Labyrinth of Flames

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Labyrinth of Flames

Žanras: komedija, nuotykiai, erotika
    Formatas: OVA (2 ep), 33 min.
    Transliacija: nuo 25.09.2000 iki 21.12.2000
    Režisierius: Katsuhiko Nishijima
    Studija: Studio Fantasia
    Labai rusiškas anime

XIX amžiuje japonai Rusijoje įkūrė savo koloniją. Visai taikiai – tiesiog nusipirko truputi žemės. Ten įsikūrė japoniškai, pagal visas tradicijas. Rusų berniukas Galanas tiesiog pakvaišęs nuo japonų kultūros. Nori tapti tikru samurajumi ir net bando mokintis kovinių menų, bet nelabai sėkmingai. Durniams sekasi, todėl pasisekė ir jam. Galaną įsimyli rusų japonė Natsu. Gražuolė jam padovanoja kardą (dėl pavadinimo bijau apgaut) ir pažada dar daugiau jei jis sutiks pasisvečiuoti Natsu namuose.

Iš pradžių studija norėjo sukurti rimtą serialą apie samurajus, bet pasamdė ne tą režisierių. O gal kaip tik tą. Šis anime yra puiki komedija parodijuojanti tuos pačius samurajus. Labai daug erotikos, bet ir ji žiūrisi irgi kaip parodijos elementas. Nėra nei vieno normalaus personažo. Ypač reikia paminėti paliegusią tarnaitę su lašeline. Anime labai rusiškas. Net ir pavadinimas rusų kalba užrašytas didesnėmis raidėmis. O kur dar „kalinka-malinka", Gagarinas ir aišku tankas. Koks gi rusas be tanko?! Net ir personažams išsprūsta vienas kitas rusiškas žodis.
    Intelektualaus ir švelnaus humoro mėgėjai gali praeiti pro šalį. Visiems kitiems gera nuotaika garantuota.

Reziumė: 8 balai. Šis anime yra kaip savaitgalis. Gali pailsėt ir atsipalaiduot, bet tik spėji įsijaust ir jau baigėsi.^^

Papildomos nuorodos: Torrent /\ ED /\ Visai padorus šokis^^ /\ AMW
    20
    5
    35.00%
    7
    4
    40.00%
    8
    3
    15.00%
    3
    2
    0%
    0
    1
    10.00%
    2
  • Sable
    The Hitchhiker

• 2005 03 11
    • 1530

Aišku senokai matytas ir kiek pamenu dukart žiūrėjau. Tikrai gera juoko dozė. Tankas ir kalinka-malinka nemirtingi buvo

Comment

• Viktoras
      Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
      • 190

Po savaites kitos ZUT BUT paziuresiu!!

Comment

• Sagenas
        Narys

• 2007 08 14
        • 92

pries koki menesi ziurejau ^^ viena diena viena ep, kita kita Toks neblogas, buvo kelios labai juokingos vietos ir siaip toks good
        Sek mane twitter'yje

Comment

• slicKrox
          Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
          • 2161

Pasiryžau ji pažiūrėti dėl nedidelio serijų kiekio. Jei ne dažnai rodomi gražus merginų užpakaliukai, tai bučiau tikrai užmigęs bežiūrint šį anime. Jei ne paleista daina - kalinka, nuosavas tankas, ir pakvaišusi tarnaitė (važinėjanti pasikabinus dopingą), tai šis anime būtų išvis nuliui vertas. Man tokį anime nebent kompanijoje žiūrėt.

Comment

• Killerbee
            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
            • 2910

Autorius slicKrox
            Pasiryžau ji pažiūrėti dėl nedidelio serijų kiekio. Jei ne dažnai rodomi gražus merginų užpakaliukai, tai bučiau tikrai užmigęs bežiūrint šį anime. Jei ne paleista daina - kalinka, nuosavas tankas, ir pakvaišusi tarnaitė (važinėjanti pasikabinus dopingą), tai šis anime būtų išvis nuliui vertas. Man tokį anime nebent kompanijoje žiūrėt.
            Kraupini tu man Slikai..... bet aš jau pripratęs. Ši anime galima vadinti kaip tik nori, bet tik ne migdančiu...
            Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2008-10-08, 19:34.

