Abenobashi Mahou Shoutengai (2002)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • izmaelis

Žinau, kad pirmiau nei comedy Trigun yra action anime, bet būtent tokio pobūdžio komedijos man patinka. Na, dar pirmasis Furi Kuri epizodas buvo fun. Toliau jau nebesupratau kas kame.

Comment

• Killerbee
      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
      • 2910

Autorius izmaelis
      Žinau, kad pirmiau nei comedy Trigun yra action anime, bet būtent tokio pobūdžio komedijos man patinka. Na, dar pirmasis Furi Kuri epizodas buvo fun. Toliau jau nebesupratau kas kame.
      Trigun man kėlė daugiau gailesti nei juoką. O per furi kuri pasijuokti nelabai spėsi...briedo srautas per didelis.

Comment

• Viktoras
        Rimtas forumo narys

• 2008 03 17
        • 190

CHM... baigiau ziureti...

chm... parodija... nerealiai puiki, net ziuzetas yra, bet per daug visko isjuokia ir prigrusta, kad speciau pasimegauti viskuo kaip reikiant. Bet tikrai juokiausi, neslepsiu!

Visgi 4, kad tokia viso ko misraine...

Comment

• slicKrox
          Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
          • 2161

Autorius izmaelis
          Bet gi ir daug tu komedijų matęs, neveltui tau nė viena nepatinka. O Trigun iki komedijos, kaip man iki marso. Viena iš kada nors sukurtų riškesnių parodijų kokių tik teko matyti, būtina kiekvienam pamatyti, nors išprusimo labui. Be to ne tik humoras ir parodija šiame anime nuostabūs, bet ir savotiškai persipynęs fantasy-fantastikos pasaulis ir sužetas labai įtraukia.
          Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-05-15, 00:56.

Comment

• YoSaShi
            L.A.V

• 2009 11 08
            • 91

Vos baigiau ziureti ji. Nezinau kodel bet man jis nelabai patiko. Nors ir parodija kitu anime bet nieko ypatingo nepamaciau. Esu mates ir geresniu.
            Bleach lietuviškai (sample)
            07-ghost AMV
            Lietuviškai įgarsinti anime --->L.A.V<---

Comment

• Killerbee
              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
              • 2910

Autorius YoSaShi
              Vos baigiau ziureti ji. Nezinau kodel bet man jis nelabai patiko. Nors ir parodija kitu anime bet nieko ypatingo nepamaciau. Esu mates ir geresniu.
              Nėra geresnės parodijos ir tai yra faktas. Parodijuoja toli gražu ne tik anime. Reikia pažinoti ir didžiuosius holivudo praeities hitus. Ir šeip ne atskiros detalės šį anime padaro tokį gerą, o jų visuma.

Comment

• Zipedlife
                Did You Know That:

• 2008 12 09
                • 42

Magical Shopping Arcade Abenobashi, tikrai keistas daiktas ziurint is sono, bet nutariau suziuret visa ir va kas gavosi...
                Buvau pasiruoses pamatyti kazka padriko, bet nesitikejau kad tai bus taip LABAI padrika. Veikejam iskeliamas lengvas tikslas ir siekiant jo kisamas visokios parodijos is zinomu ar maziau zinomo filmu ar anime. Maza to visus episodus bandoma sujunkti kazkokia bendra mintimi ar siuzetu ir tai tiesiog susprogdino mano galva...
                Man komedijos juokingos buna kokius buna penkis episodus po to viskas tampa vidutiniska ar leksta. Ir tik dvi komedijos/parodijos sugebejo mane itraukti nuo pradziu ligi galo tai Ouran High School Host Club ir SITAS Gainax kurinys. SItas anime tiesiog negali atsibosti ji beziurint kiekvienas epsiodas vis kitos parodijos vis kitos naujos ir pries tai nenaudotos. Tai mane uzkabino ir galiu pasakyti kad tai viena is geriausiu komediju, bet aisku negeriausia nes Host club'as geresnis daiktas.
                Na man juokingiausia viena buvo su Bruce Lee ir tais "garsus isgaunanciais drabuziais"... Freaking mind blowing... Kas linksmiausia kad visi juokai "seremi" is eiles kartais be ivykiu sekos tai gali atsipalaiduoti ir juoktis ir negalvoti apie kazkoky siuzeta.
                Bet vis del to siuzetas mane tai knockout'inoi per smarkiai. Nieko nesuptatau pabaigoje nesupratau kas kieno anukas o kas kieno sunus ir kaip tai susija su pagrindiniu viekeju ir jo drauguzia. Tas nesusijes makalas parodijos dalis tikriausiai, o tai jau atlestina.
                Piesimas man patiko, veikeju charackteriu bruozai taip pat. 9/10
                Taigi gali man kas nors atsakyki i kelis klausimukus..?
                Spoileris:
                Kad Sasshi sugejo grizti i realybe kur Arumi senelis nebuvo mires?
                Kodel ant galo iskvieciamas senis melynais plaukais ir jis panardina Sasshi i vandeni pranesa kazka panasau "O kaip keista jo - tikroji tapatybe Minister of ...", ka jis tuo nori pasakyti?

