Minami-ke

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
    • 2161

Sesutės ir kiti veikėjai, kaip personažai visai neblogai atrodė, bet toji kasdieninė ir jau senai atsibodusi šudmalystė mokykloje ar už jos ribų labai įgriso ir kartais prie miego traukė. Patiko tik pirmi epizodai ir prie pabaigos, kai atsirado beveik identiški ir lygiaverčiai varžovai sesutėms. Kol kas matęs tik pirmą sezoną, antrąjį kažkaip daba net neskubu pamatyt.

Comment

• IVXXX
      Let's do a barrel roll!
      • 2008 03 07
      • 8

Su kiekvienu sezonu animas prasteja, treciam dar ir stiprokai animacijos kokybe suprastejo...

Dazniau Hosaka rodytu, bent jau pasijuokt is ko butu.
      I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• amidau
        ☣☠☣

• 2007 04 25
        • 1384

Autorius slicKrox
        Sesutės ir kiti veikėjai, kaip personažai visai neblogai atrodė, bet toji kasdieninė ir jau senai atsibodusi šudmalystė mokykloje ar už jos ribų labai įgriso ir kartais prie miego traukė.
        Ta "šudmalystė" ir yra vienas iš pagrindinių dalyku kas suteikia kaifą žiūrint šį anime.
        Autorius slicKrox
        Kol kas matęs tik pirmą sezoną, antrąjį kažkaip daba net neskubu pamatyt.
        Antrasis sezonas maždaug nuo viduro pateikia labai stipria intrigą
        Autorius IVXXX
        Su kiekvienu sezonu animas prasteja, treciam dar ir stiprokai animacijos kokybe suprastejo...
        Mano galva pirmas ir antras sezonai lygiaverčiai. Trečias tikrai šiek tiek nusileidžia įdomumu, o piešimas išvis suagdintas. Beje ar aš jau pripratau ar dabar piešimas šiek tiek pagereėjęs, lyginant su pirmuoju epu.
        Autorius IVXXX
        Dazniau Hosaka rodytu, bent jau pasijuokt iš ko butu.
        Reikia dar džiaugtis kad išvis bent karta į ep'a parodo. Nesupykčiau jei kelias OVA's su jo nesamonem sukurtu. Ko gero paaiškės kai pasirodys vasara planuojama OVA.

Comment

• Petras
          Senjougahara Fascination
          • 2008 04 12
          • 38

Ką tik baigiau žiūrėti Minami-Ke (pirmas sezonas kaip suprantu). Anime niekuo per daug neišsiskiriantis, bet visai patiko. Manau didžiausias pliusas šito animo yra kad jis gana ramus ir neprikimštas idiotiško ecchi/pantsu/accidental boobie grab humoro.

Kažin, ar antrą sezoną verta žiūrėti? Kažkaip piešimo stilius preview atrodo visiškai kitoks ir man nepatinka.

Comment

• amidau
            ☣☠☣

• 2007 04 25
            • 1384

Autorius Petras
            Kažin, ar antrą sezoną verta žiūrėti? Kažkaip piešimo stilius preview atrodo visiškai kitoks ir man nepatinka.
            Žinoma, kad verta, piešimas gal ir kitoks bet po poros epu priprasi. Antrasis sezonas man labai patiko dėl kelių istorijos vingrių kurie labai stipriai įtraukė.

Prieš kelias dienas, baigiau trečią sezoną. Likau ganėtinai patenkintas, neskaitant pilno klaidų piešimo, prie kurio galima sakyti pripratau, bet vistiek į akis krito veikėjų lūpos :3. Humoro lygis taip pat šiek tiek kritęs palyginus su ankstesniais sezonaiso dar tos dvi trys istorijos viename ep'e. Pabaiga graži, nors jos beveik negalima laikyti pabaiga. Už trečią sezoną duodu 8/10.
            Spoileris:
            Dar kas nelabai patiko, tai kad niekas nepasikeitė seserų gyvenime.

