Žanras: komedija, nuotykiai, erotika Formatas: OVA (2 ep), 33 min. Transliacija: nuo 25.09.2000 iki 21.12.2000 Režisierius: Katsuhiko Nishijima Studija: Studio Fantasia Labai rusiškas anime XIX amžiuje japonai Rusijoje įkūrė savo koloniją. Visai taikiai – tiesiog nusipirko truputi žemės. Ten įsikūrė japoniškai, pagal visas tradicijas. Rusų berniukas Galanas tiesiog pakvaišęs nuo japonų kultūros. Nori tapti tikru samurajumi ir net bando mokintis kovinių menų, bet nelabai sėkmingai. Durniams sekasi, todėl pasisekė ir jam. Galaną įsimyli rusų japonė Natsu. Gražuolė jam padovanoja kardą (dėl pavadinimo bijau apgaut) ir pažada dar daugiau jei jis sutiks pasisvečiuoti Natsu namuose. Iš pradžių studija norėjo sukurti rimtą serialą apie samurajus, bet pasamdė ne tą režisierių. O gal kaip tik tą. Šis anime yra puiki komedija parodijuojanti tuos pačius samurajus. Labai daug erotikos, bet ir ji žiūrisi irgi kaip parodijos elementas. Nėra nei vieno normalaus personažo. Ypač reikia paminėti paliegusią tarnaitę su lašeline. Anime labai rusiškas. Net ir pavadinimas rusų kalba užrašytas didesnėmis raidėmis. O kur dar „kalinka-malinka", Gagarinas ir aišku tankas. Koks gi rusas be tanko?! Net ir personažams išsprūsta vienas kitas rusiškas žodis. Intelektualaus ir švelnaus humoro mėgėjai gali praeiti pro šalį. Visiems kitiems gera nuotaika garantuota. Reziumė: 8 balai. Šis anime yra kaip savaitgalis. Gali pailsėt ir atsipalaiduot, bet tik spėji įsijaust ir jau baigėsi.^^ Papildomos nuorodos: Torrent /\ ED /\ Visai padorus šokis^^ /\ AMW |
Labyrinth of Flames
Collapse
X
-
Labyrinth of Flames
20535.00%7440.00%8315.00%320%0110.00%2Žymos: Nieko -
pries koki menesi ziurejau ^^ viena diena viena ep, kita kita Toks neblogas, buvo kelios labai juokingos vietos ir siaip toks goodComment
-
Pasiryžau ji pažiūrėti dėl nedidelio serijų kiekio. Jei ne dažnai rodomi gražus merginų užpakaliukai, tai bučiau tikrai užmigęs bežiūrint šį anime. Jei ne paleista daina - kalinka, nuosavas tankas, ir pakvaišusi tarnaitė (važinėjanti pasikabinus dopingą), tai šis anime būtų išvis nuliui vertas. Man tokį anime nebent kompanijoje žiūrėt.Comment
-
Pasiryžau ji pažiūrėti dėl nedidelio serijų kiekio. Jei ne dažnai rodomi gražus merginų užpakaliukai, tai bučiau tikrai užmigęs bežiūrint šį anime. Jei ne paleista daina - kalinka, nuosavas tankas, ir pakvaišusi tarnaitė (važinėjanti pasikabinus dopingą), tai šis anime būtų išvis nuliui vertas. Man tokį anime nebent kompanijoje žiūrėt.Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2008-10-08, 19:34.Comment
-
Kaip suprast kraupini? Kad tu mane šiurpini daug dažniau. Lėkšta čia ta parodija, beveik be jokios istorijos ir labai jau per trumpas. Įvertinčiau 5-6 iš 10'ies, pats esi paminėjęs savo aprašyme už ką.Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2008-10-08, 19:50.Comment
-
Vienžo taip ir sakyk, kad kampo nepagavai.Comment
-
Pažiūrėjau šįryt, , na ir man patiko, tikrai smagus, puikiai dera pantsu vaizdai ir svarbiausia neįkyrūs.
Įstrigo ta Galano rusiška jūreiviška maikė, po samurajaus apranga. Tarnaitė tai biški tokia vykus, nuolat prie lasalines prijungta, greičiau ten jai tarnaites reikėtų.
Vien žo dža geras veizalas todėl duodu 4/5, 4 todėl kad kažko man truko, tikriausiai dar kelių ep'ų👍 1Comment
-
-
Echhhhhhhhh...
As siaip labiau pripazystu "tikra" romantika ir "protinga" humora, BET... Kartais toks gerai "pastatytas" ecchi OVA visai nemaiso, o net atvirksciai - padeda gyventi...
Tankas, kalinka-malinka, jureiviska maike, gudri ir sukta super-turbo "priklausoma" tarnaite, sekso bomba sumo tevelis............... daug cia visokiu perliuku...
Taciau jei butu ne parodija tai nusvilpciau.Comment
Comment