Tai va , neitin supirinis anime , nepaliko jis man giliu pojuciu. Bet tikrai ne parščiausias. Pagirsiu už gerai išlakyta ir ne perdėta įtampa. Maniau, kad bus eilisnis depresuotas anime, bet klydau . Beto parodė kasdieiška tiesa, ant kiek paugliai gali buti "moliai" tik isimylėje.
True Tears -2008
Collapse
X
-
Užkniso
Blin,kiek gali būti tokių bukų ir nepastabių hareminių vyriokų
Jie ką,anime nežiūri,bjaurybės?
Turiu pripažinti buvo šiame anime įdomių akimirkų,gražių vaizdų ir kavainos mergiotės.
Bet,joptararai kiek galima varyti į tuos pačius vartus?:
absoliuti dauguma anime,kuriose vyksta kova dėl vaikino,jei jau pasitaiko mergina gyvenanti dėl kokių nors aplinkybių kartu su tuo vaikinu,tai > kaip 90% tikimybė,kad ją ir išsirinks.
UŽKNISAAAA....Comment
-
na anime man tikrai patiko ir dar noreciau paprasyti jei kas nors esate uzsiregistraves linkomanijoje tai gal galite atsiusti man pakvietima is anksto dekojuComment
-
Šiltas toks anime. Patiko. Tačiau Hiromi veidmainė man pasirodė poto kai pasakė, kad Noe netrukdytu jiems.Tada ir pasikeite mano nuomone apie ja. Todel norejau,kad Shinchirou butu su Noe. Ji daug nuosirdesne atrode, ir labai idomi asmenybe.Pagailo man jos,ypač gale.
Ir dar, manau, kad anime daugiau kokio nors veiksmo reikejo.Tik paskutines serijos buvo labai idomios, o seip visos kitos mazdaug tokios pacios. Cia tik mano nuomone.
Inside Shin'ichiro's heart is Yuasa Hiromi.Paskutinis pakeitimas nuo AnimeFreak; 2009-04-20, 19:30.Comment
-
Na man rodos šis anime buvo pirmas mano matytas drama žanro tai ant galo labai nuliūdino, nes tikrai nenorėjau, kad taip baigtųsi ir tiesiog liūdna pabaiga. Labai patiko, kad lygino su ta pasaka apie vištą, piešimas suprantama geras, iš veikėjų patiko Noe ir Aiko dėl charakterių ir išvaizdos ir kažkodėl labai nepatiko Hiromi.
4/5, nes pabaiga buvo būtent tokia kokios nenorėjauComment
-
piesimas nuostabus isorija ispradziu neatrode labai idomi...wiskas vyko letai ir nesuprantamai, bet po kokiu 3 seriju pradejo darytis isties idomu, pradejo daug kas aisketi ir nuo tada akiu nebebuwo imanoma atplesti veikeju charakteriai tikrai idomus ir kartu keisti, normaliausia pasirode man Aiko seip istorija mano manymu yra gan liudnoka del visu tu dramu ir meiliu...labiausiaj gaila man buvo Noe brolio...tikrai nelinksma kai taip atsitinka...bet aplamai paemus anime nuostabusComment
-
Perziurejau senokai vienu atsisedimu, dabar tik pakomentuoju. Anime labai geras,tiek paisymu,istorija,soundtracku...viskuom. 6 ep viduryje skamba puikus soundtrackas,kuris iki siol pas mane ikeltas i playlista. Isskyrus man nepatiko tokia pabaiga,bet yra kaip yra. 5/5Comment
-
Comment
-
Comment
-
Comment