Comment

• slicKrox
              Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
              • 2161

Autorius Killerbee
              Kraupini tu man Slikai..... bet aš jau pripratęs. Ši anime galima vadinti kaip tik nori, bet tik ne migdančiu...
              Kaip suprast kraupini? Kad tu mane šiurpini daug dažniau. Lėkšta čia ta parodija, beveik be jokios istorijos ir labai jau per trumpas. Įvertinčiau 5-6 iš 10'ies, pats esi paminėjęs savo aprašyme už ką.
              Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-10-08, 19:50.

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Autorius slicKrox
                Kaip suprast kraupini? Kad tu mane šiurpini daug dažniau. Lėkšta čia ta parodija, beveik be jokios istorijos ir labai jau per trumpas. Įvertinčiau 5-6, pats esi paminėjęs savo aprašyme už ką.
                Ta prasme lėkšta? Ir kam parodijai istorija? Vienintelė parodija su rimtesne istorija yra Abenobashi. Tai ką, dabar visas likusias žemiau plintuso nuleisti reikia? O kad trumpas tai jo. Dėl ir negavo iš manęs 9-10 balų.
                Vienžo taip ir sakyk, kad kampo nepagavai.

Comment

• Bardakas
                  Žmogus Ne

• 2005 09 22
                  • 1462

Hmmm.. iš screenų kvepia skania erotika, pastaruoju metu kažkaip norisi prie to sugrįžt, bet per daug nepasiduot.
                  Maybe on Earth, Maybe in the Future
                  sigpic
                  Kurokawa idėjinis lyderis
                  Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• amidau
                    ☣☠☣

• 2007 04 25
                    • 1384

Pažiūrėjau šįryt, , na ir man patiko, tikrai smagus, puikiai dera pantsu vaizdai ir svarbiausia neįkyrūs.
                    Įstrigo ta Galano rusiška jūreiviška maikė, po samurajaus apranga. Tarnaitė tai biški tokia vykus, nuolat prie lasalines prijungta, greičiau ten jai tarnaites reikėtų.
                    Vien žo dža geras veizalas todėl duodu 4/5, 4 todėl kad kažko man truko, tikriausiai dar kelių ep'ų

Comment

• Viktoras
                      Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                      • 190

Help!!!

Nerandu is kur atsisiusti (torrent). T.y. - randu torrent, bet jie neaktyvus... Bei nesu Linkomanijos ir pan. narys.

Comment

• Sagenas
                        Narys

• 2007 08 14
                        • 92

na boxtorrents trackeryje yra, as pats is ten ir siunciausi
                        Sek mane twitter'yje

Comment

• Viktoras
                          Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                          • 190

Jega! Siunciasi... paziuresim ka "gero" pamatysiu... :P

Comment

• Viktoras
                            Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
                            • 190

Echhhhhhhhh...

As siaip labiau pripazystu "tikra" romantika ir "protinga" humora, BET... Kartais toks gerai "pastatytas" ecchi OVA visai nemaiso, o net atvirksciai - padeda gyventi...

Tankas, kalinka-malinka, jureiviska maike, gudri ir sukta super-turbo "priklausoma" tarnaite, sekso bomba sumo tevelis............... daug cia visokiu perliuku...

Taciau jei butu ne parodija tai nusvilpciau.

Comment

• Cheshiro
                              uztat as balta ir pukuota

• 2007 09 23
                              • 110

o gal yra kur on-line pazet nes man torrentu neatidaro -.-?
                              Never trust a smiling cat...

Spoileris:

Comment

Working...