Peržiūrėjau visa anime ir jis atsistojo mano top 5 anime antroj vietoj po Death Note
Mnemosyne - Mnemosyne no Musume-tachi (2008)
Collapse
X
-
Pradėjau žiūrėti gal prieš pusmetį, po 2 ovų drop'inau (labai noubodu buvo). Prieš savaitę vėl užsimaniau kokio violence'o, o Mnemosyne pasižymi gana kokybišku, taigi vėl ėmiau žiūrėti. Galvojau pažiūrėsi kokį ep'a, ir vėl drop'insiu, bet užsikabinau ir pažiūrėjau iki galo. Pati pabaiga nenudžiugino, bet svarbiau buvo ne ji. Nupaišymas nėra labai jau ypatingas, OST (mano nuomonė) irgi nieko įspūdingo, visas gerumas buvo pačioje istorijoje. Didelis pliusas, kad anime yra trumpas ir be reikalo neištemptas.
4/5 (dar ir už gražias Mimi akis)Paskutinis pakeitimas nuo dattebayo; 2008-11-21, 17:18.Comment
-
Šitas žiauriai man patiko. Prieš žiūrėdamas galvojau, kad bus nuobodus, bet nė velnio. Pažiūrėjau vienu prisėdimu. Labai patiko, kad kiekviena serija vyksta praėjus kažkiek metų po ankstesnės. Veiksmo scenos geros, piešimas irgi neblogas, nebuvo kvailų juokelių. Įdomiai Rin ir Mimi už informaciją atsiskaitinėdavo . Žodžiu gera idėja, faini personažai, žiaurumai ir meilės scenos tikrai nešlykščiai perteikti, taigi 10/10Comment
-
Už pirmą ir paskutinę OVA duodu ~9‘is, už visas likusias ~5/10. Pirmoji OVA tikrai pakerėjo savo paslaptinga ir mistiška atmosfera ir kartais joje vaizduojamas smurtas ir žiaurumas tik pridėjo dar daugiau natūralumo. Kaip bebūtų gaila, bet tas džiaugsmas neužilgo ir staiga baigėsi, kai peržiūrėjau 2‘ą ir 3‘ą OVA, ir toliau jau tikrai net žiūrėt nesinorėjo sekančių OVA‘ų... , nes viskuo kuo aš žavėjausi pirmoje OVA‘oje, tiesiog išgaravo kaip suris iš mano šaldytuvo. Viskas toliau virto į kažkokį tai paprastą ir nuobodų detektyvą. Kas keisčiausia, tai net piešimas sekančiose dalyse nebeatrodė toks pat kokybiškas kaip ir pirmoje OVA‘oje.
Bendrai paėmus ~6-7/10
Nors anime ir likau nusivylęs, kuris buvo vienas iš laukiamiausių nuo šių metų pradžios, bet šiek tiek paguodė ir puikus įgarsinimas, o ypač anksčiau girdėtas ir labai žavus, bei seksualus Rin Asogi įgarsinusios aktorės balsas. Tik baigus žiūrėti šį anime atsiminiau, kad tai ta pati aktorė, kurį įgarsino personažą Yakumo Tsukamoto iš anime School Rumble. O dar geriau pasidomėjus pasirodo, kad ši aktorė yra įgarsinus ir atlikus vaidmenį net ~250 anime. http://www.animenewsnetwork.com/ency...le.php?id=3166
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2009-03-09, 00:11.Comment
-
Autorius senshi-seeramuunPati istorija,siuzetas visai neblogas tik kad man nepatinka tokio zanro anime, kam reikia tiek Echi, kam reikia tiek ziaurumo! Bet is pasigailejimo daviau ne 2 o 3.👍 1Comment
-
Autorius senshi-seeramuunPati istorija,siuzetas visai neblogas tik kad man nepatinka tokio zanro anime, kam reikia tiek Echi, kam reikia tiek ziaurumo! Bet is pasigailejimo daviau ne 2 o 3.