Comment

• IsPaNaS

Vienas is juokingiausiu anime kurios maciau. ;D
              Personazai tokie... tokie... BEVILTISKI! >_< Visi turi koki defect'a arba jie siaip durni,pvz Makoto (Mako-chan)- Transas. ;D Hosaka-senpai- Turi prakaito fetish'a ir per daug fantaziju.Ir daug daugiau! xD Dar tas serialas "Sensei! Ninomiya-kun!" tai isviso... ;DD
              P.S 3 sezonas dar yra- "Minami-ke Okaeri"

Comment

• ShoCho
                That awful sound.

• 2009 08 09
                • 149

Tik dabar pradesiu si anime ziuret, tai gal kasnors galit man paaiskint stai ka: Kaskokiam forume ziurejau apie anime rekomendacijas, ir ''uzmaciau'' stai si anime, bet prie sito anime rekomendaciju daug kur buvo pasakyta- ''But please watch Minami-ke Okawari before you start dealing with Minami-ke itself.'' (Ar kaskas panasaus) Tai cia gal kaip nors maisytai siuzetas rutuliuojas, kaip per ''The Melancholy of Haruhi Suzumiya'', kad ne chronologiska tvarka? Nes kiek permeciau akim tai Okawari yra 2-asis sezonas...

Help, someone!!

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• amidau
                  ☣☠☣

• 2007 04 25
                  • 1384

Autorius ShoCho
                  Tik dabar pradesiu si anime ziuret, tai gal kasnors galit man paaiskint stai ka: Kaskokiam forume ziurejau apie anime rekomendacijas, ir ''uzmaciau'' stai si anime, bet prie sito anime rekomendaciju daug kur buvo pasakyta- ''But please watch Minami-ke Okawari before you start dealing with Minami-ke itself.'' (Ar kaskas panasaus) Tai cia gal kaip nors maisytai siuzetas rutuliuojas, kaip per ''The Melancholy of Haruhi Suzumiya'', kad ne chronologiska tvarka? Nes kiek permeciau akim tai Okawari yra 2-asis sezonas...

Help, someone!!
                  Aš žiūrėjau iš eilės, ir nemanau kad reikia kažką keitalioti. Aišku galima sukeist vietom, pasilikent pirmą sezoną pabaigai, kai geriausią, kadangi jo ir piešimas ir istorija labiausiai vykę, antrasis ne ką atsilieka, bet va tračias tai tikrai nuvylė tiek piešimu tiek istorija... bet vistiek nematau prasmės keitaliot, juolab kad nesuprasi kaip kai kurie veikėjai ten atsirado
                  Taigi gali drąsiai žiūrėt iš eilės...

Comment

• ShoCho
                    That awful sound.

• 2009 08 09
                    • 149

Autorius amidau
                    Aš žiūrėjau iš eilės, ir nemanau kad reikia kažką keitalioti. Aišku galima sukeist vietom, pasilikent pirmą sezoną pabaigai, kai geriausią, kadangi jo ir piešimas ir istorija labiausiai vykę, antrasis ne ką atsilieka, bet va tračias tai tikrai nuvylė tiek piešimu tiek istorija... bet vistiek nematau prasmės keitaliot, juolab kad nesuprasi kaip kai kurie veikėjai ten atsirado
                    Taigi gali drąsiai žiūrėt iš eilės...
                    Sir, yes Sir!!!

-----Labai didelis ačiū Insanity už šį 1337 sig'ą!-----

Comment

• Miglaja
                      Cute potato ~

• 2007 12 16
                      • 551

Labai smagus reikalas.
                      Ypač pagiringoms dienoms, kai nesinori apsikraut galvos
                      Genialumas paprastume, kaip sakant.

Labai saviti veikėjai. Kaip ir daugumą, mane sužavėjo Kana. Mergaičiukė tokia hyperaktyvi ir kūrybiška, kad nuolat sukuria kokią absurdišką situaciją

Net neturiu prie ko prikibti !
                      Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

Working...