Geras kūrinys tik kad labai ilgai reikia laukt naujos serijos kad išeitųm bet verta laukt
Hellsing Ultimate OVA
Collapse
X
-
Nemažai smagi naujienėlė visiems fanams kraugeriams! Oficialioje Hellsing OVA'ų svetainėje paskelbta, kad kartu su senųjų išleidimu blu-ray formatu, mes sulauksime ir dalies perpieštų scenų! Reikia pridurti, kad iš įkelto video, jos atrodo tikrai skaniai (nom nom nom)~
Comment
-
Autorius Hellsing_loverJau reikėtų patikėti - šį kartą bent jau su tikra priežastimi buvo uždelsta OVA visu mėnesiu (žemės drebėjimai ir tos dabartinės nelaimės). Laukiam grįžant Alucard'o :}
(tik be spoilų, nes laukiu kol visos išeis, o tada žiūrėsiu)Comment
-
Comment
-
👍 2Comment
-
dar idomus, faktas, kad skirtingas serijas paruose skirtingos studijos :
Satelight (epis. 1-4)
Madhouse (epis. 5-7)
Graphinica, Kelmadick (epis. 8-10)
Nors as nieko nepastebejau, kad stilius skirtusi
Pagaliau 9 serija,Comment
-
Prisivijau iki 9 serijos. Gaila, bet nuomonė nepasikeitė, žiaurumo kiekis didelis, animacija gera, bet atmosfera vistiek neišneša nors tu ką man iki TV serialo. Čia lyg taip nerimtai viskas pateikta, pagrindinis blogietis visiškai nepatiko, pagrindinės veiksmo scenos kokios tai nedinamiškos, lėtos, humoro elementai visai nederantys. Vienintelis dalykas kuris patiko:Spoileris:Seras virtimas full vampire, ten tikrai buvo šaunios scenos, nors pačios Seras pateikimas OVA'oje man visai nepatiko👍 1Comment
-
Excited? Well, I certainly am 67 min. su dar labiau nucackinta animacija - čia tau ne juokas. Jaučiu kaip vėl stingsta kraujas belaukiant šito perliuko finalo. Ech.... finalas. X OVA - džiugu ir liūdna, labai liūdna :>👍 3Comment
-
Na, taip yra dėl to, kad jei matei pirmąsias Hellsing serijas, tai taip, tampa keista bežiūrint normaliai pagal manga pastatytą darbą. Jei nori geriau suprasti - perskaityk manga. 10 tomų, kiekvienai OVa serijai po tomą. Tikrai bus lengviau suprasti. Na, o kas liečia mano nuomonę, pamilau Hellsing dar Tv serijas, perskaičiau manga (abi) ir pamilau dar labiau, o tada sužinojau, kad pradės leisti OVA, pasidarė tikrai puiku. Hellsing mėgstu nuo 13 metų, (na o aš jau keletą metų kaip esu pilnametė) ir esu visiškai patenkinta OVA. Galėčiau net teigti, kad būtent taip ir įsivaizdavau.Comment
Comment