Seip pagal antro sezono pabaiga galima suprast kad trecias iseis, nes paskutionio epo creduose parase "laukiam taves treciame sezone". Taigi labai laukiu
Spice and Wolf / Spice and Wolf II
Collapse
X
-
Pirmas sezonas - 10 ,
Antras - 8 , vos 8
Gumos tempimas 2 sezone erzinti pradėjo, veiksmo lašelis irgi nebūtų pamaišęs...
Per visas serijas - 2 didelės serijos(istorijos) (gumos tempimas...), geriau būtų buvusios 4 atskiros istorijos, bent jau 3. O čia 2 DVI
Nereikia išpindėti po pirmo sezono populiarumoComment
-
Norėčiau nesutikti su šiuo teiginiu, dvi arkos buvo pats tas šiam anime, kadangi pavyko puikiai atskleisti veikėjus jo metu.
Tačiau tai tėra mano nuomonė, išsakyta dėl to, kad kažkas perskaitęs Tamstos komentarą nepamanytų, kad tai visiškas šlamštas.Comment
-
Nors man irgi antras sezonas nepasirode geresnis uz pirmaji - veikiau kiek prastesnis, mat is esmes nieko naujo pasiulyta nebuvo, bet tai neateme malonumo ziureti.Comment
-
Man pavyzdziui uzteko 2 nes neprimakalvao nesamoniu kokiu viskas stabiliai ejo.Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2009-10-06, 21:01.Comment
-
Nieko naujo ir nereikėjo pasiūlyti, nes kitaip tai nebūtų SnW. Tada būtų daug riksmų, kad blogiečiai, anime sugadino. Visiems neįtiksi.Comment
-
Knygų (novelių) berods yra devynios. Dvi knygos - vienas sezonas. Matematika paprasta - 12/2=6 sezonai ir gal dar OVA.
O dar kur logika tokį populiarų anime nutraukti jei yra iš kur tęsti istoriją?
Spoileris:Spice and Wolf began as a light novel series written by Isuna Hasekura, with illustrations by Jū Ayakura. Originally, Hasekura entered the first novel in the series into ASCII Media Works' twelfth Dengeki Novel Prize in 2005 and the novel won the Silver Prize.[12] Afterwards, the first novel was published on February 10, 2006, and as of August 10, 2009, twelve volumes have been published under ASCII Media Works' Dengeki Bunko label. The tagline for the novels is "Merchant meats spicy wolf.", an example of Engrish. The author of the novels has commented that what "meats" in the tagline really means is kept a secret, alluding to a possible intentional misspelling of "meets".[13] In September 2008, the novels were licensed by Yen Press for distribution in English.[3] The first volume will be released in December 2009, and a new volume will be released every six months.[7]
Taigi tuo remiantis trečiojo sezono galime tikėtis.Comment
-
Na jei trecio sezono nebutu, tai labai gaila... Tada pradesiu manga skaityti, o jei ne manga, tai tada ta novele, nes lb idomu kas toliau bus. Kas man sitoj anime patinka, tai veikeju santykiai. Ta ekonomika kartais atsibosta... ir tas siuzetas kazkoks... Atwyksta jie i miesta, jame kazkas negero nutinka, taciau jie isbrenda sausi is balos, ir kitam mieste tas pats kartojasi. Ir pirmo sezono op ir end labai patiko. Duociau kokius 7/10Comment
-
-
Turiu nerealiai gera naujiena isejo special, numesiu linka, galit siustis is cia: http://www.animetake.com/spice-and-wolf-ii-special/ .Nors ir trumpas bet S&W gerbejams turetu patikti (man patiko). Isejo ir antra dalis
http://www.animetake.com/spice-and-wolf-ii-special-2/Paskutinis pakeitimas nuo ciombiukas; 2009-11-24, 14:09.👍 1Comment
Comment