Zaion: I Wish You Were Here

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Katsu
    Hajimemashite



    • 2007 01 18
    • 192

    Zaion: I Wish You Were Here

    Zaion: I Wish You Were Here

    Wiki II AniNfo II ANN

    Režisierius: Yasuo Hasegawa
    Studija: Gonzo
    Žanrai: Drama, Romance, Science Fiction
    Tipas: OVA
    Epizodai: 4 (~ 28 min.)
    Išleidimo metai: 2001


    Žemėje išplito mirtinas virusas M34, kuris greitai tarpsta žmonių organizme bei genetiškai pakeičia ląsteles, paversdamas žmones mirtinai pavojingomis būtybėmis. Kovai su iškilusiu pavojumi sukuriamas specialus dalinys NOA, kurį sudaro kovotojai, kurių jų pačių organizme pilna nano-organizmų, sugebančių žmogaus išorę paversti vientisu ginklu: oda tampa tvirtais šarvais, o pats kovotojas įgauna didesnės jėgos. Atrodo, kad šių kovotojų sugebėjimų turėtų pakakti susidoroti su virusu užkrėstais subjektais, tačiau iškyla nenumatytų pasekmių...

    Visgi vyriausybė nebūtų vyriausybė, jei neturėtų papildomo plano: savo, ir iš dalies visos visuomenės, tikslams jie pasinaudoja mergaitės Ai galiomis, kuri gali savo psichinėmis galiomis sukurti projekcinį atvaizdą (gudriai skamba ^^), ir tokiu būdu sunaikinti viruso infektuotus kūnus. Tačiau mergaitė nėra koks dirbtinis tvarinys, kad galėtų panaudoti savo galias jai reikia motyvacijos, kuria ir tampa vienas iš NOA karių, Yuuji.

    Kaip tokios studijos, kaip Gonzo, kūrinėliui – iki pilno išpildymo labai daug trūksta. Kaip visados pradėsiu nuo man labiausiai rūpimo dalyko – siužeto. Potencialo jis turi labai daug, nepaisant to, kad viruso užvaldoma Žemė ir nėra labai originalus sumanymas. Ko jam trūksta? Natūralumo. Nes viskas labai dirbtinai atrodo. Iš dalies, įtaką tam daro ir piešimas, kuri vėlgi pagal metus atrodo labai blankiai. Čia kovose naudojamas ir 3-D animacija, ir tai galima pavadinti kūrėjų koziriu ir ganėtinai nenusisekusiu. Personažai emociškai nenatūralūs, ypač kas liečia Ai motyvaciją, bei Yuuji pergyvenimus dėl žuvusių bendražygių. Vienintelis dalykas, kas tikrai yra vietoje – tai muzika. Ji yra paprasta, bet veiksmo scenose skamba labai gerai.

    Tad gauname iš dalies biopunk (bent jau aš vartoju šį terminą, kai susiję su visokiais tyrimais, bei mutavimais), iš dalies supernatural, ir iš dalies action, anime. Į blogąją pusę nusveria siužetas, personažai, ir piešimas, o visą galutinį rezultatą iš dalies pagerina muzika. Sunku išlikti objektyviu. Asmeniškai man, šis anime tebuvo vidutiniškas bandymas, visai nebandantis prasibrauti aukčiau 3/5 įvertinimo, ir tai tik geriausiu atveju.
    10
    5
    40.00%
    4
    4
    40.00%
    4
    3
    20.00%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Katsu
    Hajimemashite



    • 2007 01 18
    • 192

    #2
    Jep, sorry, užtrukau su screenshot'ais... Na bent jau padariau tuos, kurie man patiko. Cheers!

    Comment

    • Youka
      bishoujo

      • 2006 01 30
      • 335

      #3
      Isties vidutiniskas. Turejau atsidaryti keleta screenshotu, kad prisiminciau, kame buvo reikalas.
      Sunku ivertinti ziurala, kuris jau po keliu savaiciu, jei neitrauktas i lista, uzsimirsta visiskai ir tik pavadinimas atrodo kazkur matytas.
      Apskritai, turbut dar niekada nemaciau simpatisko pasiligojusio ir super galiu turincio personazo, cia ne isimtis. Ar si mergaite nebuvo pasiligojusi..? Uz bandyma, uz i monstrus pasiverciancius zmones ir uz muzika parasiau per gera ivertinima - 3..

      Comment

      • arnoldass

        #4
        man jis kazkodel pasirode normalus ir uz muzika duociau 4,o taip visa kita nu neblogai ,bet galejo buti geriau,istiesu 3-D animacija siam animui buvo nenusisekusi siam faktui pritariu

        Comment

        • sandrapromised
          Narys

          • 2008 04 06
          • 80

          #5
          Nesusizavekit sito anime paveiksliukais cia pateiktais ir dvelkianciais 'mistika' - labai prastas kurinys banalus,neradau jokiu giliu minciu ir sakyciau "anime is reikalo" padarytas vos ne
          Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.

          Comment

          Working...