Myself; Yourself Metai: 2007 Žanras: drama, romance, school life Studija: Dogakobo Istorijos autorius: Go Zappa Serijos: 13 Nuorodos: AniDB || ANN || AnimeNFO || Oficialus puslapis Sana Hikada - vyresniųjų klasių mokinys, grįžęs į savo gimtąjį miestą po 5 metų. Jis vėl susitinka savo senuosius draugus, kurie jam tokie pat draugiški kaip ir posenovėj. Tačiau Yatsushiro Nanaka - vaikystės draugė, visiškai pasikeitus, mergina, kuri jam išvykstant pagrojo smuiku dar nebaigtą, nuostabią melodiją, visada būdavo linksma ir nuolat mielai šypsojosi, o dabar visiškai užsiskendus, nebendraujanti. Vaikinukas nežino kas dėjos jų gyvenime visą šį laiką, bet aišku viena - šie penki metai jam taip pat nebuvo lengvi... Šis anime mane labai sužavėjo: malonus piešimas, įdomūs veikėjai ir realiame gyvenime kylančios problemos (mokyklų keitimas, naujų draugų paieškos, smurtas). Be to, yra labai daug graudžių vietų, o pabaiga... tikrai sukrečianti. Mano nuomone tikrai dėmesio vertas anime. Screen'ai: Spoileris:
|
Myself; Yourself
Collapse
X
-
Myself; Yourself
71550.70%36430.99%2237.04%525.63%415.63%4Žymos: Nieko -
Man tikrai patiko sis anime. Aptariami gyvenimiskos problemos ziurint i jas is jaunuolio pozicijos. Yra nemazai juoko, bet labai daug rimtu momentu, kurie privercia susimastyti. Tikrai jaudinantis anime. Labai nedaug esu sutikusi sitokio tipo anime bent jau kol kas.
Kiekvienas veikejas buvo unikalus ir savitas. Tikrai idomu stebeti.
5/5 -
Man rodos kad pradzia biski keistoka, nes nelabai suprantama situacija ir paslaptys, veiksmas man rodos tik vidury seriju prasideda, todel dauguma galejo mesti del to. Nu bet cia tik spejimas.
Dabar prisiminiau, kad man sitame anime buvo biski per daug to skausmo ir nelaimiu. Tikrai perdeta. Vietoj vieno visi kencia. Per daug galvot.Comment
-
Man rodos kad pradzia biski keistoka, nes nelabai suprantama situacija ir paslaptys, veiksmas man rodos tik vidury seriju prasideda, todel dauguma galejo mesti del to. Nu bet cia tik spejimas.
Dabar prisiminiau, kad man sitame anime buvo biski per daug to skausmo ir nelaimiu. Tikrai perdeta. Vietoj vieno visi kencia. Per daug galvot.Comment
-
Vakar pabaigiau ir galiu pasakyti, kad šis anime mane tikrai sujaudino. Buvo daug skausmo ir nelaimių. Pradžioje buwo truputėlį nuobodu, bet nuo 8 serijos pradėjo viskas aiškėti, tai nuo šios vietos iki pat galo peržiūrėjau be sustojimo. Tikrai patiko ending'o daina. Šis anime galbūt ne geriausias sawo žanre, bet tikrai vertas dėmesio.Comment
Comment