Escaflowne: The Movie

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • RaiDex
    Naujokas

• 2007 05 18
    • 26

Informacija
    Tipas: Filmas
    Epizodai: 1
    Būsena: Pabaigtas
    Metai: Birželio 24, 2000
    Prodiuseriai: Sunrise Studios
    Žanras: Shoujo, Sci-Fi, Romance, Mecha, Fantasy, Drama, Adventure
    Trukmė: 1 val. 35 min.
    Reitingas: PG-13 - paaugliai 13 metu arba vyresniems

Hitomi Kanzaki yra labai prislėgtos nuotaikos, tad tenori užmigti ir išnykti. Jos kančios iškviečia valdovą Folkeną, kuris nusiunčia ją į Gajos planetą. Gajos planetos gyventojai tiki, kad ji yra Sparnuotoji Deivė, kuri gali iškviesti legendinius Drakono Šarvus, Eskaflonę. Gajos planetoje, Karalius Vanas - vienintelis, išgyvenęs Baltojo Drakono Klano tragediją, - taip pat prislėgtos nuotaikos. Prisiekdamas, kad atkeršys Juodojo Drakono Klanui už jo karalystės sunaikinimą, jis pasiruošęs atiduoti gyvybę už tai. Dabar, kai Sparnuotoji Deivė pagaliau pasirodė, Gajos pasaulio likimas priklauso nuo jos. Ji turi nuspręsti ar Eskaflonė ves Gają į taiką, ar į visišką žlugimą.

Eskaflonė - tai filmas, padarytas iš TV serijų.Gražesnis akiai piešimas bei išties pasikeitusi istorija dar kartą kviečia žiūrėti šį nuostabų filmą po TV serijų. Nors filmas, mano nuomone, geresnis už TV serijas dėl gyvesnės aplinkos, gražesnio piešimo, vis tiek verta pamatyti ir jas. Ką gąsdina Mecha žanras, tai nesijaudinkite, jo filme yra išties labai mažai, o ir šiaip šitos Mechos ne kokios „skarbonkės“, kaip dažnai matome kituose anime.
    15
    5
    6.67%
    1
    4
    66.67%
    10
    3
    26.67%
    4
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
    • 2910

Šeip tai movie už tv geresnis tik piešimu.

Comment

• RaiDex
      Naujokas

• 2007 05 18
      • 26

Na man TV serijose ta romantika per daug bade akis,per daug istempta buvo.Na apskritai tai TV serijos su filmu man nors yra beveik tas pas,tik filmo piesimas zymiai geresnis.

Comment

• Nemu
        d(-.-)b

• 2007 12 22
        • 110

sudominot sudominot reiks kada paziuret
        you are dead.
        MDL

Comment

• Killerbee
          Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
          • 2910

Autorius RaiDex
          Na man TV serijose ta romantika per daug bade akis,per daug istempta buvo.Na apskritai tai TV serijos su filmu man nors yra beveik tas pas,tik filmo piesimas zymiai geresnis.
          Ne ištempta o normaliai išplėtota. Ir filmas nėra tas pats. Personažai charakteriai pasikeitė. Filmas man yra tik serialo priedas. Kaip stand alone anime nėra labai vertingas.

Comment

• Kleopso
            Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
            • 208

Nepatiko man šitas filmas. Tik piešimas neblogas buvo. O didžiausias minusas, tai kad su ta romantika (ir ne tik) nugi labai jau buvo paskubėta. Niekaip manęs neįtikino, nes vieną minutę nė žiūrėt atrodo negali, o kitą jau... Viso filmo metu jautėsi kažkoks skubotumas kuo daugiau aprėpti ir sukišti į tą pusantros val. Stipriai patartina prieš tai peržiūrėti tv, nes bent jau aš po šito jų tikrai nežiūrėsiu.

Comment

• Izzo
              one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
              • 1530

Nemačiau tv serijų, tik va filmą paveizėjau ir iš tiesų, nors ir nemačius tv, stipriai jaučiasi, kad vietomis labai pergreit viskas vyksta. Šiaip pats fimas galiu sakyt patiko. Patiko piešimas, veiksmas, žiaurumas kiek jo ten jau buvo. Gaila siužetas kiek silpnas ir gan kvailas, pabaiga kiek sufeilinta, ten kur ponas šarvuotas šuo su durklu ateina ir visą atmosferą sugadina. Nors tokio pobūdžio animui labai daug kažko siužete gal ir nereikia. Pakanka fentazy pasaulio, veiksmo ir didelių mechų, kurios čia gal net labiausiai sužavėjo. Labai patiko ta mintis, kad norėdamas valdyt tą mechą jis savo kraujo turėjo duot, tad gaunas lyg ir už didelę galią turi kažką duot nuo savęs. Žodžiu duodu 4/5, bet 7 iš 10.
              SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Red_Elf
                pandų karai :D

• 2009 05 07
                • 1112

visai nieko, bet iki šedevro toli, kaip iki mėnulio

Comment

Working...