Geras anime. idėja jo galima interpretuoti labai įdomiai. animacija tiko prie siužeto,taigi irgi super, nors kaip daug kas sako nepriimtina, nes mes prate prie naujoviškesnės, nors manau,tai visiškai absurdas. keturi balai,nes per trumpas ir neaiški pabaiga.
Pet Shop of Horror
Collapse
X
-
įdomus anime, trumpokas, bet asmeniškai man tai netrugdo istorijos nėra tuščios, o su gilia potekste, atskleidžiančios žmogiškumą (nebūtinai gerąja prasme). Pats Count D pasirodė labai intriguojanti asmenybė, bet gaila, jog nieko per daug apie jį neatskleidžiama. Kažkaip tas žodelis "horror" man čia visai nesiderina, juk nieko baisaus nebuvo (na gal truputuka triušiukai), bet nesigilinam, vistiek 5Comment
-
Kažkodėl maniau, kad čia anime ir manga panoms su daug ir dar biškiu bišų ir atseit mielų gyvūnų, kuriuos tie bišai perka. Bet... klydau... Patiko visa ta mistiška atmosfera, nors gal pats animas kiek monotoniškas ir vietom bukas, bet teigiamą įspūdį paliko. Labai tiko piešimo stilius, gal galėjo kiek gyvesnis būt, na bet užteko ir to. Mano nuomone tų 4 OVŲ per akis, daugiau, kaži ar žėčiau, juk tiems, kuriuos labai sužavėjo yra mangą. Manau tokiu supažindinimo pilnai užtenka. Na, o aš nuo savęs duodu 4/5, bet 7 iš 10.Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-07-04, 15:22.SCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
10 balų idėjai, 7 - išpildymui.
Galėjo kažkokia rimtesnė pabaiga būt. Epų pilnai užteko, mintis suprasta, daugiau kažin ar su dideliu susidomėjimu žiūrėčiau.
MAL'e daviau 8. 4/5Comment
-
-
Kaip jau demoniacman666 minėjo - originalus ir su moralais kiekvienoje serijoje, anime. Labai įdomus ir tiek ep užteko pilnai. Norėčiau ir aš kokį panašų gyvūną turėt, nors ir būtų ganėtinai didelė rizikaComment
Comment