Oi tikrai gerulis jis buvo prieš kelis metus, stengiausi nė serijos nepraleist na tegul bus 4/5, beveik visada gerai vertinu vaikystės anime xD
Shinzo
Collapse
X
-
👍 1
Comment
-
Visiška nesamone... Kaip ir visi tie Bey-blades , Yu-gi-oh ir t.t. (tiksliu pavadinimu neprisimenu, vienu žodžiu aš juos vadinu DBZ klonais). Verkdavau (perkeltina prasme) kai per TV3 paleisdavo šita bespridiela... Dar vienas nerimtas anime... 1/10.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Anyway, kadangi man tokie vaikiški anime patinka, rašau penkis iš penkių. Kodėl? Dėl įdomios pabaigos, lengvo humoro, kurį galima užčiuopti jei nesi visiškai "atbukęs", galų gale dėl pačios idėjos.
Matyt neišaugsiu iš tokių animeComment
-
DBZ klonai? Yugioh? Regis nesi nė vienos serijos matęs
Anyway, kadangi man tokie vaikiški anime patinka, rašau penkis iš penkių. Kodėl? Dėl įdomios pabaigos, lengvo humoro, kurį galima užčiuopti jei nesi visiškai "atbukęs", galų gale dėl pačios idėjos.
Matyt neišaugsiu iš tokių animeCarpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
Sorry už offtopic, bet: Patikėk matęs. O DBZ klonu vadinu todėl, kad šis anime turi per daug populiarmuo ir episod'ų kaip tokiam visiškai nesamoningam, blogai nupieštam (tiesiog nepernešu to pagrindinio herojaus kampuoto veido ir uberwtf šukuosenos), nuspėjamos istorijos animui su plokščiu humoru ir dramos trupinėliais...
http://en.wikipedia.org/wiki/Shinzo#Episodes
Ir dar. Kaip ir kitų anime, šis kūrinys turi tam tikrą savo idėją. Piešimas tikrai nėra ypač geras, bet kurtas jis 2000 metais, plius spėju kad mes matome ne toei, o english adaptuotą versiją.
Nedaug jaunajai auditorijai skirtų anime aptaria post apokalipsinę ateitį, dar vienas pliusas mano akimis žiūrint.
Ką noriu pasakyti? Suprantu, kad tau gali nepatikti šis anime, bet jis tikrai ne toks lėkštas kaip DBZ, jame yra kažkokia gilesnė mintis nei "kaunuosi todėl, kad kaučiausi"Comment
-
well..labai atsibosta pats siuzetas... kai jie keliauja i shinzo,o yohuma vis uzpuldineja kokie enteroidaj() ir mushras puola ja gelbeti..uzknisa ta yokuma seip ir kartais uznervina tie ju pavidalai ' mushras' 'kazkoks ten kur mushras transformuojas xD ir didziausia nsmne 'musrambas'Comment
-
Comment