Shinzo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Intrigante

Oi tikrai gerulis jis buvo prieš kelis metus, stengiausi nė serijos nepraleist na tegul bus 4/5, beveik visada gerai vertinu vaikystės anime xD

Comment

• Red_Elf
      pandų karai :D

• 2009 05 07
      • 1112

oi, seniai seniai per tv matytas na, žiūrėdavau kažkada, nes tuo laiku pasirinkimo nebuvo didelio, bet db prisiminus gėda darosi, kad savaitgaliais ankščiausiai keldavausi jį pažiurėt

Comment

• SeiSoraYu
        That's my pie.

• 2007 03 09
        • 212

Pamenu kartais pažiūrėdavau.... vien tik dėl vaikino violetiniais plaukais xDDDD

My DeviantArt

Comment

• usakou
          Rimtas forumo narys
          • 2009 04 19
          • 188

nezinau kodel...bet man sis anime labai patinka nors neymanmoma,stengiuosi nepraleist nei vienos serijos^^
          atrodytu toks anime kaip digimonai ar pan. bet tikrai idomus

Comment

• n'Huun
            Solid aggression.
            • 2009 06 12
            • 72

Visiška nesamone... Kaip ir visi tie Bey-blades , Yu-gi-oh ir t.t. (tiksliu pavadinimu neprisimenu, vienu žodžiu aš juos vadinu DBZ klonais). Verkdavau (perkeltina prasme) kai per TV3 paleisdavo šita bespridiela... Dar vienas nerimtas anime... 1/10.
            Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Aramis

Autorius n'Huun
              Visiška nesamone... Kaip ir visi tie Bey-blades , Yu-gi-oh ir t.t. (tiksliu pavadinimu neprisimenu, vienu žodžiu aš juos vadinu DBZ klonais). Verkdavau (perkeltina prasme) kai per TV3 paleisdavo šita bespridiela... Dar vienas nerimtas anime... 1/10.
              DBZ klonai? Yugioh? Regis nesi nė vienos serijos matęs
              Anyway, kadangi man tokie vaikiški anime patinka, rašau penkis iš penkių. Kodėl? Dėl įdomios pabaigos, lengvo humoro, kurį galima užčiuopti jei nesi visiškai "atbukęs", galų gale dėl pačios idėjos.
              Matyt neišaugsiu iš tokių anime

Comment

• n'Huun
                Solid aggression.
                • 2009 06 12
                • 72

Autorius pilkasis_kardinolas
                DBZ klonai? Yugioh? Regis nesi nė vienos serijos matęs
                Anyway, kadangi man tokie vaikiški anime patinka, rašau penkis iš penkių. Kodėl? Dėl įdomios pabaigos, lengvo humoro, kurį galima užčiuopti jei nesi visiškai "atbukęs", galų gale dėl pačios idėjos.
                Matyt neišaugsiu iš tokių anime
                Sorry už offtopic, bet: Patikėk matęs. O DBZ klonu vadinu todėl, kad šis anime turi per daug populiarmuo ir episod'ų kaip tokiam visiškai nesamoningam, blogai nupieštam (tiesiog nepernešu to pagrindinio herojaus kampuoto veido ir uberwtf šukuosenos), nuspėjamos istorijos animui su plokščiu humoru ir dramos trupinėliais...
                Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Aramis

Autorius n'Huun
                  Sorry už offtopic, bet: Patikėk matęs. O DBZ klonu vadinu todėl, kad šis anime turi per daug populiarmuo ir episod'ų kaip tokiam visiškai nesamoningam, blogai nupieštam (tiesiog nepernešu to pagrindinio herojaus kampuoto veido ir uberwtf šukuosenos), nuspėjamos istorijos animui su plokščiu humoru ir dramos trupinėliais...
                  Nepyk, bet 32 epizodai nėra daug
                  http://en.wikipedia.org/wiki/Shinzo#Episodes
                  Ir dar. Kaip ir kitų anime, šis kūrinys turi tam tikrą savo idėją. Piešimas tikrai nėra ypač geras, bet kurtas jis 2000 metais, plius spėju kad mes matome ne toei, o english adaptuotą versiją.
                  Nedaug jaunajai auditorijai skirtų anime aptaria post apokalipsinę ateitį, dar vienas pliusas mano akimis žiūrint.
                  Ką noriu pasakyti? Suprantu, kad tau gali nepatikti šis anime, bet jis tikrai ne toks lėkštas kaip DBZ, jame yra kažkokia gilesnė mintis nei "kaunuosi todėl, kad kaučiausi"

Comment

• TeisusKas
                    Animal Liberation

• 2008 12 04
                    • 127

Piešimas siaubingas ypač dvikovų scenos.Mintis yra, veikėjai sucks. Gal jaunesnio amžiaus vaikams ir tinka.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
                    Smart Boy Alex

Comment

• fasian
                      Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                      • 586

Esu mates visą per tv3 bet beveik nieko neprisimenu -.- gal rieks peržiūrėt per nauja...
                      Ech tie seni laikai ..

Comment

• usakou
                        Rimtas forumo narys
                        • 2009 04 19
                        • 188

well..labai atsibosta pats siuzetas... kai jie keliauja i shinzo,o yohuma vis uzpuldineja kokie enteroidaj() ir mushras puola ja gelbeti..uzknisa ta yokuma seip ir kartais uznervina tie ju pavidalai ' mushras' 'kazkoks ten kur mushras transformuojas xD ir didziausia nsmne 'musrambas'

Comment

• winry3
                          hahahahaha! niam :DD

• 2009 02 18
                          • 112

Autorius SeiSoraYu
                          Pamenu kartais pažiūrėdavau.... vien tik dėl vaikino violetiniais plaukais xDDDD
                          ir aš tik dėl jo žiūrėdavau šiaip vaikystėj man toks pusėtinas atrodė,dabar tuo labiau
                          Not bad...

Comment

• powilas
                            Naujokas
                            • 2009 04 10
                            • 22

O man jis visai nieko dar db kartais per ztv pasiziuriu

Comment

• Yuuki-Goda
                              Goda~*
                              • 2009 04 08
                              • 50

Ziurejau sita anime gal pries 3-5 metus ir man jis kazkodel ispudzio nepadare

Comment

• Kentro
                                Naujokas
                                • 2009 01 27
                                • 5

Man šis anime seniau kaip mažas buvau tai patiko, o dabar nelabai

Comment

Working...