Clannad
Collapse
X
-
Ai jo, man ir nepatiko balsu igarsinimas. Beja tikrai pažiurek filma , nors ten tie patys aktoriai , bet draminė istorija daug stipresnė.Comment
-
Na man sitas anime patiko labai primine Air, net piesimas toks pats xD Siaip turi ir romance, ir comedy (labiausiai patiko Sunohara beat up scenes xD) tik pabaiga biski nuvyle, nes man tas Okazaki labiau su Kyou tiktu xD na tiek jau to, reikes dar movie paziuret, turiu parsisiuntus, tik niekaip nespeju paziuret laukiu nesulaukiu OVO's ir tesinio... 4/5Comment
-
Geras anime mano manimu. Veliau pazejau ir filma, tiesa sakant nenorejau priimti filmo kaip pratestos pabaigos ten labai sukniso nuotaika, bet galiausiai nusiraminau. Todel jai esate zeja serijas filma taippat reika pazeti, tiksliau butina. Tik vat idmu nuo kur prasides pratesimas.
P.S.
Jei patiko sitas tai greiciausiai patiks ir "Kanon" bei "Air"Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Patiko anime,nors kaip ir spėjau čia perskaityt sulaukė nemažai kritikos.Okazaki's irgi patiko ,man išvis prie širdies herojei su lengvabudišku gyvenimo požiūriu.Nu galiu pasakyt,kad pradžia mane nepakerėjo ir norėjau jau dropint po 4-5 epų,bet kažkodėl to nepadariau ir toliau laukiau istorijos išsivystįmo,ko ir sulaukiau....Movie dar nežiūrėjau,bet want to watch(iš jo laukiu paties geriausio pagal jūsų atsiliepimus šiuoje diskusijoje).Comment
-
Patiko Kanon, patiko ir sitas. Labai malonus anime :] 5balai.
*Bega Air siusti*👍 1Comment
-
Ahh. Mano mėgstamiausias anime...
Taip, galėjo būti daugiau romantikos, bet buvo galima pamatyti šokią tokią romantiką.
Mano mėgstamiausia vieta yra kai Tomoyo žaidė tenisą ir į Nagisos koją pataikė kamuoliukas. Tada ten tas, kuris žaidė norėjo paliesti ar kažką tokio ir Tomoya jam neleido..
Šeip aš ten juokiausi irgi labai dažnai.
pvz kai Nagisos tėvas norėjo pakalbėti su Tomoya ir nuslėpti tai nuo žmonos, bet vis ko nors jos paprašydavo ir pan. xDDD
Arba kai jie buvo iškyloj ir žaidė Beisbolą ir jos tėtis paklausė ar Nagisa myli Tomoyą ir ji pasakė taip. xDD Ždž. Galėčiau kalbėt t.y. rašyt ir rašyt.
Laukiu nesulaukiu After Story.
Hah. Ką tik baigiau žiūrėti filmą. Pati pradžia man nepatiko. Galvojau drop'inti (ką ir padariau), bet po kiek laiko nusprendžiau pažiūrėti. Visas įdomumas buvo viduryje ir pabaigoje. Tai vat. Manau, jau žinau kokia ta After Story bus. Bet tikiuosi, kad ji baigsis laimingai, o ne taip kaip filme.Paskutinis pakeitimas nuo XxGoingBlindxX; 2008-08-19, 17:02.Comment
-
Autorius Exotic Anime GirlMaciau clannad labai idomus galima sakyti mn net patinka idomus anime yra dar vuzuolus novelis 10/10 labai idomus animeComment
-
Ta-a-a-a-ip. Clannad yra vienas iš anime perliukų. Hareminė tematika šiek tiek nepatiko, tačiau, kadangi nebuvo itin akcentuojama, tai daugiau ar mažiau praslydo pro akis. Tomoyo chapter buvo dar nuostabesnis. Šiam daviau 10tuką, kai tuo metu pačiam anime - 9. Beje, gailiuosi, jog žiūrėjau filmą...Galėjo ir nespoil'inti tolimesnės kloties. Beje,Spoileris:vikipedijoje galima rasti ir dar toliau siekiančių spoiler'ių. Taipogi gailiuosi kad skaičiau vikipedijos straipsnįComment
Comment