geriau nei dauguma lietuvisku laidu,jei jau ziuret tv bet ,jei yra galimybe pabut ne prie tv,tj ir pabut geriau,Shinzo lai suniukas ziuri atsisedes ant sofos
Shinzo
Collapse
X
-
-
Comment
-
Įvertinsiu gana kritiškai - kažkada man jis patiko, o dabar tikrai nežiūrėčiau. Kažkodėl prisiminimai apie jį migloti, bet visgi yra (o tai jau šis tas, nes daug ką pamirštu - esu nedėmesinga). Šeip tai kai dabar pažiūrėjau screenus, tai tikrai pokemonus primena xD.
Bet siužetas įdomus. Tikrai įdomus, buvo gana neblogai mane užkabinęs. Žiūrėjau visas serijas, kiek tik pavykdavo pasprukti iš muzikos mokyklos, nes atsimenu, kad pas mane dubliuodavosi su solfedžiu ar kažką tokio xDComment
-
Įvertinsiu gana kritiškai - kažkada man jis patiko, o dabar tikrai nežiūrėčiau. Kažkodėl prisiminimai apie jį migloti, bet visgi yra (o tai jau šis tas, nes daug ką pamirštu - esu nedėmesinga). Šeip tai kai dabar pažiūrėjau screenus, tai tikrai pokemonus primena xD.
Bet siužetas įdomus. Tikrai įdomus, buvo gana neblogai mane užkabinęs. Žiūrėjau visas serijas, kiek tik pavykdavo pasprukti iš muzikos mokyklos, nes atsimenu, kad pas mane dubliuodavosi su solfedžiu ar kažką tokio xD
O Mushrambo dar kartą peržiūrėjau prieš mėnesį ir...
Žiauriai patiko. Taip kaip vaikystėjeComment
-
Pamenu, kažkada labai senai, kai buvau dar mažas rodydavo per teliką- mačiau ji ir net labai patiko bet turėjo savų minusų- tas žliumbimas mane žiauriai erzindavo... Pamenu kažkada, visai neperseniausiai, vėl buvo pradėtą rodyt, tačiau neprisiverčiau pažiūrėt, nes VĖL prisiminiau visus tuos verkimus >.<"Comment
-
Comment
-
atvirai pasakius stebiuosi, kaip cia taip toki gana nauja anime pas mus per telika parode dar tada ganetinai anksti. ziurejau dukart. tikrai fainas.Comment
Comment