nepatiko, labai nuobodus, o piesimas is vis man ne prie sirdies. Dropinau po 5 ep...
Soul Eater
Collapse
X
-
Ką tik baigiau žiūrėti Man patiko: istorija įdomi, gražus piešimas, faini veikėjai, gera muzika. Ko daugiau reikalauti? Tiesa, prireikė kelių serijų, kad mane įtrauktų, bet tikrai nesigailėjau vėliau. Dėl pabaigos... aš nė nežinojau, kad tai ne originali pabaiga. Tiesa, pagalvojau, kad istorija truputį pradėjo keistis nuo kažkurios vietos, bet negaliu pasakyti, kad buvo labai nuobodu. Man patiko. Taip patiko, kad dabar lekiu skaityti mangosComment
-
Ką tik baigiau žiūrėti Man patiko: istorija įdomi, gražus piešimas, faini veikėjai, gera muzika. Ko daugiau reikalauti? Tiesa, prireikė kelių serijų, kad mane įtrauktų, bet tikrai nesigailėjau vėliau. Dėl pabaigos... aš nė nežinojau, kad tai ne originali pabaiga. Tiesa, pagalvojau, kad istorija truputį pradėjo keistis nuo kažkurios vietos, bet negaliu pasakyti, kad buvo labai nuobodu. Man patiko. Taip patiko, kad dabar lekiu skaityti mangosComment
-
Pagaliau pažiūrėjau ir tikrai didelio įspūdžio nepaliko. Šeip jei būčiau nežiūrėjęs paskutinės serijos tikrai būčiau davęs daug daugiau, bet jau tokia prasta, kad labai numušė reitingą. Visa istorija buvo gan idomi, daug veikėjų, daug veiksmo, šiek tiek komedijos neblogos, bet man jis kažkaip pasirodė pagadintas.Comment
-
Pagaliau pažiūrėjau ir tikrai didelio įspūdžio nepaliko. Šeip jei būčiau nežiūrėjęs paskutinės serijos tikrai būčiau davęs daug daugiau, bet jau tokia prasta, kad labai numušė reitingą. Visa istorija buvo gan idomi, daug veikėjų, daug veiksmo, šiek tiek komedijos neblogos, bet man jis kažkaip pasirodė pagadintas.Mano anime list'as: http://myanimelist.net/animelist/daimonass
One Piece V2 pack: http://www.linkomanija.net/details?173537
Comment
-
Sedevras labai stilius, piesimas, istampymai, charakteriai, originalus pasaulis na viskas patiko XD Istorija taip pat uzkabinanti - aisku pritariu pries tai rasiusiam XD lievoka pabaiga - neuzbaigta kazkokia... , o manga tai iki siol skaitau ir laukiu nesulaukiu kito chapterio - patobulejo piesimas ( nes anksciau buvo ziaurokas XD ) ir prikolai astresni XDDD ir netycia uzmaciau, kad zadamas tesinys anime, bet gali buti, kad nesamone perskaiciau XDDDComment
-
Sedevras labai stilius, piesimas, istampymai, charakteriai, originalus pasaulis na viskas patiko XD Istorija taip pat uzkabinanti - aisku pritariu pries tai rasiusiam XD lievoka pabaiga - neuzbaigta kazkokia... , o manga tai iki siol skaitau ir laukiu nesulaukiu kito chapterio - patobulejo piesimas ( nes anksciau buvo ziaurokas XD ) ir prikolai astresni XDDD ir netycia uzmaciau, kad zadamas tesinys anime, bet gali buti, kad nesamone perskaiciau XDDD
Tikėkimės, kad su šiuo anime bus panašiai kaip ir su Fullmetal AlchemistComment
-
Čia su tuo Repeat Show viskas truputį kitaip. Iš Vikipedijos:
"The series is being rebroadcast by TV Tokyo under the title Soul Eater: Repeat Show (ソウルイーター リピートショーSōru Ītā Ripīto Shō?) as of September 30, 2010, featuring new opening and closing themes"
Tai nebus naujas sezonas ar perdarymas. Manau, kad galime tikėtis kažko panašaus į tai, kas buvo su FMA, bet daug vėliau. Manga dar toli gražu nesibaigė ir nepanašu, kad artimiausiu metu baigsis. Kam daryti dar vieną animą su dar viena netikra pabaiga? Jau geriau palaukti metelius kitus. Soul Eater remake'as tikriausiai bus, bet tada, kai manga jau artės prie pabaigos arba bus pasibaigusi. Taip daug geriauComment
-
nu sakykit ka norit, bet as nesupratau sito anime visiskai... kazkoks... nezinau.... bandziau ziuret, bet pora seriju ir kantrybe truko.....^^UComment
-
Comment
-
Dieve, tik dabar susivokiau, kad dar vis neįvertinau savo vieno iš mėgstamiausių anime. Shame on me. Tai anime palikęs labai didelį įspūdį: nuo neįprasto piešimo iki visų nutrūktgalviškų nuotykių ir dar labiau ''nučiuožusių'' veikėjų Tikras adventure/comedy/action žanro pasididžiavimas.Comment
-
Siandien paziurejau tik 2 epizodus ... Kalbant apie piesima tai man kaskaip nelabai , bet jau pripratau xD ... Ar man vienai sis anime panasus i Naruto ir Bleach ? Bet kaip as tokiu anime fane tai man patinka xD ... Ivertinti kolkas negaliu , nes noriu paziureti kas toliau vyksComment
Comment