Today in Class 5-2

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Evil_of_Darknesz
    Suicide is painless...

• 2006 04 09
    • 998

Today in Class 5-2

Today In Class 5-2, OAV
    Istorijos autorius: Coharu Sakuraba
    Žanrai: mokyklinė komedija, erotika, romantika
    Panašūs anime: Azumanga Daioh, Minami-ke
    Transliacija: Nuo 2006-03-24 iki 2007-03-21
    Studija: Shinkuukan
    ANN reitingas: 7.6/10
    Trukmė: TV 4ep. x 30min.

Opening - Satsugai (AMV)

Aprašymas: Tikėjausi išvysti smagią komediją apie paauglių gyvenima ir mokyklą, na iš dalies taip ir atsitiko (vaiką pradedama vadinti paaugliu nuo 12 metų). Tik pradėjas žiūrėti šį anime truputį nustebau, nes visi veikėjai atrodė labai jauni. Pasirodė aš buvau nevisai teisus, nes veikėjai buvo ne lolicon stiliuje, o ištikro labai jauni, net perjauni tokiai komedijai. Visi veikėjai mokosi 5'oje klasėje.

Anime pasakoja apie 5-2 klasės mokinių nuotykius, išgyvenimus ir panašų šlamštą. Kiekvienas epizodas suskirstytas į kelias dalis, kekvienoje dalyje atskiras linksmas nuotykis. Galima sakyt per visą anime malė š*da, jokios ypatingos istorijos nėra. Galima rasti panašumų su Love Hina, nes beveik visada lieka kaltas pagrindinis veikėjas, nors žinoma taip būna nevisada. :]

Veikėjai:

Sato Ryota

Pagrindinis veikėjas, beveik visada lieka kaltas.

Aihara Kazumi

Paslaptinga, šalta, keistoka, niekada nesišypso.

Asano Yuki

Komunikabili, labai daug šneka.

Hidaka Megumi

Drovi ir labai žiopla.

Hirakawa Natsumi

Mėgsta varžytis, berniokiška.

Imai Koji

Geras Sato draugas ir dažnai varžosi su juo.

Kawai Tsubasa

Sato draugas, mėgsta teisėjauti draugų varžybose.

Koizumi Chika

Sato vaikystės draugė ir yra įsimylėjusi jį.

24
    5
    50.00%
    12
    4
    29.17%
    7
    3
    8.33%
    2
    2
    12.50%
    3
    1
    0%
    0
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Kategoriškai nesutinku. Linksmas filmukas apie tai kaip vaikai pradėjo domėtis priešinga lytimi. Kam iš mūsų taip nebuvo? Aš pvz buvau daug jaunesnis. Piktoji tamsa tiesiog "nepagavo kampo". Veikėjai neužkliuvo nors nesu lolikono mėgėjas. O ir nelabai čia loli mano supratimu, nes suaugusių nėra.

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Autorius Killerbee
      Kategoriškai nesutinku. Linksmas filmukas apie tai kaip vaikai pradėjo domėtis priešinga lytimi. Kam iš mūsų taip nebuvo? Aš pvz buvau daug jaunesnis. Piktoji tamsa tiesiog "nepagavo kampo". Veikėjai neužkliuvo nors nesu lolikono mėgėjas. O ir nelabai čia loli mano supratimu, nes suaugusių nėra.
      As nieko pries, kad jie domisi priesinga lytim, bet rodyti beveik nuogus vaikus yra truputi perdaug, jiems tik po 11 metu

Comment

• Killerbee
        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
        • 2910

Autorius Evil_of_Darknesz
        As nieko pries, kad jie domisi priesinga lytim, bet rodyti beveik nuogus vaikus yra truputi perdaug, jiems tik po 11 metu
        Kur ten beveik nuogi vaikai? Įmesk kokį nešvankesnį skryną nes man su atmintimi prastai.

Comment

• Airiz
          מיד

• 2004 01 09
          • 1656

pažiurėjau, pažvengiau ir iki šiuol hdd guli
          Vertė: 4
          Evil, tu dar shotakono nematęs matyt..nemačiau class'e nuogų vaikų...

