Soul Eater

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

• 2010 11 08
    • 1178

nepatiko, labai nuobodus, o piesimas is vis man ne prie sirdies. Dropinau po 5 ep...

Comment

• Lota :D
      Love and Peace~!

• 2010 02 17
      • 239

Ką tik baigiau žiūrėti Man patiko: istorija įdomi, gražus piešimas, faini veikėjai, gera muzika. Ko daugiau reikalauti? Tiesa, prireikė kelių serijų, kad mane įtrauktų, bet tikrai nesigailėjau vėliau. Dėl pabaigos... aš nė nežinojau, kad tai ne originali pabaiga. Tiesa, pagalvojau, kad istorija truputį pradėjo keistis nuo kažkurios vietos, bet negaliu pasakyti, kad buvo labai nuobodu. Man patiko. Taip patiko, kad dabar lekiu skaityti mangos

Comment

• diaxminde
        AD technician

• 2008 09 21
        • 303

Autorius Lota :D
        Ką tik baigiau žiūrėti Man patiko: istorija įdomi, gražus piešimas, faini veikėjai, gera muzika. Ko daugiau reikalauti? Tiesa, prireikė kelių serijų, kad mane įtrauktų, bet tikrai nesigailėjau vėliau. Dėl pabaigos... aš nė nežinojau, kad tai ne originali pabaiga. Tiesa, pagalvojau, kad istorija truputį pradėjo keistis nuo kažkurios vietos, bet negaliu pasakyti, kad buvo labai nuobodu. Man patiko. Taip patiko, kad dabar lekiu skaityti mangos
        Man taip tik pabaiga labiausiai patiko, daugiausia veiksmo buvo. Pagal savo žanrą, šis anime išpildė visus mano lūkesčius. Vertinčiau 9/10, bendrai. Nors kiekvieno skonio reikalas.

^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

Comment

• ciombiukas
          Forumo maniakas

• 2009 09 18
          • 463

Pagaliau pažiūrėjau ir tikrai didelio įspūdžio nepaliko. Šeip jei būčiau nežiūrėjęs paskutinės serijos tikrai būčiau davęs daug daugiau, bet jau tokia prasta, kad labai numušė reitingą. Visa istorija buvo gan idomi, daug veikėjų, daug veiksmo, šiek tiek komedijos neblogos, bet man jis kažkaip pasirodė pagadintas.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• daimonass
            Forumo vilkas

• 2008 12 08
            • 354

Autorius ciombiukas
            Pagaliau pažiūrėjau ir tikrai didelio įspūdžio nepaliko. Šeip jei būčiau nežiūrėjęs paskutinės serijos tikrai būčiau davęs daug daugiau, bet jau tokia prasta, kad labai numušė reitingą. Visa istorija buvo gan idomi, daug veikėjų, daug veiksmo, šiek tiek komedijos neblogos, bet man jis kažkaip pasirodė pagadintas.
            Supranti, pabaigoje kurejai ejo ne pagal manga, o kure jau savo sugalvota pabaiga.. del toks Š gavosi.
            Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass

One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537

Comment

• Kanda
              Rašytojas

• 2010 09 25
              • 236

Sedevras labai stilius, piesimas, istampymai, charakteriai, originalus pasaulis na viskas patiko XD Istorija taip pat uzkabinanti - aisku pritariu pries tai rasiusiam XD lievoka pabaiga - neuzbaigta kazkokia... , o manga tai iki siol skaitau ir laukiu nesulaukiu kito chapterio - patobulejo piesimas ( nes anksciau buvo ziaurokas XD ) ir prikolai astresni XDDD ir netycia uzmaciau, kad zadamas tesinys anime, bet gali buti, kad nesamone perskaiciau XDDD
              DA , tumblr :P

Comment

• pinokio
                友情

• 2008 11 16
                • 218

Autorius Kanda
                Sedevras labai stilius, piesimas, istampymai, charakteriai, originalus pasaulis na viskas patiko XD Istorija taip pat uzkabinanti - aisku pritariu pries tai rasiusiam XD lievoka pabaiga - neuzbaigta kazkokia... , o manga tai iki siol skaitau ir laukiu nesulaukiu kito chapterio - patobulejo piesimas ( nes anksciau buvo ziaurokas XD ) ir prikolai astresni XDDD ir netycia uzmaciau, kad zadamas tesinys anime, bet gali buti, kad nesamone perskaiciau XDDD
                Aš skaičiau, kad bus kuriamas Repeat Show:

Tikėkimės, kad su šiuo anime bus panašiai kaip ir su Fullmetal Alchemist

Comment

• Lota :D
                  Love and Peace~!

