Soul Eater
Collapse
X
-
Comment
-
Ilgai žiūrėjau SE, paskui padariau kokių 3 savaičių pertrauką, kol pasiryžau pabaigti žiūrėti. Iš pradžių anime atrodė neblogas, betSpoileris:kai ten baigėsi ta kova su Meduza ir prikišo naujų veikėjoSpoileris:kas galėjo žinoti, kad Dievui nugalėti, tereikia kumščio ir drąsos. Kurių galų anime vadinasi Soul Eater, jeigu tokiu pat vardu pasivadinęs veikėjas priplojamas prie žemės, o patį galingiausia bosą įveikia pati silpniausia mergiščia... Anime tūrėtų vadintis: "Maka Is A Hero" or something like dat...Comment
-
Comment
-
Pirmą seriją bandžiau apsiprast prie piešimo ir ypratau trenktas tas shinigami dievas be žodžių likau. jei nebūtų Black Star tai būtų buvę lb neydomu žiūrėt, kas be ko Death kid tikrai su savo simetrijos manija priversdavo kartais nusisukt nuo ekrano. Visai nieko anime, bet tikrai ne pats geriausias.Comment
-
tai va, reziumuoju - buvo galima tikėtis pabaigos tokios.. ne, ne tai kad buvo galima tikėtis, bet beveik be abejonių tai numaniau.
nepatiko. D ok ok, happy endas ir pan, na o bet tačiau labai jau lame pasidarė pabaigoj.
tikrai vistiek labai pliusuoju už piešimą, už kai kurias tikrai juokingas vietas, už nedidelę intrigą, už demonų dievą (dalinai)... bet iš esmės... nusivyliau. pabaiga sugadino viską ir tiek. antrą kartą nežiūrėčiau. tikrai.
Maka The Punisher!
hahaha, rofl. nu gal rimtai reiktų pervadint.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-10-22, 01:43.Comment
-
Nerealus anime.... Tos visos serijos taiip įkvėpdavo "kažkuo"
Labai linksmos serijos ;D tas Black Star man labiausiai įsiminė... nes labiausiai save "rodydavo" visiems xD
Dar įstrigo tas siužetas kaip Black Star įsidūrė su Soul [virtusiu dalgiu] ;DDD
Balai 10/5 ;D
Mano mėgstamiausias anime einantis po F.M.W.S.Comment
-
50% anime tikrai gerai susiziurejo... bet toliau pradejo atsibosti, tai kad visiskai nieko naujo neparodo, o i pabaiga jau rimtai nuobodu pasidare...Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
Comment