Menulio jureve -tai animas pasiekes aukciausia bukumo virsune. 1. ne daugiau.
Sailor Moon
Collapse
X
-
Na...ziauriai mergaitiskas...feee...nesamoneee....bet man patinka uztat sailor moon abridged xDDD beto sitas anime toks uztemtas kad net bloga daros...ziurejau tik pirma sezonaImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
pažiūri pradžią ir pabaigą ir jau viskas aišku...
daviau net 2/5. vien dėl to, kad mane patraukė prie anime, kai buvau vos keturių.XD [visą istoriją jau rašiau skiltyje 'apie save', nenoriu kartotis.] ir už tai, kad tai buvo mano pirmas fanart'as [to paties amžiaus]. ir viskas. iki ketvirtos klasės dar patiko man jos, po to vėl pasižiūrėjau per lietuvišką kanalą ir baigėsi mano SM fanizmas.XD
dabar... gal prisiversčiau bent OP pažiūrėti...XD👍 1Comment
-
kai buvau lb lb maza, is kzkur mama traukdavo skyneles spalvinimo (jauciu pirkdavo http://www.animezona.net/forum/images/icons/icon19.gif) ir va jos buvo butent SM, uoj kp tada patiko... Kol seriju keliu nepamaciau......Comment
-
Baisiausias iki siol mano matytas anime. Maciau didziaja dali seriju ir galiu drasiai teigt, kad anime monotonishkas, beveik visishkai neidomus ir ganetinai kvailas. Si anime gali ziureti tik mazu mergaiciu auditorija. Skyriau apskrita dvejeta. Tfu ant tokio anime.
Papildymas: dar atsimenu, kad anime begant serijoms daresi vis lievesnis. lieviausios serijos buvo su tuo baltu arkliu su sparnais ir ragu ant galvos. tu seriju net neziurejau, nes buvo pernelyg neydomu. Ir ant pabaigos dar atsirado tas sudas "chibi chibi", tai ishvis jau nervai nelaike, negalejau ziuret nes vien ta snargle chibi uz***davo tiek kiek neuz***davo visos jureives per visa anime kartu sudejus. net arklys su ragu tiek neuzknisdavo. baisiausia kai toki suda i anime ikisha. blogiausias dalykas.Comment
-
Klasika nemirsta,geriausias Trečiasis sezonas: Sailor Moon S ,) bet visvien sis anime tragiskas.Paskutinis pakeitimas nuo KoBalt; 2008-09-13, 15:26.Comment
-
Anksciau daug kam jis patiko,bet dabar labiau megstami daugiau veiksmo turintys anime o tas kas jo nemate anksciau kai jis dar buvo populiarus,mano kad jis jiems tiesiog koktus.man ju gaila tai labai grazus anime nes cia nera nei kokiu nors istisu mustyniu ar zudiniu.tiesiog labai daug grazios prasmesComment
-
Oi kaip megau sita anime kai man buvo kokie 5 metai. Visa laika ziuredavau. O dabar tai.... Numirt is nuobodulio galima. Vaikam iki kokiu 10 metu gal ir pasirodys nerealus, bet vyresniems tai tik laiko svaistymas. 4/5 vien uz tai kad anksciau ji ziuredavausigpicComment
-
Comment
Comment