Tiesą sakant dabar net gerai nebeprisimenu šio anime,bet iš bendro įspūdžio galiu pasakyt,kad buvo toks vidutinis tragedy/school life niekuo per daug neišsiskiriantis.Mano manymų šiam anime visgi trūko kažkokios ugnelės,kad padarytų ji visapusiškai įspūdingu...deja jos nebuvo,bet kaip ir minusų kažkokių pastebimu nėra,taigi 4/5.
Myself; Yourself
Collapse
X
-
-
-
Istorija kaip tik mano skoniui, nors ir geresniu dramu esu macius, bet ir si nebloga manyciau.Širdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
Paspaudziau ivertinima 5, bet as turejau omenyje 5/10. Pamates pirmasias serijas galvojau, kad bus dar vienas haremas, kuris nesiskirs nuo kitu, bet paziurejus toliau, supratau, kad taip nebus (o jau geriau butu dar vienas eilinis haremas). Istorija eina letai, galejo sukisti viska i 6 OVA, nes tu bereikalingu seriju, kai ejo i gamta stoviklauti arba, kai visa serija praleido atrakcionu parke, galejo ir nebuti. Nors anime sudaro vos 13 seriju, jis vistiek man pasirode istemtas...Comment
-
Comment
-
Gražus, šiltas anime, piešimas dailus. Man labai patiko! Nuo pat pirmos serijos įtraukė. :]
Ir nemanau, kad ten kasnors buvo ištempta, kaip kad kaikurie mano. Čia gal skonio reikalas, na bet 5/5.Comment
-
Neblogas toks. Kai atitinkama nuotaika, tikrai galima pažiurėt. Na bet man kaip ir daugumai čia parašiusiųjų trūksta kažko... Gal greitesnės pradžios... Taigi dedu 4/5Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
Comment