gal kas nors gali uploadint vol1 ET pirma, nes niekaip atsisiusti negaliu, jau beveik 2paras pc palikau kad atsisiustu bet seederiu mininovoi ner, tai neatsisiuncia tie 25mb prakeikti... Tai kas nors per skype arba i koki uploaderi upldoadint gali?
Kanokon
Collapse
X
-
Sitas man nelabai... Perdaug to ecchi ir vietomis atrodo kad ten jau hentai. Ivertinimas 3\5Ginklai, Soviniai, <ANIME>, Toks jau mano givenas...Comment
-
-
-
Super ecchi!
Na TOKIO anime dar nebuvau matęs.
Chizuru paskaldo tokių ecchi bajerių,kad jau norisi Kouta'i gerai užvožti ir sustaugti jam į ausį:IŠJUNK STABDĮ,AVINE!
Atrodo kad nugalėtoja-ta kuriai atiteks Kouta aiški iš pat pradžių,bet pasirodo nė velnio.Mane labiausiai užknisanti pabaiga hareminiuose anime kai pasirenkama viena mergina,visos kitos paliekamos ant ledo!
Spoileris:Čia puikiai išsprendžiama ši dilema:
Chizuru(apkabinusi Kouta)-aš jo mylimoji!
Nozomu(apkabindama Kouta)-tada aš jo meilužė!
Kouta-meilužė?
Nozomu-tu manęs nenori,Kouta?
Kouta-umm...
Chizuru-aš neturiu pasirinkimo,ar ne?Aš su tuo sutinku.
Kouta-...
Chizuru-argi tai svarbu?Pasimėgaukime vienas kitu,Kouta-kun.
Nozomu-pasimėgaukime vienas kitu,Kouta.
SUPERINIS ANIME.Kad tokių butų daugiau
5/5Paskutinis pakeitimas nuo AKUJI-SAN; 2008-08-24, 14:44.Comment
-
Nu kam dabar spoilint? Man tai nelabai patiko, nusivaziuoja vos ne iki hentai, vaikina igarsina mergina, o tai vienas is tu dalyku kuris mane labiausiai uzknisa ir, ar neperjaunas tas vaikas i tokia komedija ?(pedofilizmas) 2/5Comment
-
Spoileris:Mane daug labiau užknisa pabaigos, kai herojus išsirinkt taip ir nesugeba. Ir kuri merga ten pagrindinė aišku nuo pirmos serijos. Bepapė ten tik nemokamas bonusas ir tiek.
Comment
-
-
Nesuprantu kaip toks nepretenzingas ir paprastas anime galėjo nusipelnyti tokio titulo.Comment
Comment