Žanras: drama Formatas: TV (11ep), 25 min. Transliacija: nuo 15.10.2006 iki 31.12.2006 Režisierius: Masaki Watanabe Studija: Palm Studio Valančiaus blaivybės draugija nerekomenduoja Šefas yra tiesiog ožys? Žmona, kažkada buvusi kawaina ir miela mergina, pavirto į niurzgiantį begemotą? Gyvenimas eina jau į pabaigą, o pasidžiaugti kaip ir nėra kuo? Ilgai ir nuobodžiai vaikštai į pasimatymus, bet laimėjimų meilės fronte vis dar nėra? Apėmė depresija? Tada Eden Hall baras skirtas kaip tik tau. Mieste sklando legenda, kad čia dirbantis barmenas moka daryti dievų gėrimą, kuris gydo sielą. O gal visai ne gėrime esmė? Gal baras yra tiesiog stebuklingas? Serialas apie žmones ir alkoholį. Atrodo nelabai įdomu? Na taip, šis anime ne bet kam. Pirmiausia čia seinen, t.y. skirtas žmonėms, kurie jau legaliai gali vartoti alkoholinius gėrimus. Seriale yra daug kokteilių receptų ir šeip įdomių faktų apie gėrimus bei istorijos. Aišku daug dėmesio skirta barmeno profesijai. Siužeto kaip ir nėra. Kiekviena serija yra atskira žmogaus istorija. Visas šias serijas sieja tik baras ir mažas čia įvykęs stebuklas. Reziumė: Nereali atmosfera. Rami ir labai šilta. Maloni muzika ir piešimas. Blaivininkams ir vaikams nerekomenduoju. Įspėju, kad žiūrint anime norisi kažko skanaus išgert. Ir tikrai ne pieno.... ^^ Papildomos nuorodos: Torrent OP |
Bartender
Collapse
X
-
Bartender
19542.11%8447.37%935.26%125.26%110%0Žymos: Nieko -
Didelis dekui.
Buvau pries metus ar panasiai aptikus ir aprasyma imetus i bookmark`us, kuriu neissisaugojau ir praradau. Atminty buvo likes islikes tik tas pic`as.
Dar karta dekoju.
Parsisiusiu...
Oh please, jokiu puolimu del amziaus, mane traukia ne gerimai, o pati ramybe, kuria dvelkia screenshot`ai.Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-07-19, 23:40.
Working underground. -
Comment
-
Comment
-
Pastaruoju metu nelabai rasau nuomones apie ziuretus anime, bet sitas tiesiog to vertas.
Ziurejau ne viena, kankinau su savimi ir drauge, bet mums abiems patiko.
Jeigu savo menku protu gerai supratau, tai esme ne alkoholis, o tai kaip jis susiedavo veikeju jausmus su baru ir barmenu. Nezinau kiek tu istoriju apie kokteilius buvo tiesa, bet ketinu pasidometi.
Beziurint nebuvo uzejes noras isgerti, matyt del nemaloniu incidentu su "pijokeliais." Taciau mano nusistatyma pries alkoholi pakeite kaip reikiant. Pradejau i alkoholinius gerimus ziureti kaip i "meno kurini" su kuriuo reikia elgtis atsargiai ir kaip cia isreiskus... "Svelniai."
Is zmoniu istoriju nubodziai ziurejosi tik ta apie prodiuseri ir screenwriter`i.
Soundtrack`as atliko svarbia ir gan didele role siame anime, muzika nuostabi ir pasiliks mano playlist`e ilgam.
Paskutine serija, kurioje kalbejo apie barmeno profesija, manau gali buti taikoma ne tik barmenams, bet ir daug kam kas uzsiema kazkokiais kurybingumo ir profesionalumo, bei didziulio ismanymo reikalaujanciais darbais.
Uz atmosfera, soundtrack`a, kokteilius ir graziai sudeliotas gyvenimo istorijas duodu 4. Bet pridedu dar 1, nes tai toks anime kokio man siuo metu reikejo.
Taigi 5/5.
Working underground.Comment
Comment