Comment

• Mendeks
                  Rimtas forumo narys
                  • 2008 01 21
                  • 117

Išpradžių kažkaip nesusivedė bet paskui tai patiko anime Nuotaiką tikrai pakėlė

Comment

• SataNa
                    Mind Zone

• 2008 02 15
                    • 600

wooh.. Anime, kuris savo šyzovumu ir savitu humoru žavėjo. Žiūrėdamas jį maniau, kad ištirps smegenys. Ir vis dėl to paliko gerų įspūdžių, ypač kai buvo įkištos į visą šią makalinę filmų, laikų parodijos. Nors ir sėdėjau žiūrėdamas pastoviai su mintim "wtf" "wtf" "wtf" ir tom pačiom akimirkom plyšinėjau iš juoko.

ir patyriau tokį jausmą
                    Na, apibendrinus, tai dėl pertekliaus to kas pavaizduota paveiksliuke, makalinės. Vertinau 7/10.
                    Kartoškė

Comment

• ciombiukas
                      Forumo maniakas

• 2009 09 18
                      • 463

Nežinau, kažkaip keistai man jis susiužiūrėjo, tikrai buvo iš ko pasijuokti, pasityčiojo beveik iš visko, bet jis man nelabai patiko, kažko trūko, o gal buvo per daug. Piešimas vietomis tikrai geras, bet vietomis ir visiškas crap, istorija absoliučiai random, net negali pasakyti ar ji buvo gera ar ne.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                        • 2910

Autorius ciombiukas
                        Nežinau, kažkaip keistai man jis susiužiūrėjo, tikrai buvo iš ko pasijuokti, pasityčiojo beveik iš visko, bet jis man nelabai patiko, kažko trūko, o gal buvo per daug. Piešimas vietomis tikrai geras, bet vietomis ir visiškas crap, istorija absoliučiai random, net negali pasakyti ar ji buvo gera ar ne.
                        Piešimas visada yra geras, tiesiog keičiamas pagal situacija, t.y. pagal parodijuojamus kūrinius. Pati istorija yra puiki, tik čia toks anime, kad reikia ne tik juoktis, bet ir pajausti....

Comment

• Bardakas
                          Žmogus Ne

• 2005 09 22
                          • 1462

Autorius Killerbee
                          Piešimas visada yra geras, tiesiog keičiamas pagal situacija, t.y. pagal parodijuojamus kūrinius. Pati istorija yra puiki, tik čia toks anime, kad reikia ne tik juoktis, bet ir pajausti....
                          Ale tu tai pastebėjau įsivažiavai kiekvieną savo aprašytą anime ginti pastaruoju metu ;]
                          Maybe on Earth, Maybe in the Future
                          sigpic
                          Kurokawa idėjinis lyderis
                          Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                            • 2910

Autorius Bardakas
                            Ale tu tai pastebėjau įsivažiavai kiekvieną savo aprašytą anime ginti pastaruoju metu ;]
                            Ale ir pastabumas tavo..... Aš visada gyniau, ginu ir ginsiu to nusipelniusius anime.

Comment

Working...