Kurozuka

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Smart
    Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
    • 118

Highlanderi taip pastacius,kaip anime, gautume ta pati.

Comment

• erudesu
      天照
      • 2008 10 21
      • 30

Tikrai geras anime. uzkabino. niekaip negaliu sulaukt 11 serijos... btw jis i death note panasus ne tik savo nupaisymu ir openingu, bet ir tuo, kad pagrindini veikeja igarsina tas pats veikejas, kuris igarsino ir raito is DN^^

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Nva, per šiandien pasigardžiuodamas sužiūrėjau viską nuo antros serijos. Paskutinėj tai išvis gerulių scenų prirodė :} All in all 5/5. Už nuostabų piešimą/animacija, garsą, muziką. openingą, įdomią istorija su nebloga mintim į pabaigą. Prie minusų nebent pridėčiau Džiro Sesės minėtą kojų bei išvis kūno sudėjimo piešimą - kartais pernelyg distrofiškas jau atrodė, bet pagrinde patenkinamas.

p.s.: aprašymas patvarkytas ir perkeltas kur reik

Comment

• Džiro sesė
          X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
          • 604

Tiesą sakant in pabaigą tos plonos kojos tikrai ėmė
          erzinti. Bet vis tiek puikus anime ir tikrai vertas to,
          kad būtų įrašytas in diską~
          Ir puiku, kad jau the last episode atsirado~
          bėgu siustis~

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• angellus
            tinginys

• 2007 01 17
            • 228

8ep pažiūrėjau ir nutariau, kad reikia droppint. pradžioj patiko, paskui užkniso tas makalas padarytas ir šiaip, nekabino tolesnis žiūrėjimas.

Comment

• Bagy
              Bagy-san

• 2008 05 24
              • 289

Man paskutinis epoizodaz labai patiko.

Autorius Džiro sesė
              Tiesą sakant in pabaigą tos plonos kojos tikrai ėmė
              erzinti.
              Na jis ten gal ir per ziauriai lieknas nupiestas.

Comment

• erudesu
                天照
                • 2008 10 21
                • 30

vienas geriausiu mano matytu animu. kaip kazkas cia jau sake, vertas buti irasytu i CD^^ paskutine serija isvis fantastika, kaip gaila, kad pasibaige.. nors gal ir gerai, juk daznai buna kad su tais pratesimais animai tik sugadinami. vnz piesimas, garso takelis, istorija, igarsinimas, viskas super. man net netrukde tos plonos kojos..ai dar pamirsau pamineti kad kone pirma karta gyvenime man patiko ziureti net kovos scenas, jos tikrai neprailgsta.

Comment

• Sloth
                  [SrX]

• 2007 09 14
                  • 277

Autorius Dwesk
                  Aha pilnai pritariu, idomu kokia ta pabaiga, nes man dar atsiunte tik ~8 epizodus juos jau peržiurėjau...Dieviškas anime...ŽIAURIAI ISPUDINGOS kovos, soundtrackas, istorij tik labai paini su tais jo sapnais ir panašiai, biški painiava ten gavos bet vistiek luw'inu šita anime.

Tik turiu viena klausima:
                  Spoileris:
                  Ties 4 ar 5 serija Kuro ir Kurimotsu ar koks ten jos vardas nušauna ir jie nukrenta ant akmens kažkokio, poto Kuro'ui parodo tą patį akmenį, bet sako kad tai vyko prieš 20 metu, tai aš nieko nebesuprantu, tas kuro su Kurimosu pragyveno 20 metų nuo tada kai jam pirma kartą ikando 2 serijoj?

I DEMAND ANSWERS!
                  Kuro gyveno su kuromitsu ~500metu, bet tas ivyko priesh 20metu. Negi feodalinej japonijoi laksto kareiviai su automatais?
                  Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2009-01-01, 09:31.

Comment

• Dwesk
                    Rimtas forumo narys

• 2008 12 27
                    • 162

Autorius Sloth
                    Kuro gyveno su kuromitsu ~500metu, bet tas ivyko priesh 20metu. Negi feodalinej japonijoi laksto kareiviai su automatais?
                    ...aaa...Sakau kad čia pieva kažkokia, kaip gali žmonės su kimono lakstyt ir samurajai, o poto jau su automatais ir sugriuvusiam mieste šiuolaikiniam..
                    aš jau pradžioj nesupratau kaip gali buti namai dabartinaii (pati pati pradžia) o poto kaimas kažkoks kalne, senoviniai samurajai...

Baigiau žiurėt....Vienas geriausių mano matytu anime, nors jų matęs ne tiek ir daug, bet tokio prikaustančio,puikiai nupiešto, įspūdingų kovų,painios istorijos anime dar neesu matęs... 5 BALAI!
                    Paskutinėj serijoj jau galvojau ir
                    Spoileris:
                    Spoileris:
                    baigsis ties galvos laikymu. Bet. Pasirodo Kuro tiek Red Imperial generolų ir svarbių asmenų išžudė kad net visa japonija atsistatė, žiauriai patiko tas greitas veiksmas pačiam gale, kai jis lakstė ieškodamas Kuromitsu vėl, ir susitikdamas tuos pačius veikėjus...ech...Epic..
                    Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2009-01-01, 09:33.

Comment

• Egle
                      Naujokas
                      • 2007 08 27
                      • 24

Man sis anime labai patiko grafika puiki, istorija itraukianti ir t.t. Nu vienu zodziu geras anime

Comment

• slicKrox
                        Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
                        • 2161

Didžiausias šių metų nusivilimas. Jau antras šiais metais anime apie nemirtinguosius. Pamatęs pirmuosius du epizodus jau buvau nusiteikęs kažkam tikrai įdomaus, nei Mnemosyne, kažką iš senai matyto Dark Fantasy stiliaus, bet kuo toliau tuo labiau jautėsi didelis FAIL. Taip pat kažkiek jautėsi antrasis Highlander...