• 2010 02 17
                  • 239

Čia su tuo Repeat Show viskas truputį kitaip. Iš Vikipedijos:
                  "The series is being rebroadcast by TV Tokyo under the title Soul Eater: Repeat Show (ソウルイーター リピートショーSōru Ītā Ripīto Shō?) as of September 30, 2010, featuring new opening and closing themes"

Tai nebus naujas sezonas ar perdarymas. Manau, kad galime tikėtis kažko panašaus į tai, kas buvo su FMA, bet daug vėliau. Manga dar toli gražu nesibaigė ir nepanašu, kad artimiausiu metu baigsis. Kam daryti dar vieną animą su dar viena netikra pabaiga? Jau geriau palaukti metelius kitus. Soul Eater remake'as tikriausiai bus, bet tada, kai manga jau artės prie pabaigos arba bus pasibaigusi. Taip daug geriau

Comment

• Stigas
                    Narys

• 2008 01 21
                    • 54

Geras anime. Piesimas malonus akiai ir istorija visai nieko, nors pabaiga man nelabai suejo. Manau 8/10 duosiu

Comment

• Squalleh
                      .MØNSOON.

• 2009 01 12
                      • 1892

Repeat Show OP
                      Be Legendos naują OP'ą neapprovinsiu -__-" Kas per diskriminacija?

Comment

• Shaka
                        Dancing Samurai

• 2010 03 05
                        • 295

nu sakykit ka norit, bet as nesupratau sito anime visiskai... kazkoks... nezinau.... bandziau ziuret, bet pora seriju ir kantrybe truko.....^^U
                        ♪♫░▒▓♦►UNINSTALL◄♦▓▒░♫♪ ------> http://www.youtube.com/user/UNINSTALL404

Comment

• Mapicy
                          Morka iš prigimties

• 2009 11 26
                          • 138

Autorius Shaka
                          nu sakykit ka norit, bet as nesupratau sito anime visiskai... kazkoks... nezinau.... bandziau ziuret, bet pora seriju ir kantrybe truko.....^^U
                          Suprantama reikejo daugaiu epu perziuret
                          Man irgi ant pradziu ne viskas suejo po to normaliau jau bet i pabaiga tj visiska mistika ?!

Comment

• Miglaja
                            Cute potato ~

• 2007 12 16
                            • 551

Dieve, tik dabar susivokiau, kad dar vis neįvertinau savo vieno iš mėgstamiausių anime. Shame on me. Tai anime palikęs labai didelį įspūdį: nuo neįprasto piešimo iki visų nutrūktgalviškų nuotykių ir dar labiau ''nučiuožusių'' veikėjų Tikras adventure/comedy/action žanro pasididžiavimas.
                            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• MinaTo
                              Narys

• 2011 01 20
                              • 55

Siandien paziurejau tik 2 epizodus ... Kalbant apie piesima tai man kaskaip nelabai , bet jau pripratau xD ... Ar man vienai sis anime panasus i Naruto ir Bleach ? Bet kaip as tokiu anime fane tai man patinka xD ... Ivertinti kolkas negaliu , nes noriu paziureti kas toliau vyks

Comment

• wajietaus
                                Narys
                                • 2012 03 18
                                • 37

Paziurejau dar tik 9 serijas ir jau galiu mesti i savo megstamiausiu anime sarasa
                                Spoileris:
                                Spoileris:
                                Spoileris:
                                Spoileris:
                                Spoileris:
                                Spoileris:

Comment

Working...