Golden Boy - 1995

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SataNa
    Mind Zone

• 2008 02 15
    • 600

tikrai sujaudino mane shis anime savo siuzhetu. Po jo hentai nebesizhiuri kaip ankshchiau
    Kartoškė

Comment

• shashke
      迷失

• 2007 12 15
      • 161

Autorius noone.ninja
      unreal geras anime!! ...tikrai vienas ish geriausiu mano matytu.net klasiokams kisht ji pradejau.
      Gerai kad kisi klasiokams jai imta tai dar geriau pas mane tai buve klasiokai uzsispyre kaip velnias zino kas .
      Na kad i tema Nu ir nesveikai geras animas senai taip gerai zvengiau

Comment

• civer
        Inspire to conspire

• 2006 12 05
        • 92

nei vieno gero zodzio negaliu apie ji pasakyt (net kad koksnors anime dar blogesnis)
        What if all the world's inside of your head?
        Just creations of your own
        Your devils and your gods all the living and the dead
        And you're really all alone...

Comment

• Lucion666
          Forumo maniakas

• 2007 04 08
          • 430

Duodu nemaziau 10 balu sitam anime

Comment

• Viktoras
            Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
            • 190

Ach!!!!

Pritrukau zodziu...

Nuostabu ir dar karta nuostabu! Vienas is tikrai geresniu (geriausiu?) anime ever!!

O Keitaro (ar kaip jis ten) labai "normaliai" "pervertiskas" vaikinas, na, o ecchi i sali, tai jis labai pagirtinas personazas - jis mano didvyris! As rimtai sakau! Kad bent puse zmoniu butu tokie atsakingi ir darbstus ar bent zingeidus kaip jis, tai... nezinau koks tai geris Zemeje butu...

Comment

• Haji
              Horror and Mystic lover
              • 2008 07 05
              • 116

Na iki siol buvau nekokios nuomones apie animus iskeptus pries 1999m. pakeite nuomone. Vienas geriausiu matytu anime. Keitaro dievas! anime lb patiko galetu daugiau tokiu kept

Comment

• slicKrox
                Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                • 2161

Tiesa, anime tikrai labai šaunus ir galėčiau drąsiai priskirti jį prie vienų iš geriausių devinto dešimtmečio anime, o gal ir apskritai apėmus. Žiūrėjau jį prieš porą savaičių ir susižiūrėjo jis labai greitai, įdomiai ir smagiai per porą prisėdimų. Tiesiog negalėjau atsitraukt, nes gal ir per kartą bučiau pažiurėjęs visas 6'ias dalis jei tik tam būtų atsiradę laiko. Labai įtraukė ir sužavėjo ne tik vis kas kart skirtinga įdomi istorija kiekvienoje naujoje serijoje, bet ir labai įdomus, charizmatiškas ir neperspėjamas pagrindinis veikėjas, kuris kas kart budavo pateikinėjamas vis kitokiu rakursu, kaip ir didžioji dalis visų likusių čia pavaizduotų veikėjų...

Tep, tikrai norėtųsi, kad šis anime būtų dar nors šiekteliek ilgesnis, nes atsisveikinti su šio anime smagiais veikėjais ir neįprastu keliautoju ant dviračio buvo tikrai nelengva. Nors antra vertus, gal šis anime dėl to ir yra toks nuostabus, nes nėra persūdytas. Tikrai, dar ilgai bus mano top5'uke tarp geriausių gyvenimiškų, erotinių anime komedijų.
                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-12-19, 00:30.

Comment

• mariux9998
                  Labas.

• 2008 06 20
                  • 434

Kaip as cia dar neparasiau? Anime seniai perziuretas, nuostabus, gaila, kad seriju mazoka, bet, kaip minejo slicKrox, gal ir gerai, kad nepersudytas. Tikrai 5/5 duodu net negalvodamas.

Comment

• Silvestras
                    Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                    • 162

Vienas iš tų retų atveju kai kažką iš senesnių laikų peržiūrėjau. Vien tik geri atsiliepimai apie šį anime, labiausiai juokiausi pirmame epe. Beje paskaičiau čia postus kitų narių ir pritariu Izzo minčiai, aš kai tik pradėjau žiūrėt, tai ir šiek tiek nusivyliau kai supratau, kad vienkartiniai pasakojimai čia bus rodomi palaipsniui. Pirmas epas man labiausiai gal ir patiko, na nebent dar galėčiau lyginti su mergina ant motociklo (penktas epas). Tačiau kokios jo mintys iškrypusios kartu su fantazijomis, damn, čia tai pervertas, o dar toks jaunas, juk dažniausiai visokiausi seniai būna neapsakomais pervertais.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Silvestras; 2009-06-21, 03:18.

Comment

• SiRiX
                      (^'^)

• 2008 05 16
                      • 34

Visą laik pražvengiau, toletai kieti, traukią bičą kaip nežine ką, patiko vietą kai lenktyniavo su motociklininke Mocas vietoj vyro žvengas paėmė

http://www.speedtest.net/result/505549429.png

Comment

• DreamT
                        Narys
                        • 2009 02 27
                        • 57

Kintaro pats geriausias veikėjas kokį tik esu matęs, tikram pasaulį tokių žmonių tik vienetai o gal ir visai nėra, juoko dozė tai garantuota kiekvienoje serijoje, ecchis visiškai netrukdo kaip tik be jo blogai būtų, tiesiog nuostabus kurinys vis su skirtinga ir įdomia istorija o ypač pabaiga kiekviename epizode. Vietos su klozetu išvis nemirtingos. 6/5

Comment

• karolisvis
                          I..Hate..All..off..you.

• 2008 05 25
                          • 229

second best comedy po DMC!^^
                          Run, live to fly, fly to live, do or die.
                          Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!

sigpic

Comment

• zeke
                            trust me i'm engineer

• 2009 01 02
                            • 392

Na man šitas anime tikrai labai patiko, smagus ir atpalaiduojantis toks
                            S_T

Comment

• Piano4rest
                              ...
                              • 2009 04 14
                              • 65

Vaje , katik baigiau ziuret. Nerealus anime. Kazkaip pradedama ziuret nesitikejau, kad bus toks idomus. Pasitvirtino visos girdetos pagyros siam animui
                              Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.

Comment

• Red_Elf
                                pandų karai :D

• 2009 05 07
                                • 1112

labai juokingas anime viena geriausių matytų komedijų
                                Kintaro paviršiuje atdodo toks pervert, bet įsigilinus po tuo slypi mielas ir labai geras vaikinas, tai man labai patiko

Comment

Working...