DB filmai yra patys geriausi iš kitu anime. Net nepamačius duočiau tiek balu kiek imanoma. Gal but taip sakau todel kad jis mano megstamiausias filmukas. bet vis tiek.
DBZ movie 1 "The Dead Zone"
Collapse
X
-
Comment
-
Bet rimtai praziurejus kitus dattebayo komentarus apie anime, pamatai, kad jie kaip slicKrox sake "tusti" nesuprasi ar jis mate ta anime ar ne ar tik siaip cia del postu skaiciaus... Nu sorry gal ka nors supainiojau...Comment
-
-
Man patiko, vis primena senus gerus laikus ir DBZ ziurejima, OMG, tai visgi viena smano megstamiausiu anime!
Huh seip man visi DBZ filmai geri, bet labiausiai patiko tas Bardock: Father of Goku.. Something like that.
Working underground.Comment
-
Pirmos serijos kai dar Gokas buvo mažas tai buvo visai nieko nuotykiai, drakono rutulių paieska, šioks toks ech , o va kai užaugo viskas apvirto į kitą pusę beveik jokių nuotykių ir t.t. tai ateina priešas koks tai aišku jį nugali, ir tas pats per ta patį. Bet vistiek tai kūltinis anime per amžius nuo jo ir pradėjau savo kaip sakoma anime kelionę ir beto mangą skaitau.Comment
-
Autorius destinyKadangi mates tik filma su broly taj apie si nieko gero pasakyt negaliuDon't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
Comment