Shinzo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • sandrapromised
    Narys

• 2008 04 06
    • 80

geriau nei dauguma lietuvisku laidu,jei jau ziuret tv bet ,jei yra galimybe pabut ne prie tv,tj ir pabut geriau,Shinzo lai suniukas ziuri atsisedes ant sofos
    Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

Comment

• Evil_of_Darknesz
      Suicide is painless...

• 2006 04 09
      • 998

Autorius sandrapromised
      geriau nei dauguma lietuvisku laidu,jei jau ziuret tv bet ,jei yra galimybe pabut ne prie tv,tj ir pabut geriau,Shinzo lai suniukas ziuri atsisedes ant sofos
      Koks "iškalbingumas"...

Comment

• svajone
        Tiesiog žmogus

• 2008 09 21
        • 176

Įvertinsiu gana kritiškai - kažkada man jis patiko, o dabar tikrai nežiūrėčiau. Kažkodėl prisiminimai apie jį migloti, bet visgi yra (o tai jau šis tas, nes daug ką pamirštu - esu nedėmesinga). Šeip tai kai dabar pažiūrėjau screenus, tai tikrai pokemonus primena xD.
        Bet siužetas įdomus. Tikrai įdomus, buvo gana neblogai mane užkabinęs. Žiūrėjau visas serijas, kiek tik pavykdavo pasprukti iš muzikos mokyklos, nes atsimenu, kad pas mane dubliuodavosi su solfedžiu ar kažką tokio xD

Comment

• Aramis

Autorius svajone
          Įvertinsiu gana kritiškai - kažkada man jis patiko, o dabar tikrai nežiūrėčiau. Kažkodėl prisiminimai apie jį migloti, bet visgi yra (o tai jau šis tas, nes daug ką pamirštu - esu nedėmesinga). Šeip tai kai dabar pažiūrėjau screenus, tai tikrai pokemonus primena xD.
          Bet siužetas įdomus. Tikrai įdomus, buvo gana neblogai mane užkabinęs. Žiūrėjau visas serijas, kiek tik pavykdavo pasprukti iš muzikos mokyklos, nes atsimenu, kad pas mane dubliuodavosi su solfedžiu ar kažką tokio xD
          Tikrai daug kritikos... Tik labiau į teigiamą pusę.
          O Mushrambo dar kartą peržiūrėjau prieš mėnesį ir...
          Žiauriai patiko. Taip kaip vaikystėje

Comment

• Augis24
            AZ rėmėjas

• 2009 03 29
            • 767

Pamenu, kažkada labai senai, kai buvau dar mažas rodydavo per teliką- mačiau ji ir net labai patiko bet turėjo savų minusų- tas žliumbimas mane žiauriai erzindavo... Pamenu kažkada, visai neperseniausiai, vėl buvo pradėtą rodyt, tačiau neprisiverčiau pažiūrėt, nes VĖL prisiminiau visus tuos verkimus >.<"

Comment

• Lkira
              Narys
              • 2010 11 11
              • 78

prisimenu ziuredavau per tv ji neblogas visai

http://www.anime-planet.com/users/Lkira/anime

Comment

• Shaka
                Dancing Samurai

• 2010 03 05
                • 295

atvirai pasakius stebiuosi, kaip cia taip toki gana nauja anime pas mus per telika parode dar tada ganetinai anksti. ziurejau dukart. tikrai fainas.
                ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

Working...