They are my noble Masters

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Spirit of Nightmare
    !,,!_ (-_-) _!,,!

    • 2008 10 17
    • 209

    #16
    O man iš parodijų dar be paminėtų Detroit Metal City parodija labai patiko

    Pradžia buvo linksma ir daug žadanti, bet galas šiek tiek nuvylė. Kažkodėl man the most kawai character pasirodė Natose-san. Tokia kieta Taigi vertinčiau 8,5/10, o čia daviau 4. Kažko man jame pritrūko, kažko buvo per mažai, o kažko per daug. Dar endingas įsiminė, kaip ne keista.




    Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

    [2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

    Comment

    • Whitex
      Rimtas forumo narys

      • 2008 07 09
      • 125

      #17
      Nesenai perziurejau. Pradzia buvo labai "faina" ir zadanti daug idomiu ir juokingu nuotykiu. Tiesa sakant panasiai ir buvo, nors, gaila, i pabaiga anime biski nusivaziavo, bei pasidare truputi monotoniskas. Kas dar minetina, ai patiko Shinra(zaliaplauke, jei netycia smaisiau vardus), bei jos principingas charakteris, bei zinomu anime parodjos.
      Toliau nesigilinsiu ir nespoilinsiu, nes nera esmes.
      Verdiktas anime saunus, puikiai tinka comedy/ecchi zanro gerbejams, Rekomenduoju!

      Comment

      • Aramis

        #18
        They are My Noble Masters

        [picborder=right]http://farm3.static.flickr.com/2292/2187747244_74675831e5.jpg[/picborder]Na taip... Parsisiunčiau pagal Amidau-sempai rekomendaciją šį anime peržiūrėti kelionės į Lenkiją metu.
        Gera pradžia, tik bėda ta, kad aš dar niekur nevykau, o anime jau peržiūrėtas ir įvertintas. Na nieko, vistiek dar kartą žiūrėsiu, šis kūrinys to vertas.
        Na, kaip rekomendacijos prašiau haremo, o gavau kažką rimčiau. Istorija skleidžiama pamažu, įterpiant ir truputį idiotiškų parodijų, grubokų juokelių, ko ir galima tikėtis iš tipiško echhi atstovo.
        Tačiau pamažu, kaip rožės žiedlapiai ima skleistis ir sužaloti žmonių likimai, suvedę juos po vienu stogu. Tai taip sudomino...
        Paskui jau ėmiau nepastebėti to nuogumo, glaustymosi, tiesiog norėjosi sužinoti kodėl viskas yra taip, o ne kitaip.
        Pati aplinka, aristokratija, jų ir tarnų santykiai gal ir pasirodė kiek per daug idiliški, bent jau iki kol buvo atskleistos jų atvykimo priežastys bei jausmai.
        Aišku konkretaus atsakymo į tai nebuvo, autoriams matyt pasirodė jog echiui nereikia holivudinės pabaigos su vestuvėmis ir panašiu stuff, tačiau to man tikrai pritrūko... Jeigu jau imiesi aptarti tokius rimtus dalykus, būk malonus, pateik kad ir vienašališką, tačiau bent jau apčiuopiamą atomazgą. [picborder=left]http://53rg10.files.wordpress.com/2008/10/noblemasters01-08.jpg[/picborder]
        Parodijos tikrai neblogai žiūrėjosi, iki neįtraukė istorija. O dar sesutės pervertės - iš vis pasaka.
        Nors paskui, kažkaip imi to nepastebėti, tiesiog renki siužeto nuotrupas tarsi višta grūdus ir dėlioji galimus scenarijus. Štai šiuo atžvilgiu Princess Lover yra pranašesnis. Jame visos bėdos neįtikimos, tai tiesiog nejaudina. Princesės, riteriai ant motociklo, kerštas už "orą". Čia tokių dalykų nėra. (aišku, jei subtitrų neskaitysite, tai Jums pasirodys kaip eilinis echii?). Nežinau, gal taip man atrodo todėl, jog ieškojau jame kažko daugiau nei šiaip komedija, o gal tiesiog pasirinkau stipresniąją siužeto pusę...
        Bet kokiu atveju, kaip komediją vertinčiau stipriu devynetu, kaip komediją su dramos elementais - dešimčia, juk dėl šio anime šiąnakt nė bluosto nesudėjau.
        O dėl komentarų apie pabaigą... Jeigu žiūrėjote tik šiaip sau, nesigilindami į šalutinę istoriją, tada taip, pabaiga - tarsi perkūnas iš giedro dangaus.
        Tačiau susitaikykime ir su ta mintimi, kad "žanrų grynuoliai" jau yra pasirodę ir pelnę savo šlovę. Autoriams nelieka nieko kito, tik stengtis sujungti keletą žanrų, ir šis dalykas mano nuomone puikiai pavyko autoriams, kad ir su POP elementais...
        Beje, nuo antrosios sezono pusės, echhii ieškotojai manau nusivils, nes visos "tokios" situacijos buvo apkarpytos iki minimumo...
        Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-11-12, 05:52.

        Comment

        • ciombiukas
          Forumo maniakas




          • 2009 09 18
          • 463

          #19
          Geras anime vertas demesio ir geras comedy. labiausiai patiko cawaii Miyu (suaugus loli) neriali, turbut viena is labiausiai patikusiu heroju, bet ir kitos merginos buvo labai ir labai neblogos. Gera serija buvo kur buvo parodijos is pat pradziu serijos ziuriu Death Note, o poto kai pamaciau kas parasyta ant knygeles negalejau nesijuokt .Siektiek pabaiga galejo buti kitokia bet ka padarysi. Tikrai geras anime 4/5.

          Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

          Comment

          • Alex Sugar
            don't worry, be happy ;)

            • 2009 02 23
            • 466

            #20
            Seniau ziurejau, labai patiko. Pilkasis_kardinolas puikiai viska aprase ^^ 5/5
            Nuostabus gyvenimas prasideda nuo nuostabių minčių
            Everything is awesome!

            Comment

            • mama
              nesilaikantis forumo taisyklių
              • 2008 10 09
              • 22

              #21
              Maciau sita anime. Visai patiko. Ypac tas tarnas kuris su usiukais toks raumenu kalnas (toks keistai juokingas pasirode)

              Comment

              Working...