tikrai sujaudino mane shis anime savo siuzhetu. Po jo hentai nebesizhiuri kaip ankshchiau
Golden Boy - 1995
Collapse
X
-
Comment
-
Ach!!!!
Pritrukau zodziu...
Nuostabu ir dar karta nuostabu! Vienas is tikrai geresniu (geriausiu?) anime ever!!
O Keitaro (ar kaip jis ten) labai "normaliai" "pervertiskas" vaikinas, na, o ecchi i sali, tai jis labai pagirtinas personazas - jis mano didvyris! As rimtai sakau! Kad bent puse zmoniu butu tokie atsakingi ir darbstus ar bent zingeidus kaip jis, tai... nezinau koks tai geris Zemeje butu...Comment
-
Tiesa, anime tikrai labai šaunus ir galėčiau drąsiai priskirti jį prie vienų iš geriausių devinto dešimtmečio anime, o gal ir apskritai apėmus. Žiūrėjau jį prieš porą savaičių ir susižiūrėjo jis labai greitai, įdomiai ir smagiai per porą prisėdimų. Tiesiog negalėjau atsitraukt, nes gal ir per kartą bučiau pažiurėjęs visas 6'ias dalis jei tik tam būtų atsiradę laiko. Labai įtraukė ir sužavėjo ne tik vis kas kart skirtinga įdomi istorija kiekvienoje naujoje serijoje, bet ir labai įdomus, charizmatiškas ir neperspėjamas pagrindinis veikėjas, kuris kas kart budavo pateikinėjamas vis kitokiu rakursu, kaip ir didžioji dalis visų likusių čia pavaizduotų veikėjų...
Tep, tikrai norėtųsi, kad šis anime būtų dar nors šiekteliek ilgesnis, nes atsisveikinti su šio anime smagiais veikėjais ir neįprastu keliautoju ant dviračio buvo tikrai nelengva. Nors antra vertus, gal šis anime dėl to ir yra toks nuostabus, nes nėra persūdytas. Tikrai, dar ilgai bus mano top5'uke tarp geriausių gyvenimiškų, erotinių anime komedijų.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-12-19, 00:30.Comment
-
Comment
-
Vienas iš tų retų atveju kai kažką iš senesnių laikų peržiūrėjau. Vien tik geri atsiliepimai apie šį anime, labiausiai juokiausi pirmame epe. Beje paskaičiau čia postus kitų narių ir pritariu Izzo minčiai, aš kai tik pradėjau žiūrėt, tai ir šiek tiek nusivyliau kai supratau, kad vienkartiniai pasakojimai čia bus rodomi palaipsniui. Pirmas epas man labiausiai gal ir patiko, na nebent dar galėčiau lyginti su mergina ant motociklo (penktas epas). Tačiau kokios jo mintys iškrypusios kartu su fantazijomis, damn, čia tai pervertas, o dar toks jaunas, juk dažniausiai visokiausi seniai būna neapsakomais pervertais.Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-06-21, 03:18.Comment
-
Visą laik pražvengiau, toletai kieti, traukią bičą kaip nežine ką, patiko vietą kai lenktyniavo su motociklininke Mocas vietoj vyro žvengas paėmėComment
-
Kintaro pats geriausias veikėjas kokį tik esu matęs, tikram pasaulį tokių žmonių tik vienetai o gal ir visai nėra, juoko dozė tai garantuota kiekvienoje serijoje, ecchis visiškai netrukdo kaip tik be jo blogai būtų, tiesiog nuostabus kurinys vis su skirtinga ir įdomia istorija o ypač pabaiga kiekviename epizode. Vietos su klozetu išvis nemirtingos. 6/5Comment
-
second best comedy po DMC!^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
Vaje , katik baigiau ziuret. Nerealus anime. Kazkaip pradedama ziuret nesitikejau, kad bus toks idomus. Pasitvirtino visos girdetos pagyros siam animuiŠirdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
Comment