendžia kuo jis nori būti - pirmus 2 epus mes gauname psichologinį trillerį, paskui viskas eina link mistikos. O antroje pusėje atsiranda kardai, gigalomanjakai, NOAH II, kažkokia korporacija, kažkokie blogiečiai su neaiškia motyvacija ir t.t.
        Po peržiūros aš 100% įsitikinau kad anime galima nežiūrėti, užtenka tik OP'o. Ten visas siužetas.
        Kas man dar ikliuvo, kad anime bandė nurauti The World Ends With You konceptą, žaidimo, kuris išėjo 2007-ais - prieš metus iki anime išleidimo. Sutapimas? Netikiu.
        Kas liečia veikėjus - nei vieno idomaus ar tokio kurį būtų verta stebėti. Visi šabloniniai iki pykinimo. O ta j-rock'o žvaigždė su savo lekcijom kniso kartais vos ne stipriau už pagrindinį isteriką.
        Kaip ir sakiau - iš pradžių tas vaikinas buvo idomus, bet scenarijus nužudė jo charakterį, kuris galėtų pademonstruoti kaip jaučiasi ir apie ką galvoja žmogus su nestabili psichika. Dėja to neivyko.
        Taigi gale ką turime:
        *scenarijus su idomia pradžia, daugybė pretenzijų link vidurio ir sugadinta pabaiga.
        *6 absoliučiai neidomios merginos, neturinčios jokio charakterio whatsoever. Pagrindinis veikėjas tempe pirmus epizodus, bet link vidurio smagiai prisijungė prie beveidžio šešeto.
        *Vos ne pilnai nurauta TWEWY koncepcija.
        *Žanrų košė.

        Geras ir idomus anime indeed.

        siužetas, tai toks meh, o taip tai įdomus
        Apsispręsk.

        Comment

        • Sentum
          Narys

          • 2011 02 18
          • 74

          #49
          Iš pradžių iki 6 ar 7 epizodo buvo tikrai geras. Deja, po to kai pradėjo žemyn važiuot, su kiekvienu epizodu, ir nesustojo. Čia to "blogiuko" pergalė nebūtų buvusi bloga... tikrai ne sovietų Rusija kokia... Blyn , nėrė žemyn tas anime, nuvylė stipriai. 6/10 dėl geros pradžios, jei visas būtų buvęs kaip pabaiga (prastas), duočiau 3/10.

          Comment

          Working...