Saikano Saishuu Heiki Kanojo She ~ the ultimate weapon ~ Metai: 2002 Žanrai: Romance, Action, Military, School, Sci-Fi, Drama Studija: Gonzo Oficialus puslapis Panašūs anime: Anime-Planet Serijų: 13 + 2 OVA (2x30 min) Visu pirma nemačiusiems šio anime rekomenduoju apie jį išvis nieko neskaityti ir nesidomėti, nes sugadinsit visa efektą. Na o jeigu visdelto ryžotės pirma susižinoti apie anime daugiau prieš pažūrint, ar jau matėt, štai mano aprašymas. Visu pirma kaip ir nekarta IRC esu nuskaitęs tai galas tikrai 'nekoks', bet apie tai vėliau. Prasideda anime labai patraukliai kaip koks įprastas "ShoolKids". Bet jau pirmoje serijoje atsitinka kažkas neitikėtino sužinome, kad pasalyje vyksta karas, kuris beveik per visą anime yra visai beprasmis nes neaišku dėl ko jis apskritai vyksta, ir netgi pireš ką kariaują Japonai paaiškėja tik 8 serijoj, bet karas čia ne pagrindinis veiknys jis kaip priedas pire laibai painuos ir sudėtingos meilės istorijos, su labai daug ašarų išsiskyrimų, susitaikymu, su meile. Išpradžiu ji pasirodė kiek mergiotišką, bet tik iš pradžiu. Beje patariu anime pažiūrėti vienu 'įpu' t.y. iškarto visas serijas, kad gautusi geresnis efektas =) Iškart pasakau, kad bus ašarų, nes juk pasaulyje vyksta karas, bus ir juokingu momentų ("super deformed" styliuje) ir aiškus bus apie daug ką pamastyt. Na dabar ape tai kas šitam anime yra padaryta negerai, leiskit prisimint... na kas šauną į galva tai tik mergiotiška meilės istorija, kuri tiesa mergiotiška buvo tik vieną seriją =) Visa kita yra gerai, tikrai anime vertas dėmesio, labai idomus siužetas, neblogas piešimas bei labai keista sakyčiau pabaiga, kurios aš nelabai tikėjaus ir kuria galima suprasti įvairiopai. Bėje patariu susirasti ir Saikano Special, kuriame pasakojama apie šį anime, kaip buvo kuriamas, interviu su įgarsintojai ir t.t. patariu žiūrėti jį po to kai baigsit visą anime žiūrėt, arba jei tik norit sužinoti kas per anime tas "Saikano" irgi galit pažiūrėti šį special'a. Taip pat yra išėjusi Saikano OVA: Saishuuheiki Kanojo - Another Love Song, kurioje yra trumpai pasakojama ta pati istorija tik Chise akimis. Žymiai daugiau dėmesio skiriama kariniams veiksmams. Taipogi pasirodo, kad Chise nebuvo vienintelis toks "ginklas", dalyvavęs kariniuose veiksmuose. Download: TV || OVA 1 | OVA 2 |
Saikano
Collapse
X
-
Saikano
90558.89%53422.22%20311.11%1023.33%314.44%4Žymos: Nieko -
Saikano
Perskaites tuo metu buvusiu nauju anime aprashymus susidomejau Saikano. Tad nusprendzhiau atsisiuti 1ma epizoda. Ir greichiausiai buchiau keikes save jei ne pats galas, kuris ir paskatino atsisiusti visus likusius epizodus.
Visu pirma - tai anime apie meile. Apie jaunima kurie nori myleti, buti mylimi, tiesiog gyventi normalu paprasta kasdieni gyvenima, kurio jie neturi del vykstanchio karo. Pagrindiniai du personazhai, tai svajoniu suvarzhytos asmenybes, stengainchios ishlikti savimi, pabegti nuo realybes ir igyvendinti savo viltim. Man pachiam asmenishkai labiau patiko ne pagrindiniai personazhai. Idomu stebeti kaip skirtingai kiekvienas ishju zhvelgia i tam tikrus ishkilusius klausymus, ju pasirinkimus. Puikiai labai atskleiistos emocijos, kaip panika, sumishimas, pasimetimas.Beto Saikano turi viena ish gereusiu pabaigu, kuria tiesiog reikia pamatyti.
Jeigu garsinis apipavidalinimas man nepatiko, bet ausu irgi negadino. Labai patiko pieshimo stilius, tokis savotishkas ir gan orginalus.
Na prieshingai nei DJ_ ash nepatariu zhiureti Saikano viso ish karto. Manau per daug praleistumet minchiu. O gal ir ne
Galiausiai Saikano yra tikrai geras anime kuri rekomenduochiau kiekvienam pazhiet -
Del to, kad geras anime, tai pritariu. Ir pabaiga visai patiko. Kas del piesimo, tai cia man jau kliuvo jis ir is pradziu net buvo sugadines efekta nuo ziurejimo, na bet tiek to - cia tik gal man taip buvo. O siaip visai patiko siuzetas ir kaip buvo einama asmenybes praradimo keliu iki pat mirties. Taip gana tragiska ir del to taip idomu. Once more: I like it!Comment
-
Siandien pabaigiau ziuret Saikano. Ir tikrai nelikau patenkinta. Sitas anime turejo buti graudus, sukelti kazkokias emocijas (juk tiek daug jautriu temu jame uzkabinama), bet as visiskai nieko nejauciau (na nebent jauciausi mieguistai). Pagrindiniai veikejai labai neidomus, siuzete pilna skyliu ir daugybe klausimu, kurie taip ir neliko atsakyti. Muzika nei gera nei bloga, labai vidutiniska. Apskritai visas anime labai vidutiniskas, jei ne blogesnis. O jau piesimas. Tokio prasto piesimo tikrai nebuvo galima tiketis is GONZO. Pabaiga.Neypatinga.Isvis sis anime man pasirode kazkoks dirbtinis, turejo priversti susimastyti, net viskas tiesiog labai netikroviskai perteikta, vangus. Sunkiai galeciau isvardinti geras jo savybes.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2005-08-09, 12:12.Comment
-
Na kagi, ta pati problema... Anime privaloma ziureti ne viena karta, o pora, gal net kelis kartus... Tada tikrai visiskai viskas isaiskes.
Piesimas, is tikro yra prie ko prikibti, taciau manau, kad tai kiek atgaivina siela ir atmerkia akis nuo tu "saldziu" ir iprastu veideliu... O be to tam ir yra poreikis unikalumui, kad butu surasta ir + ir -sigpic
Celebrate for ANIMEComment
-
Ishmokit pagaliau naudotis torrentais !!! Ten viskas yra netgi en kalba pffffff......... netgi OVA en kalba ......I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Kap čia dabar taip pražiopsojau šitą aprašymą...
Saikano.... vienintelis anime po kurio 2 mėnesius negalėjau į kitus anime žiūrėt. Na tiesiog sukrečiantis. Ir drąsiai galiu prisipažint, jog ašarą teko braukt žiūrint paskutinį epą Tikrai nuostabus darbas, taip Gonzo ir pasistūmėjo į geresnių anime lygį, duodu 5/5 su pliusu.Comment
Comment