Kaiji

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Autorius slicKrox
    Na kur jau puse serialo? Nė velnio, šis anime turėjo tekėt pasroviui, nes kitaip visiškai nesijaustų tas realistiškumas, be kurio šio anime grindžiama tematika prarastų pusiausvirą. Pripažink, juk tik tau vienam natūralios šio anime situacijos kliūna. Gali sakyt ką tik nori, bet tai mano nuomonė ir jos tu nepakeisi.
    Tikroviškumas? Bent jau Kaiji charakteriui jos ir pritrūko. Ech jau ta japonų meilė dviprasmiškoms asmenybėms.....

Comment

• Light
      Rimtas forumo narys

• 2007 03 31
      • 161

Vertinau 5 tikrai retai pasitaiko tokių nehumaniškų,bet kartu ir realistiškų anime. Pagal wikipedia antro sezyono tikėtis lyg ir galima. Pabaiga puiki,bet mano nuomone motyvacija Kaiji vis didinti riziką nebelabai aiški ten.
      Turit žinių kas apie antrą sezoną ?

Comment

• Miesto_Druidas
        the journeyman

• 2010 08 17
        • 1515

Autorius Light
        Turit žinių kas apie antrą sezoną ?
        Bus pavasarį http://myanimelist.net/forum/?topicid=282432.
        Mėginsiu ir aš žiūrėti šį anime, patinka man tematika, galbūt gausiu kąnors panašaus į Liar Game...

Comment

• Sidas
          Naujokas
          • 2011 02 01
          • 7

Man asmeniskai vienas megstamiausiu anime - 10/10. Labai noreciau rasti panasiu i sita, One Outs. Gal dar ir Death Note galima priskirt prie tokiu "intelektiniu kovu" anime.

Comment

• Miesto_Druidas
            the journeyman

• 2010 08 17
            • 1515

Kas panašiausia man į Kaiji, tai Liar Game (kaip ir minėjau, tikėjaus tokių panašumų prieš žiūrėdamas šį anime), bent pradžia, vėliau Kaiji viskas kiek kita linkme pakrypsta, gaila, kad dar nėra Liar Game anime, bet jau aišku su kuo jį lyginčiau. Vis dėlto Liar Game geresnis, ten nėra žiaurumų, jis intelektualesnis ir manyčiau labiau psichologinis nei Kaiji (anime, mangos neskaičiau), ir jame tikrai galima rasti nemažai panašumų su Death Note, kaiji man kažkaip į DN visiškai nebuvo panašus.
            Kaiji tikrai užknisa tie ašarojimai, na bet šiaip tikrai geras darbas, ir kaip tik gerai padariau, kad žiūrėjau kai paskelbė antrą sezoną, kitaip pabaiga nebūtų davusi ramybės .

Beje Kaiji live-action filmas, žymiai prastesnis už anime, ir kai kur nevykusiai nukrypstantis nuo jo istorijos, tad jo nerekomenduoju.

Comment

• Miyata
              Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
              • 452

Autorius Miesto_Druidas
              Beje Kaiji live-action filmas, žymiai prastesnis už anime, ir kai kur nevykusiai nukrypstantis nuo jo istorijos, tad jo nerekomenduoju.
              Na nezinau, man buvo idomiau ziureti filma kurys trunka maziau nei 2h, nei 24 epizodus, ar kiek tenais yra. As taip ir nedabaigiau seriju ziuret, nes perziurejes live action filma, viskas aisku kaip viskas viks ir laaaaaabai neidomu ziuret ta pati, nuobodu. DAbar jis pas mane ant unlimited on-hold stovi, nes galima sakyti metes ji ir negalvoju kad kada nors perziuresiu. Na bent jau as nesvaistyciau laiko ant 24 epizodu, geriau live action paziureciau - kaip ir padariau.

Comment

• nemesis
                Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
                • 1178

Peržiūrėjau pirmą sezoną, patiko. Aišku, vietomis erzino kas 5 minutes pasikartojintys veikėjų žliumbimai ( nors tai galima iš dalies ir motyvuoti), tačiau patys žaidimai pasirodė puikiai suplanuoti ir protingai parašyti. Taip pat, viskas buvo vaizduojama realistiškiau nei daugelyje dabartinių anime: jokių power of friendship or power of will. Gana niūriai ir pesimistiškai vaizduojama visuomenė. Kiekvienas sprendimas priimamas logiškai viską apmąsčius, o vienintelį kartą kai pagrindinis veikėjas pasikliovė sėkme, jam teko smarkiai nusvilti. Labai patiko blogietis - rūstus ir negailestis, net nesistengiama padaryti jį bent kiek mėgiamą, puikus atokvepis po kartoninių blogiečių, kuriem štampuojami pastaruoju metu.

Comment

Working...