Vietom piešimas, jo stilius, jo atkurta atmosfera labai pribloškiamas. Kovos pagražintos spalvingais arnamentais / fonais atrodė labai šauniai, bet žiūrint toliau to grožio tikrai nepakanka turint nuobodžią istoriją, neįtraukiantį siužetą ir neįdomius bei paviršutiniškus personažus. Viskas kažkaip nepakankamai išvystyta turint tokią šaunią pradžią ir užbaigti žiūrėti anime traukia tik vienas nedidelis faktorius: Ar jie vis dėl to susitiks po tūkstančio metų?.. Garso takelį gal ir nėra kuo išskirti, bet va įstojamoji anime daina buvo tikrai verta pagyrų.

Šiek tiek simbolikos ir antikinio pasaulio fragmentai taisė padėtį. Gaila, kad šio anime potencialas taip greit išblėso, tačiau keista pabaiga, su nesibaigiančiu ratu, leidžianti pasirinkt laiką ar gyvenimą, suteikianti žiūrovui pasitelkti fantaziją, bandant užbaigt su kažkokia gilia ir dviprasme mintim, su klausimu: kas yra sapnas ir realybė?.. kas tikrai šiek tiek pataisė anime, gerąja to žodžio prasme. Dabar net nežinau, ar geriausia pirmoji ar paskutinioji anime serija. Taip pat, už gražias ir spalvingas kovas ~6-7/10.

Kiek supratau, atominės bombos buvo kuriamos tam, kad sunaikint skriejanti asteroidą į žemę ir įvyko klaida, kai tos atominės bombos sunaikino dalį pasaulio, tai kodėl tuomet asteroidas / kometa nesunaikino likusio pasaulio? -> TIKRAS FAIL
                        Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-04-11, 23:23.

Comment

• Kolegam
                          Naujokas
                          • 2007 03 01
                          • 20

šiaip gražus paišymas veiksmas kai kuriose vietose irgi nieko, bet tenka pripažint kad pažiūrėjęs visas serijas pasijutau išdurtas gal aš pats kaltas perdauk tikėjausi iš jo.
                          Mano asmenine išvada, kūrėjai per dauk davė žiūrovui apmąstymu ir galim sakyt personažai tikrai neturi to šarmo (neskaitant pagrindinio ) antriniai personažai išvis nepastebimi. pradine daina bent jau man priminė death note , jei ne vampirizmas tai pagalvočiau kad čia dar vienas Highlander'is.
                          Aš nusivyliau juom, bet vistiek vertėjo pažiūrėt. gražus bet ...

Comment

• Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                            • 2910

Visos bėdos yra per bobas. Tai man dar tėtis sakė.
                            Vėl Beprotnamis ir vėl 8. Taip, piešimas gražus, bet kovos palyginus su piešimu taip šeip sau. Tikrai gražiai mušėsi per pirmą ir paskutinį ep. Siužetas...paskutiniu metu madinga juos dirbtinai supainioti? Tipo ko neaiškiau - tuo įdomiau? Drįsčiau nesutikti. Kraujo daug ir net per daug, liejasi fontanais ir kriokliais. Nors aišku jis ir apskritai žiaurumas duoda šarmo. Labiausiai čia patiko trumpaplaukė blondinė. Jaučiu silpnybę tokioms.
                            Truputi nustebino pabaiga, t.y. visai padori. Su savo trūkumais, bet bent jau neiškrenta iš viso serialo konteksto.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-01-10, 00:33.

Comment

• TeisusKas
                              Animal Liberation

• 2008 12 04
                              • 127

Labai patiko piešimas, taip pat siužetas neblogas(tik supainiotas ir tai kartais nervavo), kovų scenos galėtų būti ir ilgesnės.Ir vis dėl to tikrai vertas dėmesio anime.
                              Paskutinis pakeitimas nuo TeisusKas; 2009-03-25, 19:18.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                              Smart Boy Alex

Comment

• Izzo
                                one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                                • 1530

Stipriai, netgi labai stipriai pervertintas animas. Pradžia buvo lyg ir nieko: senovės Japonija, mistiški veikėjai ir siužetas.. Mirtis ir prisikėlimas po kelių tūkstančių metų gan sužavėjo, bet tai ką gavau po to... Ammm.... Šūdas? Gal kiek per stipriai pasakyta, bet teisingai. Banalus, bukas ir tragiškas (perkeltine šio žodžio prasme) siužetas, neįdomūs veikėjai, nuobodi atmosfera, futuristinis post apokaliptinis miestas ir kažkokia idiotiška raudonoji armija siekianti nemirtingumo? Okey, WTF? Aš tikrai tai žiūrėjau? Deja.. Nežinau kodėl.. Ai tiesa... Techninė anime pusė tiesiog pribloškė ir pakerėjo, Kuro - senovės Japonijos karys, pasimetęs betoninėse džiunglėse ieškantis mylimos moters, kiek kvaila, ta paieška, bet oh well, sužavėjo.. Kovos užbūrė.. Kraujas liejos laisvai.. Openingas dar iki dabar skamba grotuve.. Bet... tai ir viskas ką turi šitas anime.. Dėl pernelyg idiotiško ir buko siužeto negaliu duot ne daugiau kaip 3, ir tai vien tik už piešimą..
                                SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

Working...