Azumanga Daioh

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Xenon
    Naujokas
    • 2010 04 15
    • 18

Mano nuomone - visiška tuštybių mugė sielos ubagams. Niekad nesupratau jo populiarumo priežasties ir suprast net nenoriu. Nenuostabu kad anime ir toliau sėkmingai degraduoja su šitokiais pavyzdžiais.

Comment

• amidau
      ☣☠☣

• 2007 04 25
      • 1384

Autorius Xenon
      Mano nuomone - visiška tuštybių mugė sielos ubagams. Niekad nesupratau jo populiarumo priežasties ir suprast net nenoriu. Nenuostabu kad anime ir toliau sėkmingai degraduoja su šitokiais pavyzdžiais.
      Labai skambiais žodžiais švaistaisi -_-
      Čia yra labai subtilaus humoro anime, ne kiekvienam jį mėgti ir suprast...
      O tas "degradavimas" tai galėtų išties taip vykti, kaip tu sakai, tada tokių unikalių komedijų daugiau būtu... o dabar badas šioje srityje -_-

Comment

• Aramis

Autorius amidau
        O tas "degradavimas" tai galėtų išties taip vykti, kaip tu sakai, tada tokių unikalių komedijų daugiau būtu... o dabar badas šioje srityje -_-
        Amidau, radai į ką kreipti dėmesį

Nors unikalumo nereikia man, kažkaip anime nesužavėjo. Gal kai suaugsiu

Nors ir nemanau, kad tai tuštybės mugė, tačiau kažko jam pritrūko, kad baigčiau žiūrėti...

Comment

• amidau
          ☣☠☣

• 2007 04 25
          • 1384

Autorius Aramis
          Amidau, radai į ką kreipti dėmesį

Nors unikalumo nereikia man, kažkaip anime nesužavėjo. Gal kai suaugsiu

Nors ir nemanau, kad tai tuštybės mugė, tačiau kažko jam pritrūko, kad baigčiau žiūrėti...
          Žinau aš tave, tau pritrūko, ašarų, papų, pantsų, meilių seilių ir visokio kito bėso, kurio čia labai džiaugiuosi nėra
          Nors ką tu čia supranti, juk dar jaunas esi...

Comment

• ewlds
            hard to understand
            • 2009 02 14
            • 120

Autorius amidau
            x 1000
            ^_^

Comment

• Aramis

Autorius amidau
              Žinau aš tave, tau pritrūko, ašarų, papų, pantsų, meilių seilių ir visokio kito bėso, kurio čia labai džiaugiuosi nėra
              Senolis prabilo

Meilė anime svarbiausia, nesvarbu ar banaliai pateikiama, ar ne, bet tai suteikia tikroviškumo

Aš jo neatmetu, įdėjau prie plan to watch kategoriją, gal priaugsiu kada, kai jau meilės seilės nerūpės

Comment

• Killerbee
                Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                • 2910

Autorius amidau
                O tai jau aš tada koks? Per senas? Šeip aišku nuomonės pas žmogų su fašistiniu atspalviu, bet su ja negaliu nesutikt.

Comment

• agne1992
                  Narys

• 2009 10 20
                  • 39

na pažiūrėjau vieną kažkokią seriją netyčia radau atsitiktinai tai ten tooks topas buvo juokiausi negyvai ir net tie kurie nežiūri anime ilgai juokės XD

Comment

• Gvauz
                    Naras
                    • 2006 11 18
                    • 271

neveikiau ir mečiau po 19ep... toks nuobodus, nieko juokingo, visi tokie neįdomūs ir išvis nepamenu nieko kas ten vyko. 5/10

Comment

• SataNa
                      Mind Zone

• 2008 02 15
                      • 600

Kaip aš jį patvėriau žiūrėti, kai dabar pagalvoju. Aj jo, iššūkis. Anime tikrai nepasižymėjo man asmeniškai kažkuom ypatingu humoru, ale subtilybėm ir blabla... Bet paėmiau šį anime žiūrėti kaip iššūkį, ką ir supratau po kelių serijų, kai traukuliai jau prasidėjo.

traukuliai is not a joke
                      Ir dar jo iškilęs, neaišku dėl ko populiarumas stūmėjo baigt žiūrėt jį visą(gal amv hell kaltas). Buvo sunku jį žiūrėt, bet ir buvo verta vien dėl tos minties, kad po jo lygaus priešininko neberasiu, kuris galėtų dar šitaip mane kankinti apart Lucky Star - žiūrėsiu jį tikriausiai kai busiu visiškoj depresijoj. Na, bet atsižvelgiant į anime ta puse, bandant suprast idėją, kurią norėjo pavaizduoti, tai ganėtinai net patiko, bet vistiek... Traukuliai...
                      Duodu 4/5 vien tik už "smagų" potyrį žiūrint jį
                      Kartoškė

Comment

Working...