Vat paziurejau ir as... Istorija nieko gero neparode, taciau kovu ir akrobatikos scenos patiko, dar vienas dalykas pradziugino, jog nebuvo super power, as kazkaip galvojau, jog gale turetu ivykt kazkas stebuklingo, laimeje, mano nuojauta buvo klaidinga. vertinimas butu 7/10, nors ir paspaudziau kitaip
Sword of the Stranger
Collapse
X
-
-
5/5! Labai maloniai susižiūrėjo, pabaigus žiūrėti anime buvau kažkaip gerai nuteiktas, ir po tokios pabaigos galima eiti miegoti su šypsenaŽiūrim į avatarą!Comment
-
Anime, kuri paziurejus dar ilgai neiseina is galvos. Sugebejo pavergti. Nors storyline ir nebuvo tobulas, bet nebuvo ir blogas. Piesimu ir kovomis tik grozetis ir grozetis . 10/10Comment
-
Nuosirdziai sakau tai yra vienas geriausiu samurai zanro anime koky esu mates . Viskas suejo tobulai ziurejau su placia zypsena veide . Viskas ten buvo labai grazu kova paskutine irgi buvo tikrai labai gera siuzetas irgi labai ydomus. Zodziu nuostabus darbas tikrai 5/5 ir ne kitaip.Comment
-
Comment
-
-
Nieko naujo su siužetu, bet tikriausiai jau tokius filmus šiais laikais kuria ir žiūri žmonės?
Anyway,damn this shit,because i'm not Bones fan not for nothing.Ofcourse I liked it! BTW aš greitai susižaviu elegantiškomis kardų kovomis... Nepaisant to,kad nesu žiaurumo ir primityvumo fanatikė filmas tikrai buvo neblogas. Tie, kas ieško kažko naujo ar pamokančio tikrai neras, bet įdomios skerdynės ir piešimas viską atsveria.Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.Comment
Comment