Visai nieko ne pats geriausias darbas bet visai neblogai man ypac patiko kur Takumi gyvena konteineri ant namo stogo ir per dienas sedi prie anime
Chaos;Head
Collapse
X
-
Na kagi.... db ziuriu 12 epa ..- [po 15 min ].... nu kagi ...... visas .. anime.. nuo kokio 5 epizodo.. pradejo kaip sakant vartaliot mano smegenis . Per visa anime as supratau tik - happy ending. .. jeez .. nzn .. iki pat to paskutinio epo mano smegenys buvo lyg gerai pamakaluotos ir padetos atgal ne taip kaip reikia.. kai jau visa pabaigiau jauciuos kiek geriau.. turbut nuo pacio fakto -kad pabaigiau XD..
ir visdelto.. kaip man jau UZKNISO kai pagrindiniai herojai [ girl] dazniausiai buna pinkhaired ... nu negaliu .. kazkaip jau uzknisa ziuret.. turbut as nusistacius priesh main pinhaired characters.. XDD
Bet Seira-tan is to geimo man patiko ..xDDDD
vnz paciam animei duodu 3/5 .. del pinkhaired girl ..xD , labai banalaus happy ending su - I like u even if u're idiot,pathetic and etc. ir zinoma i love u.. na ir dar uz tai kad sumale man smegenis👍 1Comment
-
WOW......... Tikriausiai labiausiai užkabinęs anime (o gal ir ne)...... vienu žodžiu, awesome👍 1Comment
-
anime ideja visai gera pradzia suzavejo ,bet toliau jau daresi nebe taip kaip noretusi, prasciauDestiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Neskaitant dviejų paskutinių epizodų labai įdomus animeDar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Kas beko tai jo paskutiniai ep. labai nuvyle,o butu gavesis gana geras anime.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Mačiau ir gan senokai. Na man pasirodė labai įdomus, painus ir kartais net nebesuprasdavau nieko, turbūt neįsigilindavau kartais. Gale nepatiko greitas, banalus ir turbūt net nuspėjamas, jei atidžiai žiūrimą, endingas.
Kalbant apie veikėjus: patiko tas otaku, kuris buvo paranoikas, o dėl merginų: hareminės su big weapons ir super powers.Comment
-
Kai pradejau ji ziureti jis man tikrai padare ispudi, sizofrenija, mistikos prieskonis ir siek tiek horror, bet einant arciau pabaigos viskas patapo totally crap, apie pabaiga is vis nekalbu. Zodziu is pirmu seriju galvojau, kad bus tikrai kazkas neiprasto, bet gavosi eilinis shonen'as.Comment
-
Kiek pamenu paliko labai gerą įspūdį ir įvertinau 10/10. Aišku gal taip patiko, nes tai buvo vienas iš pirmųjų mano žiūrėtų anime, todėl taip ir patiko (ypač pabaiga) . Kažkaip norėjau jį antrą kartą žiūrėti, nes pirmą kart žiūrėjau per weba, bet kažkaip neprisiruošiau ir net džiaugiuos tuo, kažkaip atrodo, kad jei žiūrėsiu antrą kartą, visas tada sukeltas įspūdis dingsComment
Comment