Super anime, super zmgutis kad apsieme ji versti
Hellsing Ultimate OVA
Collapse
X
-
Per daug man Hellsingo :dizzy: Patarimas, neskaitykit mangos, nežiūrėkit OVA ir TV vienu kartu, ar bent jau nepadarius ilgeliokos pertraukos. Išprotėsit...Comment
-
Na, jei skaitei manga, tai turėtum žinoti, kad viskas tik įpusėjo Ir vertimai tikrai nėra baigti, nes nauja OVA išeina kartą ar du į metus.Comment
-
nezinojau, kad yra daugiau ovu..reikia butinai paziuret ovos ir filmai visada idomesni, rimtesni ir daugiau veiksmo (ar kraujo :P)Comment
-
Hellsingas viena geriausių anime kokias mačiau, atsimenu kai pasislėpęs nuo tėvų po dvylikos per LNK savaitgaliais žiūrėdavau patiko man visas tas kraujas.Comment
-
HELLSING ULTIMATE OVA 6
Spoileris:
HELLSING ULTIMATE OVA ep 6
Metai: 2009
Žanrai: Fantastika, Siaubo, Vampyrai
Siužeto autorius: Kota Hirano
Studijos: SATELIGHT
Serijų: 5 + po ~42 min.
Anime OVA, kurias pristatinėti nereikia.
Londonas dega, Majoro Nazy-Zombies siaučia žudydami visus ir viską ( mažai parodyta, bet kraujo netrūksta)
Archiepiskopas Maxvell nusiteikės sugriauti visą Londoną kartu su Naciais ir Hellsing nariais.13tasis jo ir ne jo Šviesybės skyrius lydi Integrą į jos namus. Jiems tai nepatinka, bet nera kur dėtis.Tuo metų vienas iš pagrindinių blogiečių, jos žalioji akis Zorin Blitz bando iš pirmo sykio apturėti Hellsing organizacijos sodybą, bet sulaukia švininės staigmenos iš Viktorijos Seras. Niekas nevaldo karo padargų gėriau už ją. Sulaukiam Hellsing trobos apgulties. Yra į ką pažiūrėti.
Ir viskam vykstant į Londoną lėktuvnešių - vaiduoklių atkeliauja Alukardas...
Mano nuomonė: Niekad nebuvau pačio serialo fanų - mėgėjų, bet OVAs žiūrau su malonumų. Dėl įdomumo, veiksmo ir be abejo piešimo. Must see.
Paskutinis pakeitimas nuo amidau; 2009-09-11, 20:51.👍 1Comment
Man pavyko kolkas per youtube paziuret 6 serijas kazkaip viskas kruviniau daug ir labiau sutelkta i veiksma, gal ir idomiau uz pirmaji hellsing.Lauksim kitu ep!
Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Comment
Jeigu neklystu 7 OVA turetu išleiti Gruodžio 23 2009
Paskutinis pakeitimas nuo gunlovergirl; 2009-10-25, 22:11.
Comment
pasakyk ką nors naujo... be to tikrai nebus iš ko sudurstyt 12 ar daugiau dalių, su tiek medžiagos bus max 10, juk manga jau nebeeina
Comment