Sailor Moon

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Sekirei
    Rimtas forumo narys

• 2009 04 23
    • 170

10 balu
    uz tai kad mano pirmasis, nors ir kaip girlish jis dabar atrodytu , juk tada man patiko, ir iki siol patinka xDD

Comment

• Mealxnea
      Narys
      • 2009 06 16
      • 33

gal kaj mazesnea truputy ziuredawau bet kazkiek pritariu pokemonaj gal net geriau;D
      sigpicDon't be mad because of that..

Comment

• Nismo
        Narys
        • 2008 10 24
        • 90

Anime nevertas ziurejimo totali nesamone

Comment

• SataNa
          Mind Zone

• 2008 02 15
          • 600

vertinkint objektyviai. Atsižvelkyt į tai, kokiems žiūrovams jis buvo kurtas.
          Kartoškė

Comment

• Meduteja
            Narys

• 2009 03 29
            • 35

As kazkada kai maza buvau ziuredavau.Ligtais per LNK rodydavo.Bet paskui nustojau ziuret nes tuo paciu metu per TV3 Rodydavo simpsonus.Man Sailor Moon dabar nelabai patinka .Bet jis buvo vienas is pirmu mano matytu anime
            Brolis tyciodavos is manes , kad as ji ziuriu ir sakydavo ne "menulio jureive" o "Menulio jagaine"

Comment

• karosas
              Narys
              • 2008 02 28
              • 95

Tokios nesamones nesu daugiau kitur mates Tiesiog nekenciu nekenciu sito anime
              Net ziurint objektyviai vistiek jis man atrodo slmastas nes visos serijos faktiskai vienodos .Babaisa is zmogaus istraukia veigrodi,kristala ar dar koki daikta po to ta babaisa nuzudo viena is jureiviu ir tai 100 seriju(nezinau koks skaicius ju yra)
              P.S nesuprantu as 69 zmoniu kurie dave balsavime 4-5balus
              http://myanimelist.net/animelist/Otaka

Comment

• usakou
                Rimtas forumo narys
                • 2009 04 19
                • 188

nebutina varyt,jeigu nepatinka...jauciu kai ziurejai tj ka zinau ;DD
                dbr primeti kazka ,kad tik maziem vaikam...man sitas anime klasika

Comment

• Sailor-Moon
                  Mėsininkė
                  • 2008 12 07
                  • 23

Autorius Futari
                  Jo, kone pirmasis anime. Atneses man dideli harassmenta is pazistamu. "Man patinka Anime"... ir visi tai issifruoja i "Man patinka Menulio Jureive". Vis delto kai kurie veikejai labai patiko.
                  Yo cia taj tiesa xD Man yrgi nuolat visi SailorMoon kaip visus anime prikisineja.. Ziauru xDD Einu shulej koridorium ir girdziu " ei, man irgi patinka sailormoon, as mazvaike, tuoj verksiu" ir pan.. Aj..
                  Lol, bet vistiek toks kawaii

Feed Me!

Adopted from Valenth

Comment

• Aramis

Autorius karosas
                    Yra tik tavo nuomonė ir neteisinga ar kaip čia suprasti tokį nenaudingą Post'ą?

Comment

• Sailor-Moon
                      Mėsininkė
                      • 2008 12 07
                      • 23

Autorius karosas
                      Net ziurint objektyviai vistiek jis man atrodo slmastas nes visos serijos faktiskai vienodos .Babaisa is zmogaus istraukia veigrodi,kristala ar dar koki daikta po to ta babaisa nuzudo viena is jureiviu ir tai 100 seriju(nezinau koks skaicius ju yra)
                      Nuuu kad vienodos tj vienodos, bet uztaj kokiu dramu tuose sezono finaluose buna xD atsveria, juolab galima juk praleist ten koky 100 epu xD Nu tu vienodu. :rolleyes:

Ir cosplay'uj irgi tas pats... "Fuu sailormoon, buuu!" Bl xD Tokiu dar atsiranda..
                      :rolleyes: Ai nu bet visokiu yra ir visokiu reikia ^.^
                      Bet pradet kitiem ypirsinet savo nuomone ir nuteikinet pries sita anime tj tikrai ziauru...
                      Kiekvienas manau turetu bent kiek toleruot kito nuomone ^^ Nes tikrai, kad ir kaip visi dvestu del sito animo (tarp ju ir as xD) manau supranta, kad ir jis tikrai turi minusu, tokiu kaip scenarijaus kartojimasis.
                      Nu bet varyt irgi nereikia... pilna zmoniu jau parase maziausiai 2 priezastis kodel nes jis yra senas (gal todel neatitinka Jusu taip ispuoseleto siuolaikinio anime skonio :rolleyes, nes skirtas jauno amziaus vaikam ... Dar kad reikia vistiek rodyt pagarba kaip vienam is pirmuju .
                      Manau jis to nusipelne ^^ tiek daug zhmoniu y otakus ir pan. atvede..
                      Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-08-24, 19:06.

Feed Me!

Adopted from Valenth

Comment

• Airiz
                        מיד

• 2004 01 09
                        • 1657

Autorius karosas
                        O kiti nesupranta tavęs ir jiems vienodai šviečia.

Comment

• Sailor-Moon
                          Mėsininkė
                          • 2008 12 07
                          • 23

Tru.

Feed Me!

Adopted from Valenth

Comment

• Soulless
                            Naujokas

• 2009 06 18
                            • 25

Story line'as šlamštas! Piešimas neblogas , detalus ir gražus , na ir kas dar šita anime gelbėjo tai turbūt intrigos sezono gale. 3/5 iš esmės būčiau davus 2/5.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Soulless; 2009-10-18, 15:29.

Comment

• Sekirei
                              Rimtas forumo narys

• 2009 04 23
                              • 170

manau sailor-moonuj rejktu padekoti.. nes be jo lietuvoje butu kone per pus maziau anime fanu nei dabar. As pvz nuo menulio jureives viska ir pardejau.. suzinojau kad tai anime.. ir akd yra kitu animu ir t.t...

Comment

• Soulless
                                Naujokas

• 2009 06 18
                                • 25

Jeigu ne sailor-moon būtų per pus mažiau random fairytales fangirls - kittys.
                                Nesakau , reikia ir tokių , bet man asmeniškai po tokių vaizdinių reiškiasi paranojinė šizofrenija..

Comment

Working...