Tekkon Kinkreet - 2006

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Tekkon Kinkreet - 2006

Tekkon Kinkreet
    Betonas, geležis, raumenys

Režisierius: Michael Arias
    Istorijos autorius: Taiyo MATSUMOTO
    Studija: 4°C, Aniplex,
    Žanrai: nuotikiai, veiksmas, psichologinis, drama
    Panašūs anime: Mind Game, NTHT,
    Išleidimo data: 2006-12-23
    ANN reitingas: 8.0/10
    Trukmė: Filmas 111min.

Foo Fighters - The Pretender (AMV)

Aprašymas: Puiki mangos ekranizacija ir pirmas Japoniškas anime parašytas ir surežisuotas Amerikiečio, kuris gyvena Japonijoje. Žiauri ir humaniška istorija apie du našlaičius, kurie pasivadinę kaip Juodas ir Baltas (Black & White), kurie klaidžioja Lobių Mieste (Treasure Town) ir bebaimiškai meta iššūkį bet kuriam, kuris tik sudrums šio jaukaus ir gražaus miestelio ramybę.

Juodas ir Baltas randą naują tikslą bei pareigą išsaugoti savo žemės dvasią ir lemtį, kuomet miestelyje apsilanko užsienio verslininkai, su noru pakeisti miesteli į atitinkamą komercinį tašką. Labai sužavėjo neįprastas ir keistas piešimas, kurio ir galima buvo tikėtis nuo garsios studijos 4C, kurio detalumas bei įvairovė tiesiog stulbinanti. Tolimas nuo realybes laikas, bei pasakėčia, kurioje vienuolikmečiai daug daugiau nei tik vaikai, dėka kurių iš tikrųjų atskleidžiama išskirtinė meilė, bei ironiškas gyvenimas, gyvenant po tiltu, surūdijusioje mašinoje.

30
    5: Šedevras!
    66.67%
    20
    4
    20.00%
    6
    3
    10.00%
    3
    2
    0%
    0
    1: Šlamštas!
    3.33%
    1
  • Dai-Katana
    Podcast or Death

• 2004 10 04
    • 686

Kad piešimas įdomus tai jau aišku vien pagal studijos vardą. Žiūrėjau kažkada berods šitą http://anidb.net/a2778 variantą, tai tiesą sakant nors ir patinka man patys įvairiausi nestandartiniai anime, bet jis kažkaip nelabai patiko.

Dabar net kiek pasimečiau, nepamenu ar mačiau šitą. Pirmąjį variantą žiūrėjau, tai jis man tiesą sakant nepatiko. Gali būti, kad dėl jo ir neskubinau šito žiūrėti.

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Sake, kad geras, bet niekaip man nesiseka rast gero torrento sitam anime, nu aciu slicKrox, kad idejai LK linka dabar pumpuosiu

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Na tikrai neblogas darbas, mainichi apdovanojimai ne veltui gi skiriami. Aišku buvo kas kliuvo ir panašiai, tačiau tikrai duodu 5/5. Kažkuom priminė (net labai) Mind Game anime tų pačių kūrėjų.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Dai-Katana
          Podcast or Death

• 2004 10 04
          • 686

Kas fainiausiai šios studijos darbuose, tai kad kiekviename jų naujame darbe pamatai labai pažystamą animaciją, bet tuo pačiu ir velniškai kažką naujo. Vien visi tie judesiai veikėjų, kamerų kampai, perpsektyvos, štrichai yra kažkas tokio, kai pamatai pagalvoji "blemba geras". 3D animacija tik šiaip sau, bet čia dėl to, kad man nepatinka kompiuterinė grafika.

Tekonas visiškai ne išimtis.

Comment

• Sable
            The Hitchhiker

• 2005 03 11
            • 1530

Mmm, jau gal trys savaites kaip mates, tai ispudziai kiek nublanko. Bet overall tai aisq patiko. Nelabai kitaip ir galejo but. Irgi mind game'a primine, bet imho pritruko tos energijos, kuria taip megavaus mind game ziuredamas :]

Comment

• Youka
              bishoujo

• 2006 01 30
              • 335

What an eyefull.

Comment

• Lax..
                reLaxed

• 2005 12 24
                • 516

Awesome. Ir daugiau nieko nereikia.

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

Guli DVD,bet niekaip nesiryžtu pažiūrėt >_<
                  Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2008-03-19, 00:18.
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• amidau
                    ☣☠☣

• 2007 04 25
                    • 1384

5/5
                    Nuostabus anime, Orginalus piešimo stilius, žmonės nelabai gražus, bet aplinkos nuostabios. Puikiai perteiktas gatvės gyvenimas ir daug, daug visko...
                    Be to šis filmas sugebėjo mano dėmesį prikaustyti visa filmą o tai būna gana retai.

Comment

• HajiHaji
                      月の詩

• 2006 11 27
                      • 113

nesitikejau, kad toki puiku ispudi paliks, bet tikrai vetrta buvo ji ziureti. detalus piesimas, o ta kitokia zmoniu isvaizda anime eigoje irgi miela akiai pasidare. beto sauni anime kulminacija bei pabaiga - 5/5

Comment

• Egura
                        Super mega ultra rašytojas

• 2007 05 17
                        • 684

Ką tik pažiūrėjau...stiprus... man truputį per sunkus... kažkaip ašaros keletą kartų byrėjo... galvojau reiks man jau raminamųjų po jo, bet į galą atslūgo vidinė įtamapa...
                        pfuff... reikia atsigauti man... reikia dabar kažką kvailo pažiūrėt...nes kitaip naktį užmigt gali nelabai sektis...

Comment

• Izzo
                          one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                          • 1530

kaipo aš jo dar nepakomentavęs... :/ Iš tikro labai nuostabus anime, užbūręs savita dvasia ir dar niekur neregėtu pasauliu ir piešimo stiliumi, skirtingais veikėjais ir taip kaip jie užpildo vienas kitą. Labiausiai turbūt įsirėžė piešimas ,kaip jau sakiau dar niekur tokio nebuvau regėjęs, todėl įpūtė šį tą naujo į mano liūdną psaulį.
                          SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Sloth
                            [SrX]

• 2007 09 14
                            • 277

Geriausias anime filmas kuri maciau, soundtracko melodijos labai tinkamos, padeda kurt reikia atmosfera, ta pabaigos melodija dar dabar ausyse skamba. Piesimas labai detalus, nera prie ko prikibti. Veikejai isdirbti ir dera tarpusavy, man labiausiai patiko the old mafia guy.Zodziu 10/10

Comment

• slicKrox
                              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                              • 2161

Pažiūrėjau filmą antrą kartą, šį kartą su lietuviškais subtitrais, tai po peržiūras įspūdis dar gilesnis nei pirmą kartą. Vietomis nuo to įspūdžio, atmosferos, dramos, broliškos meilės ir gilių minčių net oda šiaušėsi . Gal tai nulėmė BluRay anime versija, Vaizdas ir DTS garsas tiesiog aukštumoje. Ne eilinis darbas, kokių galėtų būti daugiau. Turbūt galėčiau laisvai dar ir trečią kartą pažiūrėti su didžiausiu malonumu.
                              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-02-07, 18:02.

Comment

Working...