visi tik sakot "ziuredavau dbr nesamone...." well..as irgi ziuredawwau...dbr tik paziurineju AMV ,transformacijas..kajkurios tikrai dievazi geros o kartais taspats atsibodes ir tikraj nublanksta pries kitus anime..kai pradejau ziuret koky FMA,death note..tai sis man isviso sailormoon lievas beatrodo XD bet vistiek pagarba naoko del jo mano vaikyste tapo visaverte
Sailor Moon
Collapse
X
-
Kai buvau mazyte tai ziurejau per telika, bet ir tada man atsibodo. Veikeju prisiveise daug daugiau nei turetu ju ten buti, viskas ejo kone tas pats per ta pati. Tik praleisk dvi serijas ir veikeju drabuziau jau bus pasikete ir jau kazkokia jureive blogoj pusej kita geroj dar kazkokia bla zino is kur isdygo.Comment
-
Tai taip jus ir ziuredavot ta anime kad " bala zino kas", arba jus buvot per mazi kad tiesiog suprast. Ir i tai remiasi jusu teiginys kad SA sh*das? Nejuokinkit.Sailor Moon nera BLOGAS ANIME kaip jus cia bandot teigt be jokiu kazkokiu pagrindu bei maziau/daugiau suprantamu priezasciu KODEL JISAI BLOGAS? Jisai buvo taikomas tam tikrai auditorijai, kaip ir Visokie NARUTO, DEATH NOTE ir FM del kuriu svaigsta kiti. Pasakydamas kad shitie ANIME BLOGI ash atvaizduosiu Jus teigiancius kad Sailor Moon yra sh*das. Pakankamai daug darbo i ji buvo ideta, pakankamai daug idomiu prieshu (bosu ir mega -ultra - bosu kaip Galaxia ir pan., o ko verta buvo veidrodziu Karaliene...tiesiog anu laiku prisiminimai) ir OVA kurios bent 2 tikrai yra geros.
Gaila kad paskuj kartojo, bet tarp kartojamu seriju visada buvo seriju kuriu nebuvau mates, nes nespedavau paziuret.
Jyuokinga...jums pakisho grazesni "saldaini" kaip FMA ( tas pats popsas) ir visi kas anxciau ziurejo ir mego/nu gal nelabai mego pradejo pezet " ai ce shudas".
Keista girdeti tai ish zmoniu, kurie to anime mate keleta seriju arba buvo permazi suprast, o dabar biski paauge siaip sau pavaro protingus komentarus i saves kreipimoisi "Kodel man nepatiko?"
"O gi todel kad nifiga ash ten nesupratau?"
Bravo, ash tiesiog suzavetas....
P.S. cia pastebejimas i kaikuriu individu "pasimastymus"Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2009-06-09, 21:38.👍 5Comment
-
Bet juk dėl to jums nebūtina mažinti žmonėms reputaciją... Ok, šitą anime žiūrėdavau, kai buvau maža. Tuo metu jis man tikrai buvo super... Su klasiokėm bevažiuodamos tik ir pletkindavom, kaip fainai bus, kaip pagaliau prisėsim pažiūrėt... Žodžiu, tuo metu jis man labai patiko, nes tada dar buvau maža. Dabar tiesiog nebepatinka jis man dėl paprasčiausios priežasties - išaugau iš tokių anime.Comment
-
Comment
-
Airiz - tavo pamąstymas čia labai labai į temą.
Pats SM žiūrėjau gal pirmoj klasėj, o prieš kelis metus dar prisiminimui peržiūrėjau, tai galiu pasakyt, jog šis anime klasika. Tik, aišku, nelabai tinka publikai, kuriai daugiau nei kokių 14 metų (su išimtim, jog žiūrėjai SM vaikystėje, kaip aš). Imho padarius remeiką su penkiagubai mažiau serijų ir mažiau mergaitiško stuff`o, išeitų visai padorus produktas, kadangi 3-4-5 sezonų siužetai yra tikrai neblogi.👍 3Comment
-
Na cia tas pats kaip CandyCandy ( jisai irgi gana ilgas buvo), bet be tiek seriju SM butu kazkoks nepilnas - prieskas, kazko jam truktu, nes ten labai jau tema buvo ishvystyta, kuri savo shaknimis ne i viena serija "nukeliaudavo". Na bet nauja OVA butu visai nieko. PrisiminimuiComment
-
Reikėjo pasilikti, bo dabar net neprisimenu, ką ten parašiau. Gali būti, kad parašiau žodį š, bo dabar man sailor moon'as ir yra š. Man tikrai nėra svarbu, koks paišymas ir panašiai... Man istorija svarbiausia, o ji irgi man nelabai dabar patinka... Kai buvau maža, žiūrėdavau, o dabar ne, nes iš tokių princesių ir gražių suknelių išaugau.
Nu ok, man nesvarbu, noriu atgal savo reputacijos!Paskutinis pakeitimas nuo Luna-chan; 2009-06-09, 22:21.Comment
-
o man atrodo, kad neišaugai.
Postosuose tas pats per tą tą patį, ir jokių pagrindimų.
Pati sm viso nebežiurėjau, ir nebuvau/nesu jokia ten fanė - netraukia manęs, bet gerbiu jį.
Senas shoujo skirtas mažametėms ir svajoklėms,bet, kad skonis mūsų kitoks, tai nereiškia, kad jis yra š.Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-06-11, 17:34.👍 1Comment
-
Va TUO anime man ir yra lėvai. Tik kažkodėl kai parašiau, tai jum dar kažkokių pagrindimų reikia...Paskutinis pakeitimas nuo Luna-chan; 2009-06-09, 22:38.Comment
-
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
Comment