Mistiška misterija....beveik kalamabūras gavosi. Neprastas anime gavosi dvidešimtmečio paminėjimui. Panašus truputi į Higurashi No Naku Koro Ni, bet aukštesnio lygio. Čia "siaubas" ir įtampa sukeliama ne kraujo ir peilių pagalba o truputi subtiliau. Labai patiko berniukai ir jų draugystė. Na o į Miyako įsimylėjau nors ji visai ne mano skonio nei išvaizda nei charakteriu. Pabaiga aišku kukli gavosi, bet man tokios patinka.
Ghost Hound
Collapse
X
-
once i saw Makoto Ogami my life was changed XDDDD tobulesnio character turbut nesuraschiau XD o shiaip prisimenu viena vieta kai rankomis veida uzhsidengiau ish siaubo XD visgi mano nuomone tokio siuzheto ir zhanro animui toksai~ pieshimas nelb pritinka :3Comment
-
pirmasis žiurėtas tokio žanro anime nu ir ka galiu pasakyt visai patiko tik vat pabaiga nelabai toks happy end gavosi tad 4/5Comment
-
Ką tik baigiau žiūrėt. Išties neeilinis anime, ypač kai kažkada domėjausi tais visais OBE, tik pritariu, kad pabaiga kaip medus su cukrumi. Nors happy end netrukdytų, bet čia jau tikrai viskas per daug sweet. Bendras vaizdas visvien neblogas, ypač man patiko gana dinamiškas piešimas (ypač patiko), plius soundrackas lipo animui puikiai. Šiaip 4/5, bet verta pažiūrėt.**čia matote labai gražų paveiksliuką, kuris dedamas, kad parodyčiau, kokia ale aš faina. Šis paveiksliukas antiek šaunus, kad sapnuosis Jums naktį.**Comment
-
Panašus į higurashi no koro ni, bet čia kiek įdomesnis, man šito anime erdvė pasirodė kiek atviresnė, visa istorija yra įdomiai perteikta, man patiko tos jų "Transformacijos" ir apskritai kalbant, sužiūrėjau vienu prisėdimu. Nors ir gan seniai jį mačiau. Patariu visiems, kurie nėra dar jo matę- pažiūrėti.Comment
Comment