Comment

• Evil_of_Darknesz
            Suicide is painless...

• 2006 04 09
            • 998

nors cia ir pienas, bet galima suprast visai ka kitka

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Nu jo, suprantame pagal savo sugedimo laipsnį. Skrynuose nieko baisaus nematau.

Comment

• Sable
                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                • 1530

Viena geresnių matytų mokyklinių komedijų iš tikrųjų. Kas dėl jaunokų veikėjų tai visai nemaišo ir kaip Killerbee minėjo visai įdomu pamatyt tas akibrokštiškas situacijas į kurias patenką vaikai-paaugliai dar paties brendimo laikotarpio pradžioj. Šiaip neblogų ir parodiinių elementų pasitaiko. Anyweyz, lauksim pratęsimo, aka tv serijų

Comment

• inkognito
                  Qwerty

• 2007 11 16
                  • 172

Smagus anime , tikrai gan nebloga mokykline komedija isejo , o del tu vadinamuju visu nuogumu aplamai jie kazkaip nekrito man i aki. Anime reik ziureti kaip komedija ir daugiau nieko nesitiketi
                  Be to sia vasara taip isejo , kad pas mane viesejo pusbrolis kuriam 12. As jam parodziau kaip tik si anime ir ka jus manot, jam taip patiko , kad net keleta kartu perziurejo si anime . Plius vis man priekaistavo kodel nera daugiau serju.

Comment

• amidau
                    ☣☠☣

• 2007 04 25
                    • 1384

Labai patikęs anime,įdomiai suregztos kompromituojančios situacijos, gražus piešimas... Aš jį žiūrėjau du kartus, pirmą kartą prieš maždaug pusmetį, o antrą prieš du mėnesius Anime Stovykloje, su nemaža grupe otakų ir jis visiems labai gerai sulindo. Taigi kas dar nematėt griebkit ir žiūrėkit, 99% kad pažiūrėsite vienu prisėdimu.

Comment

• Ozis

Ziurint sia "komedija" (?) dazniau buvo tiesiog nejauku nei juokinga.
                      Beto dauguma scenu jau yra tape zanro (ecchi) klisemis.

5/10 -> 2/5

Comment

• mindzze
                        Forumo vilkas

• 2007 05 18
                        • 375

Puikus anime, lengvai žiurėjosi, gražus piešimas, linksmos scenos, bet vistiek eina prieš mano isitikinimus (Prieš viriškos lyties deskriminacija anime).
                        LOL nu tu duodi , tu labiau iškrypes nei aš , net nieko panašaus nedave suprasi anime'i . Ir visai nebuvo ten nuogu vaiku. Arba tu nemates gyvenime loli.

Comment

• bleach
                          Kawaii >:D
                          • 2008 08 06
                          • 84

na man asmeniskai sis anime patiko. sie trumpi epizodai tikrai privercia nusisypsoti. ir as laaabai laukiu to meto kai pasirodys dar seriju, jei pasirodys is viso
                          I wish i could have five lifes! Then I could have been born in five different towns and eaten five lifetime`s worth of food and have five different careers, and...
                          ...fallen in love with the same person, five times...
                          sigpic

Comment

• Zenitas
                            Naujokas
                            • 2008 12 30
                            • 9

Nieko labai ypatingo nebuvo sitam anime, taciau juoko netruko. O del to kad jie penktokai: kai kas? Ant lenteles galejo but parasyta ir 4-2, bent man jokio skirtumo ziurint sita anime nebutu buve (jei viskas kitka lieka tas pats)..

Comment

• Sekirei
                              Rimtas forumo narys

• 2009 04 23
                              • 170

Man zeeurei patiko! visi 4 epizodai tokie nerealus.. mano manymu kone geriausia komedija , kazkaip man net nemaise kad jiems 12 metu, koks skirtumas, svarbuu juokinga.. labiausiai patiko tas su tamsiuoju kambariuku..... ir mergina kuri tamsos bijojo.. ten tai isvis, arba su tais kamuoliukais ir sijoneliais... ir zinoma "NICE REVENGE"

Comment

Working...