Kam žiūri tokius anime, jei tu dar neapsiplunksnavęs. Ir ką tu vadini daug, čia tau ne kokia ecchi komedija. Čia ecchis ir žiaurumas tik pagyvina šį anime ir padaro jį tik realesnį ir nieko čia nėra per daug.Comment
-
Autorius senshi-seeramuunKai ji pradejau ziureti, nezinojau kad cia bus tiek smurto, bet kadangi pati istorija siaip nebloga ,,uzkabino" mane ir toliau ziurejau. Bet del tu kitu (ypac lezbietisku) vaizdu buvo truputi nejauku..
Comment
-
slamstas, iskrypimas, bjaurastis... dar tokios chrintravos nesu mates. kas perdaug negerai. per daug papu ir nuogybiu kaip nehentajui. ir isvis perdaug iskrypimu. sitas anime labiau iskrypes uz betkoki hentaju. man patinka nenormalus anime, bet toki kaip shigurui, kur viskas nukreipta i mesa. a cia kazkaip viskas buvo nukreipta tarsi i poravimosi procesus. fuj.
3 balai uz siuzeta, apon mazochizma ir seip krauja. apibendrinus nieko gero
Spoileris:ir dar pagrindine veikeja.. mm... kaip ce issireiskus.. 'pastojo'... fuj. cia gi ziauru. dar tokio iskrypimo per jokius anime nesu mates
gerai kad susilaikiau nuo minties siustis sita slamsta hd kokybes. nevertas tiek kompo gb uzimtPaskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2009-02-05, 13:21.👍 3Comment
-
Galvojau jau esu šitą komentavęs, o pasirodo nė velnio. Šis anime buvo mano laukiamiausias iš viso 2008 sezono, tačiau likau nusivylęs. Pirma, antra serijos tikrai patiko, bet kuo toliau, tuo labiau nusivažiavo imo, paskutinę seriją išvis žiūrėjau per tris kartus. Imo puikiausiai anime apibūdinantys žodžiai būtų " Iškrypęs "bajavykas" " .
Anime pliusai : žiaurumas, veiksmas, soundtrackas, piešimas, main charas ir labai stiprus echii ( vargu ar TAI galima vadint echii'u ), kuris vietomis buvo man per stiprus ( nuogas Apos )
Minusai : vienas ir labai riebus - Siužetas . Idėja buvo tikrai gera, laiko šuoliai, nemirtingumas, dieviškumas ir t.t Bet man taip ir liko mįsle, kaip kūrėjai iš atrodytų turėjusio būti "gilaus" anime, padarė bloody/filthy veiksmą... Aš, kaip tokių temų mėgėjas už jų sugadinimą atleist negaliu Overall : 3-4/5
Kam nereikalingas gilus siužetas ir patinka geras veiksmas, gali drąsiai griebt.Comment
-
Geras anime. Patiko viskas išskyrus tas scenas kur buvo: lesbietiški santykiai, rodė ne vietoje parodytą nuogybę, rodė hentai pobūdžio vaizdus ir kai hermafroditas išsirengė(man tas įvarė baimės.) Šeip siužetas, muzika, istorija tikrai geri, piešimas detalus, tai žavi. Veikėjai įvairūs, išbaigti, tai pagirtina. Patiko pagrindinė veikėja (nors ir pusę viso veiksmo ji ir laksto be drabužių arba be vidurių...)Comment
-
O as is nuogo Apos pradejau juoktis nesupratau as ten jo. siaip kiek man atrodo tai jis merga turetu but, nes pas ji lytiniai organai kaip mergos.
Ir nedaina man kodel echi animuose visuomet buna nuogos mergos, o bernu niekadaComment
-
Anime peržiūrėjau tik tada kai pamačiau jog jį nubalsavo kaip geriausią smurtinį Anime, o kaip tokio nepažiūrėti... Smurtu tikrai nenusivyliau Ypač įsiminė kai ta daktarė Rin pribadė žiedų ir pan... Šlykštu bet dėl to ir NICE Dar vienas dalykas palikęs įspudį, tai parodymas jog antrarūšiai veikėjai(tas vaikinas, klonas ir policininkas) sensta kiekvieną epą, o pagrindinės veikėjos tokios pat... Taip pat įstrigo ir kiekvienos dalies pradžia "Rusams vanduo tai degtinė" XD
5/5Paskutinis pakeitimas nuo yamis; 2009-03-10, 16:00.Comment
-
Comment
Comment