Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Labai patiko šis anime ir vertimas manau buvo geras (žiūrėjau lietuviškais titrais). Piešimas - gražus, ypač ,man kažkodėl, akys pagrindinių veikėjų patiko . Ir visas siužetas toks išmėtytas ir tie dialogai man netrukdė tiesiog reikėjo šiek tiek atidžiau žiūrėti ir viską galima buvo suprasti . Kol kas duočiau 5/5, bet dar liko du filmai pažiūrėti ir balai gali keistis. Tikėkimės taip nebus .
nežinau kaip pražiopsojau šia temą kara no kyokai vienas geriausių mano matytų anime grafika nuostabi, viskas pateikta be galo realistiškai ir detaliai, OSTas priderintas prie filmų temos, istorija nekvaila ir įtraukianti (tiek laiko tenka laukt iki kitos dalies, bet verta) labai geras darbas
Gana gražus kūrinėlis su smagiu piešimu. Patiko istorija, patiko siužetas, be to puikiai atskleisti veikėjai, o tai jau gana didelis pliusas. Trumpai tariant tikrai vertas dėmesio anime.
Geras anime ,bet 6 dalis mane siektiek nuvyle pasijutai lyg ziureciau koki Hari Poteri,bet ji nebluvo bloga.Man labiausiai patiko 5.
P.s kada bus 7?Labai laukiu
Baigiau 7ta dali zet tai super.Neskaitant 6tos dalies(tarpkitko skaiciau nete,kad knygoj geriau isejus ta dalis,tik anime biski nepavyko,bet vistiek sese broli ismyli,tai nzn kiek geriau gali but knygoj...) viskas ziauriai patiko.Ypac gera 5ta dalis ir,zinoma,7ta.Tik pradzioj biski buvau primirses,nes likusias 6 pries gera menesi zejau,bet kai viska prisiminiau tai tiesiog jega.Nu tikrai nezinau,ka cia daugiau pasakyt,ai dar zinoma piesimas labai patiko,tikrai geri action sequences ir dar aisku labai stiprus veikejai.Nu vnz,tikrai labai saunus anime isejo,o ne koks Elfen Lied,kur ziaurumas del ziaurumo ir su 0 minties.
Pagaliau sulaukiau kol pasibaigs. Kenčiantiems - dangus.
Jo, tik japonai sugeba daryti tokias žiaurias melodramas..... Realiai labai patiko tik penktas filmas, po kurio šeštas žiūrėjosi nykiai. Septintą sugadino moralas. Negaliu sutikti su tokia ideologija. Ir kokia buvo visa to prasmė? Vis tiek baigėsi taip ir kaip ir turėjo baigtis. Be abejonės KnK yra vertas dėmesio. Prabangus piešimas, puiki muzika, niūri ir lietinga atmosfera, painus siužetas, įdomūs personažai.... Va žiaurumas man įspūdžio nepadarė. Kartais gal truputi ir persistengdavo su gore elementais. Rašau stiprų 8.
Kazkaip gal ir noreciau prie kazko prisikabinti, bet kad nelabai randu prie ko. Viskas labai patiko:
gerai isvystiti veikejai,
SUPER piesimas, tikriausiai vienas geriausiu koki esu mates (taip esu mates Byousoku 5 Centimeter),
muzika tai po gi labai i tema, gal labai nesuzavejo, bet idialai tiko siam animei,
idomi ir itraukianti istorija, gore elementai ,filosofija, drama ir romance (kas man butina),siurpi ir slegianti atmosfera, siame kurinelyje buvo visko ir visa tai tobulai ipaisyta.
Pasibaige taip gana paprastai, bet man patinka tokios pabaigos, tik gal galejo siek tiekj ausmingesne padaryti kazkaip, net nzn.
idomiausi filmai man asmeniskai tai trecias ir penktas. Sestas is pradziu kazkaip ne i tema pasirode, bet po to isivaziavo, gerai, kas nebuvo pats ilgiausias. O stai septintas filmas siek tiek istemptas pasirode.
Kažkaip mintis, kad čia kaip ir Tsukihime padermė, kilo po to, kai pamačiau sceną ant stogo, kai mergina besišvaistanti peiliu regėjo visas tas žymes ant "dvasių".
cia yra tas pats pasaulis kaip tsukihime.. (ir netgi galima surasti siek tiek rysio su fate stay night) Sensei davusi Shiki akinius kurie blokuoja Mystic eyes of death perception tsukihime yra Aoko Aozaki.. netgi uzsimenama kad ji juos pavoge is sesers vardu Toko (naturalu kad Aozaki).. netgi vardai tokie patys veikeju su mystic eys of death perception..
atrodo panasiai tos Aozaki seserys:
tiesa anime tshukihime nera toks geras kaip visual novele
o siaip Kara no Kyoukai anime patiko.. tiesa kartais buvo vietu kai pilste per daug is tuscio i kiaura.. jau geriau tada fan service.
is technines puses: garsas, piesimas ir pan labai ispudingi.
I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.
Neseniai baigiau žiūrėt ir tikrai nenusivyliau... Vertinimas 5/5, nes viskas sukurta tobulai, veikėjai, siužetas ir t.t. Ypač patiko tie filmai po 2h, o 5-tasis... du kartus žiūrėjau nes ten taip viskas gražiai sudėliota, kovų scenos mane pritrenkė {kai pamačiau, kad "nužudė" mėgstamą veikėją} bet taip ir nepaaiškino kaip ten su to vaikinuko {raudonais plaukais} meile Šikei... O po filmo dar ir endingo muzika gražiausia nuskambėjo Anime be priekaištų ~ naujas fav.
Tai tikriausiai geriausias anime kurį mačiau per pastaruosius 2 metus. Senai bežiūrėdamas anime jaučiau tokią palaimą, paskutinis kartas buvo tikriausiai, kai žiūrėjau Neon Genesis Evangelion. Šiaip anime tikrai sudėtingas, visokiausių filosofijų ir psichologijų mišrainė, kartais tekdavo tą pačią vietą žiūrėti ir skaityti titrus, net po kelis kartus, kad suprasčiau, panašiai kaip ir Serial Experiments Lain. Animacija, tikriausiai geriausia, kokia tik esu matęs, background'ai atrodo, kaip iš vizualinių novelių. Vieninteliai minusai yra tai, kad anime per trumpas ir tai, kad per mažai laiko yra skiriama
Spoileris:
Mikiya ir Azaka santykiams, man ten labai įdomu pasidarė, kaip ten viskas susiklostys...
10/10 MUST SEE! Tie kas mėgsta gerus anime tikrai turi pamatyti ir šį
Comment